Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
jowl_tnt τα ειπες ολα!

δεν μου λες,εχει σε καμοια πιστα τον σωγιερ να κυνγηγαει να @@ την κειτ?

LOL

Δε ξέρω! Ακόμα δεν έχουνε γνωριστεί! Ο Σώγιερ είναι σε φάση που αράζει μόνος και διαβάζει το γράμμα του!

Πολύ γέλιο με τον Μαικλάκα να φωνάζει συνέχεια "Waaaalt! Waaaaaaaaalt!" :-D

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγνώμη προκαταβολικά για την βλακώδες ερώτηση που θα κάνω.

Υπάρχει chat channel για xbox360 ή xbox live χρήστες? Αν ναι ποιο είναι?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις πριν την αγοράσεις βλέποντας το lot(Σε προηγούμενα post εξηγείτε τι ακριβώς είναι) νούμερο(κατά κύριο λόγο) και το αν έχει hdmi θύρα

το συγκεκριμενο προιον ειναι χβοχ360 arcade, ετοιμο φλασαρισμενο, 320 ευρω

http://www.sonypsp.gr/catalog/produc...roducts_id=386

γι αυτο ρωταω.υπαρχει περιπτωση να κανουν καμια κουτσουκελα οι grmods κ να σου δωσουν μεταχειρισμενο;

γι αυτο ρωταω τυχον "πελατες" τους, να μου πουν για την αξιοπιστια τους:-)

Δημοσ.
Και μετά το heroes και ούτω κάθε ξεις...

Ubisoft has announced that they have licensed the rights to produce an as yet untitled Heroes video game. The game is expected to be offered for PCs and console gaming platforms.

Από wiki....

Δημοσ.
Τώρα φταίω εγώ να πω τα λεγα..

Εμ δεν φταίω έτσι?

Πού είναι το κακό; Στο ότι θα βγει άλλη μια licenced φώλα; Γιατί κατά τ'άλλα εγώ χάρηκα και έχω τις ελπίδες μου. Το "24" πχ. στο ps2 μ'άρεσε. Αρκετά καλό. Και πρέπει να'ναι καλό και το "τωρινό" LOST. Θα δείξει. Πάντως ναι. Αναμενόμενο ήταν. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει επιτυχία στην tv βγαίνει σε videogame. Σε περίπτωση ταινίας (cinema), αν είναι φραγκάτο το στούντιο παραγωγής πετάει κι ένα παιχνίδι ταυτόχρονα να το συνοδεύει (αυτά είναι πάντα φώλες).

Δημοσ.

Verbatim 10αδα cake από cdmarket 17 ευρώ. Την είχαν 19 αλλά την έριξαν κι άλλο. Άραγε λες να πάει πιο κάτω; :P

(Δεν τα παίρνω παιδιά από το μαγαζί, απλά παίρνω από έκει επειδή δεν βρίσκω φτηνότερα, οπότε λογικό να αναφέρω τυχόν μειώσεις)

Δημοσ.

Jimaros το έχεις κάνει επιστήμη το xbox modding!

Δεν έχω ακόμα νέα σχετικά με το αυτοκόλλητο της εγγύησης. Αναρωτιέμαι αν στην τεχνική υποστήριξη κοιτάνε τα email που τους στέλνουν..

Δημοσ.

jimaros πολυ καλη δουλεια.του εχω ριξει και εγω αρκετα ανεμηστιρια,αλλα δεν εχω βαλει πανελακι να ελενχω τις στροφες,και δουλευει ο καθενας στις 5000,και δουλευει σε db club στο μπουρναζι.πολυ φασαρια. :-D

τις τρυπες πως τις ανοιξες ρε? ολοισιες,πολυ καλη δουλεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...