Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο σε πιανου παπα ευαγγελιο το διαβασες?

εχω 4 ανεμηστηρια 5000+ χιλιαδες στροφες το καθενα,και γ@μαει και δερνει το 360 απο θερμοκρασιες.μεχρι και 60 ωρες ανοιχτο εχει μεινει,και γενικα καθε μερα ενα 15ωρο σερι παιζει.και με ενα παλι θα κανει τρομερη δουλεια.

και απο που θα χασει την εγγυηση?

μην λετε οτι να'ναι ρε παιδια και παραπληροφορειτε τον κοσμο.

Προτού πιάσουμε το πληκτρολόγιο καλό είναι να πιάνουμε και κανα ορθογραφικό λεξικό της ελληνικής για να μη βγάζουμε τα μάτια μας φίλτατε..

Tα voltage της μητρικής καταγράφονται στα live log και όταν μεταβάλλονται, όπως με την τοποθέτηση "ανεμηστηρακίων" (sic), αναφέρονται στην MS και έχουν αποτελέσει αίτιο ban ή άρνησης τήρησης των όρων εγγύησης. Το θέμα έχει συζητηθεί ευρέως στο xboxscene, όπου μπορείς να ανατρέξεις με ένα google search..

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tα voltage της μητρικής καταγράφονται στα live log και όταν μεταβάλλονται, όπως με την τοποθέτηση "ανεμηστηρακίων" (sic), αναφέρονται στην MS και έχουν αποτελέσει αίτιο ban ή άρνησης τήρησης των όρων εγγύησης. Το θέμα έχει συζητηθεί ευρέως στο xboxscene, όπου μπορείς να ανατρέξεις με ένα google search..

π@π@ρι@ μεντολες. θεωριες ελληνικες που δεν στεκουν και δεν υπαρχει καμοια αποδειξη για αυτα τα οποια μας λες.

αληθεια,το xboxscene δεν ειναι αυτο το site που καποτε εγραφε οτι αν δεν εχεις dvd αντιγραμμενο στο drive του 360 οταν κανει update,δεν τρως ποτε ban?

σοβαρο φορουμ.... και ακομα πιο σοβαροι οι χρηστες του.

πεταει ο καθενας την @@ του,και τρεχετε ολοι εσεις και κανετε χιλιαδες ποστ στα διαφορα φορουμ και παραπληροφωρειτε τον κοσμο.

δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβαινει και κατι τετοιο,αλλα μιλας με "απιστευτη" σιγουρια,σαν να εισαι ο μπιλ κειτζ και να ξερεις ολη την αληθεια.

Προτού πιάσουμε το πληκτρολόγιο καλό είναι να πιάνουμε και κανα ορθογραφικό λεξικό της ελληνικής για να μη βγάζουμε τα μάτια μας φίλτατε..

δειγμα εκνευρισμου απο ανηλικο ατομο το οποιο εχει ελειψη επιχειρηματων και προσπαθει με πλαγιους τροπους να βρει το ...."δικιο" του. ;)

Δημοσ.
Μιας και η πτωση τιμης της arcade εκδοσης στα 199 ευρω ειναι πλεον γεγονος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω.ξερει κανεις αν του πλαισιου ειναι με benq?

απο ελληνικο μαγαζι που παιρνουμε την περιφημη via sata card?

και κατι που πιθανον θα ενδιαφερει πολλους:το αυτοκολητο(μιας και φημολογειται οτι η microsoft αντικατεστησε τα παλια που εβγαιναν με το τρικ με το πιστολακι) βγαινει ευκολα?αυτα και οποιος θελει και μπορει απανταει.

Τέτοια 'χάρτινα' αυτοκόλλητα θα αργήσουμε να δούμε σε κανουργιες κονσόλες. Μέχρι στιγμής αναφέρονται μόνο σε μηχανήματα που γυρνάν από επισκευή. Αλλά μου έχουν πει ότι βγαίνουν και αυτά με τον ίδιο τρόπο, πιστολάκι-προσοχή-υπομονή.

Δημοσ.

@bter128:

Παρακαλώ να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση. Το'χω γράψει 80000 φορές.

Δεν κάνει ΜΟΝΟ η VIA. Είναι απλά συμβατή.

Εγώ το δικό μου το φλάσαρα με m/b που ΔΕΝ είναι VIA.

Παίζουν ρόλο τα SATA Controllers της m/b.

Δημοσ.

παιδια ειμαι στο εχω κανει το 2ο απο τα 3 δωρεαν προφιλ που μου δινουν την δυτατοτητα να κανω και παιζω ονλαιν το φιφα(με 1,4 φιλμγερ και στιλθ το παιχνιδι...και φυσικα δεν εχω μπαναριστει...να δοκιμαμασω το cod 4 ειναι θα ειναι μεγαλο ρισκο???

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει(Να είναι σίγουρος όχι απ' ότι έχει ακούσει) κανείς τη έκδοση(1.1, 1.2, 1.3) είναι η hdmi που έχουν τα xbox360?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω να προσθεσω (για μια ακομα φορα) πως το δικο μου drive το flashαρα με ενα nForce2 mobo, Asus A7N8X-Deluxe, οποτε αυτο περι μονο VIA δεν ισχυει.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει(Να είναι σίγουρος όχι απ' ότι έχει ακούσει) κανείς τη έκδοση(1.1, 1.2, 1.3) είναι η hdmi που έχουν τα xbox360?

Σας ευχαριστώ πολύ.

1.2 νομίζω

Δημοσ.
Ναι όντως τα drives του 360 φλασαρωντε με nforce ή via chipset ειδικά τα benq αφου το λέει και στο readme file του το dosflash 1.3beta.

δεν θα ελεγα σε κανεναν να μπλεξει με dosflash

το iprep κανει τα παντα μονο του και χωρις floppy

Δημοσ.
Το layerbreak δεν το έχω ορίσει ποτέ γιατί έχω pioneer 112d και στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα. Το ξαναέκαψα και πάλι μου βγάζει unreadable disc. Παίζει να κατέβασα "κακή" έκδοση του παιχνιδιού ή ξεχνάω τα back up μέχρι να αναβαθμίσω το firmware?

Tελικά είχες δίκιο για το laeyrbreak γιατί ήταν σε μορφή iso χωρις το αρχείο .dvd. Αλλά νομίζω είναι 1913760 και όχι 1913670. Πάντως μου παίζει και είμαι Happy!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...