Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά αυτό το soldering με διακοπτάκι κλπ ξέρω οτι γίνεται στο samsung ms28 (για να το δεί σαν ms25) ...οχι στα BenQ.

Eγω το δικο μου BenQ ετσι το φλασαρα (ανευ διακοπτη βεβαια, αλλα εδειχνε και με διακοπτη πως γινεται)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γινεται και με το διακοπτη στο benq αλλα ειναι παρελθον πια...Ρε σεις ποτε βγαινει το SC Conviction???? Θα σκασωωω...

Δημοσ.

Φρικη...και δεν βγαζω ακρη....

εχω καταφερει να καψω επιτυχως τουλαχιστον 10 TDK DL DVD με ενα LG writer που εχω....αλλα παραλληλα...εχω χαλασει...και καμια 20αρια.... Τελευταια προσπαθω ενα image που εχω και εχω καταστρεψει 6-7 DVD...εκανα update το firmaware....χρησιμοποιησα IMGburn...Xbackup creator...nero....αλλα τιποτα...να φταιει το image????οταν κανω check παντως βγαινει οκ.... (για την ιστορια ειναι το Devil May Cry...ελπιζω οταν το καταφερω να αξιζει τουλαχιστον!!!!) καμια βοηθεια????>....

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις για το imgburn 2.4.0.0 απλά πατάς διπλό κλικ σε αυτό το αρχείο και μπαίνουν οι ρυθμίσεις που έχω και εγώ στο imgburn και έχω γράψει επιτυχώς άπειρα δισκάκια οποιασδήποτε μάρκας . Πάντα 2.4χ άντε με το ζόρι 4χ.

Δημοσ.

εχω καταφερει να καψω επιτυχως τουλαχιστον 10 TDK DL DVD με ενα LG writer που εχω....αλλα παραλληλα...εχω χαλασει...και καμια 20αρια.... Τελευταια προσπαθω ενα image που εχω και εχω καταστρεψει 6-7 DVD...εκανα update το firmaware....χρησιμοποιησα IMGburn...Xbackup creator...nero....αλλα τιποτα...να φταιει το image????οταν κανω check παντως βγαινει οκ.... (για την ιστορια ειναι το Devil May Cry...ελπιζω οταν το καταφερω να αξιζει τουλαχιστον!!!!) καμια βοηθεια????>;;;

clone+pioneer 111d +verbatim =100% επιτυχια....παντα

Δημοσ.

αγορασε καινουργιο burner...

οπως και ο The_Sheep, και γω με XBC + pioneer 212 + verbatim = 100% επιτυχία.

Δημοσ.

εχω καταφερει να καψω επιτυχως τουλαχιστον 10 TDK DL DVD με ενα LG writer που εχω....αλλα παραλληλα...εχω χαλασει...και καμια 20αρια.... Τελευταια προσπαθω ενα image που εχω και εχω καταστρεψει 6-7 DVD...εκανα update το firmaware....χρησιμοποιησα IMGburn...Xbackup creator...nero....αλλα τιποτα...να φταιει το image????οταν κανω check παντως βγαινει οκ.... (για την ιστορια ειναι το Devil May Cry...ελπιζω οταν το καταφερω να αξιζει τουλαχιστον!!!!) καμια βοηθεια????>....

Φίλε, φταίει στάνταρ το LG!

Στην αρχή έγραφα, τα Philips δισκάκια που χρησιμοποιώ, με LG.

Και τα 4 απ' τη 10αδα που παίρνω, δε Bootαρανε στο X360 αν και η εγγραφή έλεγε ότι ήταν επιτυχής.

Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το παλιό μου Samsung Recorder.

Από τότε δεν έχω "κάψει" ούτε ένα δισκάκι! (Έχω γράψει καμιά 20αριά)

Άλλαξε το LG, στάνταρ!

Δημοσ.

Αντι να λετε του παιδιου να αλλαζει burner γιατι δεν του λετε να δοκιμασει με verbatim δισκακια;

Και εγω LG recorder εχω και οταν δοκιμασα με TDK δισκακια ειχα απολυτη αποτυχια αλλα με τα verbatim σε 10 δισκακια που εχω καψει δεν μου εχει παρουσιαστει το οποιοδηποτε προβλημα.

Δημοσ.

γεια σας παιδια!! επειδη σκεφτομαι να αγορασω 360 θα μπορουσατε να μου πειτε εν συντομια τι θα χρειαστω για να το χακαρω και για να γραφω παιχνιδια? ευχαριστω

Δημοσ.
Αντι να λετε του παιδιου να αλλαζει burner γιατι δεν του λετε να δοκιμασει με verbatim δισκακια;

Και εγω LG recorder εχω και οταν δοκιμασα με TDK δισκακια ειχα απολυτη αποτυχια αλλα με τα verbatim σε 10 δισκακια που εχω καψει δεν μου εχει παρουσιαστει το οποιοδηποτε προβλημα.

Γιατι, πολύ απλά, θα του βγεί πιο φ8υνα να αλλάξει Recorder παρά να πέρνει συνέχια Verbatim...

Δημοσ.

Παντως εγω θα συμφωνουσα με τον KYRIAKOS_GKLEZAKOS ,εστω και για μια δοκιμη με τα verbatim καθως οπως ειχα πει και σε παλιοτερο post, δεν αντιμετωπιζα ποτε προβλημα στο γραψιμο αλλα μετα απο ενα χρονο το 360 μου σταματησε να διαβαζει ΟΛΑ τα tdk που ειχα σταδιακα και ενω το ειχα για φουντο το drive μολις δοκιμασα τα verbatim παιζαν ΟΛΑ με την μια αψογα.Νομιζω οτι ειναι σιγουρα πιο συμβατα με τα dvd του 360.Τωρα οσον αφορα την συμβατοτητα με το dvdRW LG του φιλου που του τα καει ισως μια δοκιμη δειξει.Συν οτι πλεον δεν νομιζω οτι ειναι ακριβα.

Δημοσ.
'Οταν, στα λεφτά που παίρνω 10 Verbatim,

μπορώ να πάρω 16 Philips, που μου δουλεύουν ρολόι, νομίζω με συμφέρουν...

Στα TDK που χρησιμοποιουσες τα 25 κανουν περιπου 45? ενω τα Verbatim 52?...και φυσικα δεν υπαρχει συγκριση ποιοτικη αναμεσα στα δυο.

Απο εκει και περα αν δεν βαριεσαι να μπαινεις στη διαδικασια να αλλαζεις recorder και εχεις σκοπο να καψεις οτιδηποτε κυκλοφορισει για το ΧΒΟΧ360 τοτε εχει λογικη να αλλαξεις recorder.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...