Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Condemned.2.Bloodshot.USA.XBOX360-iMARS

region free

αξίζει άραγε να το αρχίσει κανείς αν δεν έχει παίξει το πρώτο Condemned; ή θα χάσει πολλά από το story κλπ. σκέφτομαι να το γράψω αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ πρώτα με το 1ο game.lol

Δημοσ.

Το 1 το'χα παίξει στο pc, όταν είχε πρωτοβγεί ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία. Μ'άρεσε πάρα πολύ, παρόλο που απείχε πολύ απ'το να χαρακτηριστεί τέλειο παιχνίδι.

Απ'ότι είδα σε reviews η Monolith (που έχει φτιάξει και το FEAR) λένε ότι άκουσε τον κόσμο και στο sequel έχει διορθώσει τα μειονεκτήματα του πρώτου. Με λίγα λόγια, είναι ένα καλό sequel και σε όποιον άρεσε το πρώτο, θα αρέσει σίγουρα κ το 2ο.

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω....

τι αντιγραφικο χρησιμοποιειται??

επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα καινουριο, ρωταω για να δω ποιο εχει τις μικροτερες απωλειες σε καψιματα...

Δημοσ.

εδω και τρεις μηνες ειχα παρει το pioneer 112d και χθες τα επαιξε.Δεν εγραφε dual layer( 4 δισκακια χαλασε).Το πηγα πισω στο e-shop και σημερα μου δωσανε το 115d.Eκανα και μια εγγραφη (Condemned_2_Bloodshot).Ολα Ok μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

ας με ενημερώσει ένα καλό παιδί πως θα κάνω αντίγραφα ασφαλείας των original παιχνιδιών μου. και με pm...

Δημοσ.

Παιδια το "Condemned.2.Bloodshot.USA.XBOX360"

Είναι κορυφαίο παιχνίδι για εμένα μου θυμίζει πολύ το manhunt αλλά στο πολύ ποιο σκοτεινό. Τζαμαουα...

Δημοσ.
Turning.Point.Fall.Of.Liberty.PAL.XBOX360-SWAG

Vortex ευχαριστουμε για την πληροφορια .

Ομως να ξερετε ο τιτλος δεν πολυ αξιζει ειναι αρκετα μετριος .

Απλα δεν αξιζει να σπαταλησετε τον χρονο σας για αυτον την στιγμη που σημερα ειναι εξω το Condemned 2 .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...