Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην παίζει το condemned 2 σε χβοχ με firmware περσινό ( xtreme V5.2D) ή να δοκιμάσω και άλλο δισκάκι (είναι και το τελευταίο μου...)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι ρε μια χαρά θα παίζει εφόσον είναι region free & stealthed άρα ότι και firmware να έχεις stealthed or unstelathed θα σου παίζει μια χαρά το παιχνίδι.

Απλά αν ειχες stealthed firmware και έβαζες μέσα παιχνίδι που ήτανε unstealthed τότε απλά δεν θα έπαιζε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! To layerbreak να είναι 1913670 στο πρόγραμμα με το οποίο που θα γράψεις το παιχνίδι αλλιώς δεν θα παίζει το παιχνίδι.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην παίζει το condemned 2 σε χβοχ με firmware περσινό ( xtreme V5.2D) ή να δοκιμάσω και άλλο δισκάκι (είναι και το τελευταίο μου...)

Το layerbreak δεν το έχω ορίσει ποτέ γιατί έχω pioneer 112d και στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια δεν είχα πρόβλημα. Το ξαναέκαψα και πάλι μου βγάζει unreadable disc. Παίζει να κατέβασα "κακή" έκδοση του παιχνιδιού ή ξεχνάω τα back up μέχρι να αναβαθμίσω το firmware?

Δημοσ.
Pioneer 111D και το ποιο νέο μοντέλο που είναι σε sata.

όποιο απ' αυτά και αν πάρεις θα είσαι τζάμι.

Αρκεί να είναι dvdrw έτσι.

και γώ το 212 (sata) είχα πάρει από το eshop και έχει βγει πολύ καλό.

εδω και τρεις μηνες ειχα παρει το pioneer 112d και χθες τα επαιξε.Δεν εγραφε dual layer( 4 δισκακια χαλασε).Το πηγα πισω στο e-shop και σημερα μου δωσανε το 115d.Eκανα και μια εγγραφη (Condemned_2_Bloodshot).Ολα Ok μεχρι στιγμης.

thanks guys!! και εγω για pioneer σκεφτομουν, γιατι τα αλλα οπως τα εβλεπα μου φενοντουσαν σωρος! απλα ημουν αναμεσα ide και sata!

Δημοσ.
Turning.Point.Fall.Of.Liberty.PAL.XBOX360-SWAG

Στο NFO φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι σε EN DE FR. Παρ'όλα αυτά εγώ έχω μόνο γερμανικά και δεν βλέπω κάποιο μενού αλλαγής γλώσσας:mad:. Καμμία ιδέα;

Αλλιώς μείνετε μακρυά :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία μετά από πολύ ώρα διάβασμα περί τις μισές σελίδες του topic θέλω κάποιες διευκρινήσεις μιας και αποφάσισα να αγοράσω xbox 360 με τα 200 ? μιας και το pc δεν αντέχει πολλά….

1.Αναλυτικές οδηγίες για το φλασαρισμα οτιδήποτε dvd rom και να είναι δεν βρήκα μιας και κάποια λινκ στην αρχή που υπάρχουν δεν δουλεύουν.

2.Απαιτήτε κάποιο είδος κόλλησης για την όλη διαδικασία ή όχι.

3.Διαβασα για απαραίτητη χρήση μιας PCI sata controller κάρτας με chip VIA ισχύει ή μπορεί να γίνει με κάποια άλλη? (υπάρχει στην ελλάδα)

4.Αν κάνω καμία πατέντα με 120mm ανεμιστήρα λέτε να αποφύγω τα κόκκινα Φώτα που εμφανίζονται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων……

Οτι δεν μπορείτε να αναφέρεται public στειλτε pm

Υ.Γ. Προτιμώ το PS 3 απλά ο λόγος που δεν το αγοράζω είναι ογνωστός και δεν είναι τα λεφτά……

Δημοσ.

λοιπον οποιο καλο παιδι με συστησει στο θειο θα του πω που θα βρει ενα τσουβαλι verbatim να αγοραζει και σχετικα φτηνα!:-)pm

Δημοσ.
Με το ανεμιστηράκι δε γλυτώνεις τίποτα και χάνεις οριστικά την εγγύηση..

αυτο σε πιανου παπα ευαγγελιο το διαβασες?

εχω 4 ανεμηστηρια 5000+ χιλιαδες στροφες το καθενα,και γ@μαει και δερνει το 360 απο θερμοκρασιες.μεχρι και 60 ωρες ανοιχτο εχει μεινει,και γενικα καθε μερα ενα 15ωρο σερι παιζει.και με ενα παλι θα κανει τρομερη δουλεια.

και απο που θα χασει την εγγυηση?

μην λετε οτι να'ναι ρε παιδια και παραπληροφορειτε τον κοσμο.

Δημοσ.

Μιας και η πτωση τιμης της arcade εκδοσης στα 199 ευρω ειναι πλεον γεγονος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω.ξερει κανεις αν του πλαισιου ειναι με benq?

απο ελληνικο μαγαζι που παιρνουμε την περιφημη via sata card?

και κατι που πιθανον θα ενδιαφερει πολλους:το αυτοκολητο(μιας και φημολογειται οτι η microsoft αντικατεστησε τα παλια που εβγαιναν με το τρικ με το πιστολακι) βγαινει ευκολα?αυτα και οποιος θελει και μπορει απανταει.

Δημοσ.
Μιας και η πτωση τιμης της arcade εκδοσης στα 199 ευρω ειναι πλεον γεγονος σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω.ξερει κανεις αν του πλαισιου ειναι με benq?

απο ελληνικο μαγαζι που παιρνουμε την περιφημη via sata card?

και κατι που πιθανον θα ενδιαφερει πολλους:το αυτοκολητο(μιας και φημολογειται οτι η microsoft αντικατεστησε τα παλια που εβγαιναν με το τρικ με το πιστολακι) βγαινει ευκολα?αυτα και οποιος θελει και μπορει απανταει.

O μόνος τρόπος είναι να ελέγξεις τα LOT και TEAM numbers της συσκευασίας με κάποια database, όπως αυτή, η οποία όμως είναι τώρα down..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...