Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Ελπίζω να μην μου τη "πέσετε" μετά από αυτό το ποστ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω κι εγώ το xbox360 και να το φλασάρω.

Ξέρω πως αργά ή γρήγορα θα μου εμφανίσει πρόβλημα κακά τα ψέμματα και δεν θέλω να βγω από την εγγύηση. Έχω δει τρόπους να ανοίγεις το κουτί και να μην κόβεις το αυτοκόλλητο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό.

Το θέμα είναι γίνεται να φλασάρω το cd-rom του χωρίς να κάνω τίποτα κολλήσεις αλλά μόνο με software; Ξέρω ότι το φλασάρισμα εξαρτάται και από το cd-rom και θα ήθελα να μάθω τι μπορεί να γίνει στην χειρότερη περίπτωση(benq νομίζω; ). Το live δεν με ενδιαφέρει προς το παρών.

Το άλλο που με απασχολεί είναι ότι έχω λάπτοπ και δεν θα μπορώ να βάλω pci sata controllers ή άλλο αντιγραφικό(έχω λάπτοπ της ΗP) κτλ αν και ίσως βρώ κάποιο άλλο pc αλλά θα είναι μεγάλη ιστορία. Μπορώ να κάνω τίποτα με μόνο ένα λάπτοπ ή να το παρατήσω;

Θα το πήγαινα σε κανένα μαγαζί αλλά ποιος μου λέει ότι αφού το ανοίξουν δεν θα μου βάλουν καμιά μεταχειρισμένη mobo ή δεν θα κάνουν καμιά βλακεία;

Με αυτά τα δεδομένα αξίζει να προχωρήσω στην αγορά ή να το αφήσω;

Και κάτι άλλο..Στο αρχικό ποστ δεν υπάρχουν οι οδηγοί στο site http://rapidshare.com/users/XJ664R

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γεια σας!

Ελπίζω να μην μου τη "πέσετε" μετά από αυτό το ποστ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω κι εγώ το xbox360 και να το φλασάρω.

Ξέρω πως αργά ή γρήγορα θα μου εμφανίσει πρόβλημα κακά τα ψέμματα και δεν θέλω να βγω από την εγγύηση. Έχω δει τρόπους να ανοίγεις το κουτί και να μην κόβεις το αυτοκόλλητο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό.

1. Το θέμα είναι γίνεται να φλασάρω το cd-rom του χωρίς να κάνω τίποτα κολλήσεις αλλά μόνο με software; Ξέρω ότι το φλασάρισμα εξαρτάται και από το cd-rom και θα ήθελα να μάθω τι μπορεί να γίνει στην χειρότερη περίπτωση(benq νομίζω; ). Το live δεν με ενδιαφέρει προς το παρών.

2. Το άλλο που με απασχολεί είναι ότι έχω λάπτοπ και δεν θα μπορώ να βάλω pci sata controllers ή άλλο αντιγραφικό(έχω λάπτοπ της ΗP) κτλ αν και ίσως βρώ κάποιο άλλο pc αλλά θα είναι μεγάλη ιστορία. Μπορώ να κάνω τίποτα με μόνο ένα λάπτοπ ή να το παρατήσω;

3. Θα το πήγαινα σε κανένα μαγαζί αλλά ποιος μου λέει ότι αφού το ανοίξουν δεν θα μου βάλουν καμιά μεταχειρισμένη mobo ή δεν θα κάνουν καμιά βλακεία;

4. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει να προχωρήσω στην αγορά ή να το αφήσω;

5. Και κάτι άλλο..Στο αρχικό ποστ δεν υπάρχουν οι οδηγοί στο site http://rapidshare.com/users/XJ664R

1. Το φλασάρισμα δεν εχει κολλήσεις φίλτατε απλά είναι προγραμματισμός του dvdrom που έχει η κονσόλα. Το μόνο dvd rom drive που θέλει τσιπάκι με κολλήσεις είναι το hitachi f79 για να μπορέσει να φλασαριστεί.

2. Νομίζω υπάρχουν κάποιου usb2sata adapters που είναι συμβατοί με κάποια dvd rom drives που έχει το xbox360 αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος γι' αυτό στο λέω με κάθε επιφύλαξη καθότι ο ποιο σίγουρος και εγγυημένος τρόπος είναι μια pci sata card με via chipset.

3. Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανεις ουτε μπορεις να εισαι σιγουρος. Μπορεις να κανεις το αλλο ομως για να σιγουρευτεις οτι θα σου επιστρεψουν την ιδια κονσολα.

Να πας στο μενού(καρτέλα) της κονσόλας σου που λέει system -> console settings -> system info

και να γράψεις σε ένα χαρτί αυτά τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ νούμερα για κάθε κονσόλα και όταν στην επιστρέψουν να δεις αν είναι ίδια τα νούμερα.

4. Ανάλογα με το τι θες να κάνεις με μια κονσόλα. Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση.

5. Για δοκίμασε εδώ καθότι πιστεύω ότι αυτό θέλεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε που μπήκες στον κόπο και απάντησες.

Από την εμπειρία σας κυκλοφορούν ακόμα κονσόλες με το hitachi f79;

Αυτό με το system -> console settings -> system info δεν το ήξερα μιας και δεν έχω δει ακόμα από κοντά την κονσόλα και σε ευχαριστώ γιατί μάλλον θα μου φανεί χρήσιμο.

Σε περίπτωση που πέσω σε απατεώνα και μου αλλάξει κάτι θα φαίνεται στα νούμερα ή δεν είναι απόλυτο;

Θα μπορούσε και κάποιος άλλος φίλος να με βοηθήσει σχετικά με το αν υπάρχουν usb2sata adapters για το xbox360?

Εκτός αυτού θα ήθελα να μου πείτε αν όντως παίζει μεγάλη σημασία το αντιγραφικό γιατί από τους οδηγούς που διάβασα προτείνονται κάτι pioneer..

Συγγνώμη αν σας πρήζω αλλά δεν θέλω να δώσω 350 ευρώ και μετά να κλαίω..

Δημοσ.

Μολις χθες πηρα κι εγω το 360 με σκοπο να το φλασαρω.Το drive μου ειναι σιγουρα hitachi,πως μπορουμε να μαθουμε εαν ειναι f79?γιατι εαν ειναι μαλλον την πατησα...Ε?

Δημοσ.

Εκανα την μ@λ@κι@ να ανοιξω το XBOX360(1 μαρτιου/08 το πηρα)και κλασικα το χαλασα...:cry: Συγκεκριμενα χαλασα το DVD(BENQ)...προσπαθωντας να το φλασσαρω(με soldering επειδη δεν εχω VIA sata)....:X Να υποθεσω οτι πλεον δεν με καλυπτει η εγγυηση ε..?Ξερει κανεις αν το στειλω στην Microsoft Hellas ποσο θα με χρεωσουν για την αντικατασταση του DVD?Το DVD μου το εβγαλα εντελως off και δεν λειτουργει(πλακετα)... Αν δεν μπορω να παρω το key του,πως θα μπορεσω να δουλεψω αλλο???Αν το τσιπαρω θα δουλευει DVDROM χωρις Key?

Δημοσ.
Θα μπορούσε και κάποιος άλλος φίλος να με βοηθήσει σχετικά με το αν υπάρχουν usb2sata adapters για το xbox360?

Δεν παιζει. Οσο και αν εψαξα στο web δεν μπορεσα να βρω καποια συγκεκριμενη καρτα με την οποια καποιος να λεει οτι λειτουργει το φλασαρισμα.

Εκτός αυτού θα ήθελα να μου πείτε αν όντως παίζει μεγάλη σημασία το αντιγραφικό γιατί από τους οδηγούς που διάβασα προτείνονται κάτι pioneer..

Τα περισσοτερα συγχρονα dvd-writers κανουν

Συγγνώμη αν σας πρήζω αλλά δεν θέλω να δώσω 350 ευρώ και μετά να κλαίω..

και να μην το φλασαρεις αξιζει τα λεφτα του

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για προβλήματα στο Assassin's Creed σχετικά με μεγάλα loading times ή γενικά;

Οποιαδηποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Φίλτατε storm1672 τα χρονοβόρα loading του παιχνιδιού ίσως κρίνονται στο τι ταχύτητα είναι το hacked firmware που έχει περάσει κάποιος στην κονσόλα του καθότι η default speed είναι 12χ και όχι 8χ και ποιο κάτω που βάζουν μερικοί.

Αν τώρα δεν είναι φλασαρισμενο το 360 σου τότε ίσως είναι γρατζουνισμένο το δισκάκι του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για προβλήματα στο Assassin's Creed σχετικά με μεγάλα loading times ή γενικά;

Οποιαδηποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Και στο αυθεντικό που έπαιξα εγώ μια χαρά τεράστια loading times έχει.. :-(

(αν και το παιχνίδι γαμεί) :P

Δημοσ.
Εκανα την μ@λ@κι@ να ανοιξω το XBOX360(1 μαρτιου/08 το πηρα)και κλασικα το χαλασα...:cry: Συγκεκριμενα χαλασα το DVD(BENQ)...προσπαθωντας να το φλασσαρω(με soldering επειδη δεν εχω VIA sata)....:X Να υποθεσω οτι πλεον δεν με καλυπτει η εγγυηση ε..?Ξερει κανεις αν το στειλω στην Microsoft Hellas ποσο θα με χρεωσουν για την αντικατασταση του DVD?Το DVD μου το εβγαλα εντελως off και δεν λειτουργει(πλακετα)... Αν δεν μπορω να παρω το key του,πως θα μπορεσω να δουλεψω αλλο???Αν το τσιπαρω θα δουλευει DVDROM χωρις Key?

Τι soldering έκανες στο BenQ δηλαδή ??

Δημοσ.

Vortex μια εναλακτικη λυση αν δεν εχεις via chipset ειναι να κανεις solder ενα διακοπτακι επανω στη πλακετα του dvd-drive για να κανεις το φλασαρισμα.

Μαλλον εδω ο φιλος την πατησε

Καλα βρε παλικαρι δεν μπορουσες να δωσεις 10 euro στο ebay να παρεις μια via καρτα??

Δημοσ.

το εδωσα τελικα για Service(οχι Micro$oft)... Μεσα στην εβδομαδα θα μου πουν τι παιζει.Το "καλο" ειναι οτι το XBOX εβλεπε μια χαρα το DVDROM και δεν εβγαζε error(ή κοκκινο λαμπακι).. Μπορει να φτιαξει απλα με γεφυρες σε καποια σημεια της πλακετας... Αν οχι,παω για αλλο DVD μαλλον... Και εδω μπαινει η φραση:"Οι μ@λ@κιες πληρωνονται...":X

Δημοσ.

παιδιά αυτό το soldering με διακοπτάκι κλπ ξέρω οτι γίνεται στο samsung ms28 (για να το δεί σαν ms25) ...οχι στα BenQ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...