Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
'Οταν, στα λεφτά που παίρνω 10 Verbatim,

μπορώ να πάρω 16 Philips, που μου δουλεύουν ρολόι, νομίζω με συμφέρουν...

Στα TDK που χρησιμοποιουσες τα 25 κανουν περιπου 45? ενω τα Verbatim 52?...και φυσικα δεν υπαρχει συγκριση ποιοτικη αναμεσα στα δυο...

Μα δε χρησιμοποιούσα ποτέ, εγώ, TDK! :o

Φρικη...και δεν βγαζω ακρη....

εχω καταφερει να καψω επιτυχως τουλαχιστον 10 TDK DL DVD με ενα LG writer που εχω....αλλα παραλληλα...εχω χαλασει...και καμια 20αρια....

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οκ....θα δοκιμασω να αλλαξω δισκακια....σε πρωτη φαση..και βλεπουμε...θα σας κραταω ενημερους...

thanks ολους!!!!

Δημοσ.

Ρίξτε καμιά ματιά μερικές σελίδες πίσω. Ξαναείπα ότι παίζουν και φτηνά verbatim. 17 ευρώ η 10αδα. Έχω κάψει καμιά 25αριά χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος να διαθεσει μια ωρα απ τον ελευθερο χρονο του να με βοηθησει να φλασαρουμε ενα hitachi(πιθανον 79αρι)???please εαν μπορει καποιος θα ημουν υποχρεος...

Δημοσ.

Σαν αρχή πρέπει να κατεβάσεις αυτόν τον οδηγό που μέσα σου έχει και λίνκς με βίντεο για το πως ακριβώς πρέπει να κάνεις το φλασάρισμα. Μετά αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ είμαστε εμείς.

Και για το συγκεκριμένο χρειάζεται τσιπάρισμα με κολλήσεις για να μπορέσεις να το φλασάρεις αλλιώς δεν γίνετε να φλασαριστή το συγκεκριμένο μοντέλο μόνο.

Δημοσ.

χρησιμοποιούσα συνεχεια tdk δεν είχα πρόβλημα και λέω δεν περνώ από εδώ και πέρα verbatim , μετά από 2 φορες που έγραψα το pro,

clean disc μου έβγαλε ,ποτε ξανά πάντα tdk ben-q

Δημοσ.

Εχω διαβασει ενα σωρο tuts αλλα φοβαμαι να το κανω μονος μου...Γι αυτο ζηταω περαιτερω βοηθεια...Μονη μου ελπιδα πλεον ο vortex...

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι απαραίτητα και τα δυο αρχεία εφόσον το .dvd αρχείο δεν κάνει τίποτα άλλο απ' το να δηλώσει το layerbreak του dvd. Αν λοιπόν γράψεις το παιχνίδι με τα: xbox backup creator, imgburn δεν είναι απαραίτητο αυτό το αρχείο καθότι μπορείς να κανεις κάποιες ρυθμίσεις και να γραφτεί σωστά το dvd αν χρησιμοποίησεις το clonedvd χρειάζεσαι το .dvd αρχείο.

Δημοσ.

Τι το μπερδευεις το παιδι....Ετσι οπως το ρωταει ειναι απαραιτητα....mayhem1999 οποιο προγραμμα κι αν το γραψεις να επιλεξεις το αρχειο ααααα.dvd.

Edit: Εχει αλλαξει κανεις το τροφοδοτικο του 360 με τροφοδοτικο απλου pc??? Να ειναι πανω απο 250w παντα, 300-400 για την ακριβεια θελω να βαλω...Εχει ακουσει κανεις εστω κατι τετοιο?

Δημοσ.

επανερχομαι...και μετα απο ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ σωστα γραμμενα Verbadim δισκακια....(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ PC ΜΟΥ...με το LG DL που ειχα και μου κατεστρεφε τα TDK...) καταληγω λοιπον οτι μαλλον φταινε τα TDK....

μπορει καποιος φιλος (και με pm....αν χρειαζεται...) να μου πει απο που βρισκει φτηνα τα Verbatim??? και απο που "βρισκει" τιτλους για το 360....

...ευχαριστω και παλι ολους σας!!:-)

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή τα σπάει το god of war?Μου θυμίζει πολυ Ninja Gaiden(Το god of war stp ps2 δεν το χω παιξει)

Edit:Π'οσταρα σε λάθος τόπικ,αν μπορει κάποιος να το μεταφερει σε αυτό του psp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...