Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
επανερχομαι...και μετα απο ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ σωστα γραμμενα Verbadim δισκακια....(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ PC ΜΟΥ...με το LG DL που ειχα και μου κατεστρεφε τα TDK...) καταληγω λοιπον οτι μαλλον φταινε τα TDK....

μπορει καποιος φιλος (και με pm....αν χρειαζεται...) να μου πει απο που βρισκει φτηνα τα Verbatim??? και απο που "βρισκει" τιτλους για το 360....

...ευχαριστω και παλι ολους σας!!:-)

στέλνετε και σε μένα pm για τα θέματα παρακαλώ;

επίσης clone cd χρησιμοποιείτε?

Δημοσ.

καλησπέρα.

κατεβασα απο ραπιντσεαρ ενα παιχνιδακι για το 360 αλλα αν κανω stealth check με το xbox creator μου βγάζει μήνυμα fail:shock:

Pq2sR8k0.jpg

μάλλον λείπει καπιο stealth!!τι ειναι αυτο πάλι?

τι πρέπει να κανω τωρα τρελοπαιδα?ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!:-):o

(κάτι διάβασα εδώ στη σελίδα 6-8 , κατι ειδα στο y-tube αλλα μπα!δεν εβγαλα ακρη!)

Δημοσ.

non stealth δεν θα παιξει καν στο ixtreme ε?

εκανα την δουλεια με το iprep τελικα

αντε και τα λεμε ξανα online

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτα σαααας...SOS...Εκανα το x-clamp replacement σε ενα 360 και βγαζει κατι το εντελως τρελο..Παταω το κουμπι να αναψει και αυτο μεσα σε ενα δευτερολεπτο ξανακλεινει..Σαν να μην δεινει εντολη στο τροφοδοτικο να παρει..Αλλα το λαμπακι του τροφοδοτικου για μερικα κλασματα αναβει πρασινο και μετα κλεινει...Τι διαολο ειναι τουτου τωρα...Timekeeper i need help.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο τόπικ.

Ερώτηση:

Σε περίπτωση που έχουμε μια μπαναρισμενη κονσόλα και την πουλήσουμε μαζί με τον σκληρό δίσκο μπορούμε με κάποιο τρόπο να επαναφέρουμε το gametrag μας στο νέο xbox360 που θα αγοράσουμε και θα έχει έναν εντελώς άδειο σκληρό δίσκο.

Αν ναι πως ακριβώς γίνετε(Εφόσον δεν υπάρχει άλλος ποιο φτηνός και εύκολος τρόπος) η όλη διαδικασία και την έχει κάνει κανείς.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

guys σήμερα το xbox μου έτρωγε freeze σχεδόν σε όλα τα games που του δοκίμασα (σε μερικά με artifacts pixelakia green red klp), τα οποία όμως σταμάτησαν όταν έβγαλα την κάρτα μνήμης.. παίζει τίποτα με cache ή πάει gi rrod η consolitsa????

Δημοσ.
guys σήμερα το xbox μου έτρωγε freeze σχεδόν σε όλα τα games που του δοκίμασα (σε μερικά με artifacts pixelakia green red klp), τα οποία όμως σταμάτησαν όταν έβγαλα την κάρτα μνήμης.. παίζει τίποτα με cache ή πάει gi rrod η consolitsa????

Δεν απαντάω σίγουρα γιατί δεν ξέρω, αλλά artifacts κόκκινα-πράσινα κλπ. μου έβγαζε η κάρτα γραφικών στο pc όταν ήταν έτοιμη να ψηθεί...:fear:

Δημοσ.

χαιρεται παιδες..θελω μια μικρη βοηθεια..δεν μπορω να γραψω παιχνιδια απο image κατεβασμενα απο torrent. το xbox backup creator στην επιλογη write δεν μου εμφανιζει καμια επιλογη ενεργη απο τις start και cancel. το δε img burn φορτωνω την εικονα αλλα ειναι ανενεργη η επιλογη για να καψει το dl (εννοειται εχω βαλει layer break και book type)..το clone cd απο την αλλη ελεγχει επ απειρο το drive μου. εχω το NEC ND 3540A με firmware 1.01 και 1.03. ολα τα παραπανω εχουν δοκιμαστει και σε αλλο pc με drive ενα lg 1 χρονου...ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

re paidia otan me to xdvdmulleter tsekaroume to iso kai mas bgazei ola ok stin proti eikona kai sti synexeia kanoume crc checking kai bgazei "game not found in database or ini file could not be loaded" ti simenei? Einai prooro to paixnidi kai endexete argotera na to baloun stin database?

sto army of 2 to blepo ayto to minima

Δημοσ.

hello hello

προσπαθω να ξαναφλασαρω το 360 απο 3,3 σε 5,3d

αλλα οταν γραφω ενα πχ samread μου δειχνει το ακολουθο

port : 170, master/slave : a0

status : 51, should be 70

err: user break

ξερει κανεις τπτ για το error?

υγ: με την ιδια μητρικη το ειχα ξαναφλασαρει στην 3,3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...