Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά...Υπάρχει κάτι αντίστοιχο των grmods που να δεχονται baniarismena 360?

Με καποιο αξιοπρεπες αντάλλαγμα βέβαια..Μου την βιδώνει που δεν εχω live...Μου 'ρχεται να την πετάξω...:cry::cry:

Δημοσ.

Απλά δεν έχω πιστωτική αλλιώς θα το είχα ψάξει και απο εκεί τέλος πάντων θα το κουμπώσω τώρα γιατί τόσες 'μερες ανοιχτό η σκόνη έχει φτάσει μέχρι το χείλος.Τσάμπα η ταλαιπωρία, που να μου κοπούν τα χέρια την άλλη φορά που θα προσπαθήσω να ανοίξω xbox... να μου τύχει κανένας 28αρις:-|

Δημοσ.
Έλεος υπάρχει Ελλάδα η pci sata card με via??? Και όσο για την υπογραφή σου timekeeper στο σημείο που λέει φλασάρονται όλα τα drives φυσικά και δεν θα διαφωνίσω αλλά δεν είναι μεγάλο σπάσιμο να έχεις έναν 28αρι και να φλασαρεται ΜΟΝΟ με via chipset. Αυτό είναι που λένε να μην σου τύχει! Και δυστυχώς εμένα μου έτυχε!

Φίλε μου, εννοούσα ότι εγώ φλασάρω όλα τα drives..

Δημοσ.

Με καποιο αξιοπρεπες αντάλλαγμα βέβαια..Μου την βιδώνει που δεν εχω live...Μου 'ρχεται να την πετάξω...:cry::cry:

Πόσο την πουλάς (χωρίς σκληρό); Στείλε pm

Δημοσ.

πηρες τηλ στους grmods και σου ειπαν οχι?

εχω την εντυπωση οτι σου αλλαζουν mobo αν εισαι banned.

Δημοσ.

Κύριοι να διευκρινίσουμε κάτι. Το κόλπο με όλες τις ανταλλαγές αυτού του τύπου είναι το εξής: Πας την χαλασμένη κονσόλα πίσω και παίρνεις μια ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ. Σε πληροφορώ ότι το μόνο που κάνει το service της MS είναι να βάζει την νέα ψύκτρα, να ξανακολλάει την GPU και να αντικαθιστεί το drive με 79άρι Hitachi ή BenQ. Ούτε thermal-pads κάτω απο τις μνήμες δεν βάζουνε οι άχρηστοι! Τα μαγαζιά λοιπόν που κάνουν αυτή τη δουλειά, ξεφλασάρουν τα dvd-roms, κοτσάρουν και ένα sticker εγγύησης πάνω (200euro τα 500...) τo στέλνουν για ΔΩΡΕΑΝ επισκευή στην Γερμανία και όταν επιστρέψει την πουλάν 120ευρώ. Να μην μιλήσω για αξιοπιστία αυτών των 360... Δεν υπάρχει. Αυτά.

Δημοσ.

Ναι μονο που η κονσολα μου εχει....πως να το πω...Πολλα mods πανω της..Κομμενα πλαστικά και σιδερα μεσα στην κονσολα, και αλλα..Θα την δεχονται????Αν ειναι να σας postarw φωτο για να καταλαβετε..

Δημοσ.
Ναι μονο που η κονσολα μου εχει....πως να το πω...Πολλα mods πανω της..Κομμενα πλαστικά και σιδερα μεσα στην κονσολα, και αλλα..Θα την δεχονται..Αν ειναι να σασς στειλω φωτο για να καταλαβετε..

ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟ!!!

Δημοσ.

δεν νομιζω πως εχει σημασια jimare. δεν πας για εγγυηση, για αλλαγη mobo πας..

και το case αν το εχεις κανει μπουρ#%ο, μαλλον μπορεις να παρεις και καινουργιο case αν σε ενδιαφερει.

παρολα αυτα σηκωσε καμια φωτο να δουμε τι εχεις σιαξει :D

Δημοσ.
δεν νομιζω πως εχει σημασια jimare. δεν πας για εγγυηση, για αλλαγη mobo πας..

και το αν case το εχεις κανει μπουρ#%ο, μαλλον μπορεις να παρεις και καινουργιο case αν σε ενδιαφερει.

παρολα αυτα σηκωσε καμια φωτο να δουμε τι εχεις σιαξει :D

To δικό μου δεν έκατσα να το τελειώσω ακόμα. Πήρα αυτό το μοτέρι και θα το μοντάρω εκεί που ήταν το dvd-rom...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...