Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
χαιρεται παιδες..θελω μια μικρη βοηθεια..δεν μπορω να γραψω παιχνιδια απο image κατεβασμενα απο torrent. το xbox backup creator στην επιλογη write δεν μου εμφανιζει καμια επιλογη ενεργη απο τις start και cancel. το δε img burn φορτωνω την εικονα αλλα ειναι ανενεργη η επιλογη για να καψει το dl (εννοειται εχω βαλει layer break και book type)..το clone cd απο την αλλη ελεγχει επ απειρο το drive μου. εχω το NEC ND 3540A με firmware 1.01 και 1.03. ολα τα παραπανω εχουν δοκιμαστει και σε αλλο pc με drive ενα lg 1 χρονου...ευχαριστω εκ των προτερων..

κανεις μια βοηθεια???

Δημοσ.
guys σήμερα το xbox μου έτρωγε freeze σχεδόν σε όλα τα games που του δοκίμασα (σε μερικά με artifacts pixelakia green red klp), τα οποία όμως σταμάτησαν όταν έβγαλα την κάρτα μνήμης.. παίζει τίποτα με cache ή πάει gi rrod η consolitsa????

μάλλον ήταν επειδή είχα να χρησιμοποιήσω την κονσόλα για κανένα μήνα.. τώρα όλα καλά με πολλές ώρες λειτουργίας, who knows...

Δημοσ.

Ανακάλυψα κάτι παράξενο σήμερα με το 360, και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει εμφανιστεί και σε εσάς.

Την περασμένη εβδομάδα, μέσα σε 20-30 λεπτά η κονσόλα ανέβαζε θερμοκρασία άσχετα το τι θα έκανα.

Για 2-3 μέρες έβγαλα την κονσόλα απο το ρεύμα (έκλεισα το πολύμπριζο και έβγαλα και το καλώδιο του τροφοδοτικού), μιας και ήμουν εκτός, και σήμερα που την άνοιξα ξανά δεν θα ανεβάσει θερμοκρασία σε αυτά τα 30 λεπτά!! Πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχει τύχει σε κανέναν ενώ παίρνει κανονικά(Dump) το original firmware ενός benq drive όταν πάει να κάνει την διαδικασία εγγραφής του νέου hacked firmware να του βγάζει write errors και η διαδικασία να γίνετε σωστά μόνο όταν αποσυνδέσει ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές που έχει στον υπολογιστή του.

Αν ναι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν δεν αποσυνδέσω όλες τις συσκευές και απλά τις κάνω ΟΛΕΣ disable από το motherboard bios menu θα δουλέψει σωστά η διαδικασία write στο benq drive.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Εχει τύχει σε κανέναν ενώ παίρνει κανονικά(Dump) το original firmware ενός benq drive όταν πάει να κάνει την διαδικασία εγγραφής του νέου hacked firmware να του βγάζει write errors και η διαδικασία να γίνετε σωστά μόνο όταν αποσυνδέσει ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές που έχει στον υπολογιστή του.

Αν ναι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν δεν αποσυνδέσω όλες τις συσκευές και απλά τις κάνω ΟΛΕΣ disable από το motherboard bios menu θα δουλέψει σωστά η διαδικασία write στο benq drive.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Fits κάνε τον κόπο να διαβάσεις κανέναν οδηγό (όπως αυτόν της πρώτης σελίδας). Θα δείς ότι η αποσύνδεση όλων των IDE και SATA οδηγών είναι απαραίτητη..

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς με σιγουριά πότε θα γίνει μείωση της τιμής και των 3 εκδόσεων του 360 κατά 30 - 50 ευρώ ανά έκδοση?

Αν ναι τότε θα σας παρακαλούσα να μου πείτε μερικά καταστήματα στα οποία θα μπορούσα να βρω 360 με τις νέες μειωμένες τιμές.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αν και θα επρεπε να ρωτησεις εδω:rolleyes:,

απο την Παρασκευή 14 Μαρτιου αλλαζουν οι τιμες σε ?199.99, ?269.99 και ?369.99 για τις εκδοσεις Arcade, Premium και Elite αντιστοιχα. Υποθετω οτι τις νεες τιμες θα τις εχουν "αμεσα" τα μεγαλα πολυκαταστηματα τυπου Πλαισιο, Μιντιαμαρκτ, Φνακ, Κωτσοβολος, κλπ.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς με σιγουριά πότε θα γίνει μείωση της τιμής και των 3 εκδόσεων του 360 κατά 30 - 50 ευρώ ανά έκδοση?

Αν ναι τότε θα σας παρακαλούσα να μου πείτε μερικά καταστήματα στα οποία θα μπορούσα να βρω 360 με τις νέες μειωμένες τιμές.

Σας ευχαριστώ πολύ.

γιατι δε τη κανεις την ερωτηση στο σωστο topic?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...