Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα καλα σχολια.. :-D..Τις τρυπες με κοπιδι και μετα με γυαλοχαρτο...Το panel το πετυχα σε ενα μαγαζι προχθες τυχαια.Πηγα να παραγγειλω απο ενα καταστημα το infectus (σιγα μην μου το βρει αλλα τεσπα) και επεσε το ματι μ πανω του:-D.18euro η μ@λ@κ@α για να τη "χαλασω"..Ηταν σε ενα σιδερενιο κουτι το οποιο εφαγε κοψιμο:P και πεταμα:P και το χωσα μεσα στο 360..Πολυ καλωδιομανη επεσε βεβαια αλλα δεν πειραζει..Η ωραια πατεντα ειναι με τις usb που ειχε πανω το panel..Τις οποιοες δεν εχω συνδεσει ουτε παραλληλα με καποιες usb του 360 ουτε εχω βαλει hub.Αφου τα memory unit δουλευουν με usb data αλλα 3.3v εδωσα εγω 5v και κρατησα τα usb data σε παραλληλη συνδεση:P:-D.Συνολο 5 usb με το μειωνεκτιμα οτι οι 2 δεν δουλευουν μαζι με τις memoy unit.:-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

jimaros Για ποιο λόγο να βάλει κάποιος το infectus και όχι το ixtreme 1.4? Εκτός από το dual bios(Original & hacked) που δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει, που προσφέρει το infectus προσφέρει κάτι άλλο?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Για ποιο λόγο να βάλει κάποιος το infectus και όχι το ixtreme 1.4? Εκτός από το dual bios(Original & hacked) που δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει, που προσφέρει το infectus προσφέρει κάτι άλλο?

μπορεις να κανεις downgrade τον kernel (ετσι ωστε να τρεχεις linux π.χ.), να εξαγεις τα CPU keys, να αλλαξεις το DVD key και το region, κλπ. http://www.infectus.biz/features.php

Δημοσ.

Καμία τύχη και με x clamp fix.

Όπως καταλάβατε έκανα το παραπάνω fix μετά από RROD αλλά τα λαμπάκια εξακολουθούν να είναι κόκκινα. Αυτό που παρατήρησα είναι πως το κάτω μέρος της μητρικής ήταν "οξειδωμένο" (σαν να είχε ρίξει κάποιος πάνω του σε κάποια σημεία άσπρη νερομπογιά), πχ όπως όταν οι μπαταρίες αρχίζουν να χύνονται.

Υπάρχει καμιά άλλη λύση ή να το ξεχάσω τελείως;

Η κονσόλα ήταν αγορασμένη Δεκέμβριο 2006, αρκετά παλιά με MS25 επάνω της να φανταστείτε.

Δημοσ.

Τωρα...Ρε man αφου ειχε οδηγο στο ιντερνετ και το λεγε αυτο και σου πα ρωτα με αν θες...Τεσπα..3 λεπτα, και μετα οταν το σβησεις ειτε αστο να κρυωσει ή αμα εχεις κανα πιστολακι με κρυο αερα κρυωσε το πιο γρηγορα. Και μετα ανοιχτο και δοκιμασε..Απο αθηνα εισαι?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ερώτηση για όποιον ξέρει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέξεις(μαζικά(Παραπάνω από έναν την φορά)) είτε στο 360 είτε στον υπολογιστή σου να διαγράψεις ή να προσθέσεις κάποια άτομα στην friend list?

Αν γίνετε κάτι τέτοιο πως ακριβώς γίνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως το support της microsoft έχει άτομα που δεν ξέρουν να διαβάζουν emails. Έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα! Πήρα τηλέφωνο ξανά και μίλησα (ευτυχώς) με το ίδιο άτομο που είχα μιλήσει και την πρώτη φορά, είπε πως θα με ενημέρωνε ο ίδιος προσωπικά, αλλά ακόμα τίποτα...

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Ερώτηση για όποιον ξέρει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέξεις(μαζικά(Παραπάνω από έναν την φορά)) είτε στο 360 είτε στον υπολογιστή σου να διαγράψεις ή να προσθέσεις κάποια άτομα στην friend list?

Αν γίνετε κάτι τέτοιο πως ακριβώς γίνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ.

η friend list ειναι μεχρι 100 ατομα.παρα πολυ λιγα,επομενως δεν νομιζω να σου χρειαστει κατι τετοιο.

ΥΓ.αν συνεχισεις παντος να μην μπαινεις ποτε να παιζεις live με αλλους,και ....οποτε μπαινεις (1 φορα το μηνα) να κανουν πισω το παιχνιδι τους οι αλλοι για να βαλουνε και εσενα,και εσυ λες μονο μια καλησπερα,η παιζεις 5 λεπτα μισο domination και βγαινεις,δεν χρειαζετε αυτο που θες.θα σε διαγραψουν συντομα ολοι αυτοι απο την δικη τους λιστα :-D

Δημοσ.

Μια ερωτηση....εκανα αναβαθμιση στο Nero 8 και το Xbox backup creator (2.8) μου τραβαει κολλιματα....Μπορει να βοηθησει κανεις????Αυτο δεν ειναι το πιο αξιοπιστο για τα "backup" των παιχνιδιων????

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...