Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αναφέρει πουθενά τι chipset είναι ... στείλτου μια ερώτηση και μάθε. Αν είναι VIA6421 σου κάνει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά είχατε δίκιο πως δεν έπρεπε να ανησυχώ για το "πειραγμένο" αυτοκόλλητο της εγγύησης.

Με πήραν τηλέφωνο απο το support της microsoft και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχω πάρει πειραγμένη κονσόλα, και μου είπαν ότι ακριβώς είπε ο vortex πέρι θερμότητας.

Δημοσ.
Τελικά είχατε δίκιο πως δεν έπρεπε να ανησυχώ για το "πειραγμένο" αυτοκόλλητο της εγγύησης.

Με πήραν τηλέφωνο απο το support της microsoft και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχω πάρει πειραγμένη κονσόλα, και μου είπαν ότι ακριβώς είπε ο vortex πέρι θερμότητας.

επειδη δεν ξερουμε τι σου ειπε ακριβως ο vortex πέρι θερμότητας ουτε και το support της microsoft δεν γινεσαι πιο αναλυτικος?δηλαδη παιζει να στειλεις ανοιγμενη κονσολα και να στην αλλαξουν?

Δημοσ.
...δηλαδη παιζει να στειλεις ανοιγμενη κονσολα και να στην αλλαξουν?

χαλαρά ;)

αρκεί να εχεις ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο της εγγύησης σε άριστη κατάσταση (και να το ξανακολλήσεις πριν την στείλεις) ... και φυσικά να μην εχεις κάνει καμιά χοντράδα και εχεις σπάσει τίποτα πλαστικά ανοιγοντάς την...η να εχεις ξεχάσει τιποτα μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση!

Μου έστειλε ο θείος ένα βιντεάκι με ανάλυση 720p αλλα δεν εχω την καρτα γραφικών και την οθόνη στο pc να το δω!Ξερετε αν γίνεται να το γράψω σε ένα dvd και να το δω με το xbox στη hd tv μου?(επίσης αν υπαρχει κανενα καλώδιο με το οποιο να συνδέω το pc me to xbox για να μεταφερω το βιντεο?)

Ευχαριστω εκ των προτέρων και σορυ αν εχει ξαναπαντηθεί!!!

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση!

Μου έστειλε ο θείος ένα βιντεάκι με ανάλυση 720p αλλα δεν εχω την καρτα γραφικών και την οθόνη στο pc να το δω!Ξερετε αν γίνεται να το γράψω σε ένα dvd και να το δω με το xbox στη hd tv μου?(επίσης αν υπαρχει κανενα καλώδιο με το οποιο να συνδέω το pc me to xbox για να μεταφερω το βιντεο?)

Ευχαριστω εκ των προτέρων και σορυ αν εχει ξαναπαντηθεί!!!

αν είναι wmv, avi ή mp4 γίνεται, αν είναι mkv δεν γίνεται

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλημερα,

Κατεβασα το The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.PROPER.PAL.UK.XBOX360-UKT, κι επειδη ηταν γυμνο το ISO το σενιαρα στο XDVDMulleter Beta 10. Toυ εβαλε video partition, κατεβασα απο το http://ss.softmodfiles.net to PFI και το εκανα insert. Tο προβλημα ειναι οταν παω να κανω insert το DMI που κατεβασα απο το ιδιο site. Το Mulleter που λεει "DMI appears to be invalid". Δε μπορεσα να βρω το .BIN σε καποιο αλλο site, καμμια ιδεα?

ευχαριστω

Δημοσ.

οχι,δεν εχει καμοια σχεση αλλωστε το ενα με το αλλο.το whisper,(το διπλο),θα το κανεις αντικατασταση με αυτο που εχει μεσα το 360 απο μαμα,και το αλλο θα μπει εξτρα απλα ξηλωνωντας το πριζακι στην ακρη του καλωδιου του ανεμιστηρα,και τοποθετωντας το παραλληλα μαζι με αυτο του dvd drive η του whisper στην ιδια υποδοχη πανω στην μητρικη.(καλυτερα συνδεσε τα και τα 2 στην υποδοχη της μητρικης που ειναι για τον πισω διπλο ανεμιστηρα.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...