Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry, γράφω σε verbatim δισκάκια και δεν το κάνει με όλα τα παιχνίδια έχει φάει το κόλλημα τα με τα 2 παιχνίδια που παίζω πιο πολύ.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .. με το ΒΑΝ που εχω φαει στο Live μπορω να κανω κατι...

Εχει βγει κανενα κολπακι ??/

merci απο πριν

B)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπαίνει κανείς xbox live για παιχνίδια? Αν ναι ας μου στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα να κανονίσουμε κανένα παιχνιδάκι.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις:

1)αν έχω πχ ένα αμερικάνικο παιχνίδι για το 360 και το έχω τερματίσει και μετά βάλω να παίξω αλλά την ευρωπαϊκή έκδοση θα αναγνωρίζει το save ή όχι;Γιατί πχ απ'ότι ξέρω στο PSX,PS2 αν είχες αμερικάνικο το παιχνίδι και μετά έβαζες ένα ευρωπαϊκό να παίξεις δεν αναγνώριζε το save

2)Αν πάρω και νέα κονσόλα χωρίς σκληρό για να παίζω στο live γίνεται να μεταφέρω το ήδη υπάρχον profile μου σε memory card και να το ανανεώνω όποτε θέλω;

Δημοσ.

Παιδία λέω να αγοράσω ένα δεύτερο dvd drive για το live(το πρώτο το έχω φλασάρει) και να κάνω αλλάγες μεταξύ οffline και online έχετε ακούσει περίπτωση ban κάνοντας χρήση δύο dvd drive?

Δημοσ.
να ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .. με το ΒΑΝ που εχω φαει στο Live μπορω να κανω κατι...

Εχει βγει κανενα κολπακι ??/

merci απο πριν

B)

εχει βγει το καλυτερο, το πας στα γνωστα μερη και με 80-100? παιρνεις καινουργιο, ετοιμο, flashαρισμενο κτλ! ;)

Δημοσ.

δε δίνουν falcon στο ebwstore νομίζω...

ασε που εγώ δε το θεωρώ συν το να είναι φλασαρισμένο (ανοιγμένο δηλαδή).

Βρές να το πουλήσεις καλύτερα σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το Live (υπάρχουν) και πήγαινε πάρε ενα καινούργιο με falcon/benq νασαι comple.

Δημοσ.

Στο ebwstore κανουν την εξης πατεντα για να μην το πω αλλιως.Στελνουν το δικο σου το επισκευαζουν στην ms και το περνεις πισω και πληρωνεις και 100 ευρω αερααααααα...Η μοναδικη "υπηρεσια" ειναι οτι αν δεν εχεις αυτοκολητα κτλ στα βαζουν αυτοι και ετσι το στελνουν....Τα συμπερασματα δικα σας...

Δημοσ.

Βρήκα λύση στο πρόβλημα που είχα σχετικά με το xbins(Κόλλαγε στο dos παράθυρο) απλά χρειαζότανε να κατεβάσω τι ποιο νέα έκδοση του προγράμματος για να συνδεθεί κανονικά.

Για όποιον συναντάει το ίδιο πρόβλημα με εμένα δεν έχει παρά να κατεβάσει την νέα έκδοση του προγράμματος από εδώ.

Δημοσ.

έχω ένα μαμά 360 από τα πρωτα που είχαν βγει (μάλλον έχει Hitachi) Που το πάω, και τι επιλέγω για να το τσιπάρω να παίζει τα πάντα χωρίς προβλήματα και χωρίς ban. Και πόσο στοιχίζει.

Δημοσ.

Ναι για πες μου κι εμένα που διάβασες ότι ΔΕΝ πρόκειται να φας μπαν?

Απλά αν σου βάλουνε την τελευταία έκδοση ixtreme firmware ειναι ποιο ασφαλες(Απ' οτι λενε) στο θέμα μπαν από παλιότερες εκδόσεις ixtreme όχι όμως ότι ΔΕΝ θα φας μπαν.

Και ναι υπάρχει φτηνότερη(Σχεδόν δωρεάν αν έχεις via chipset) λύση να το τσιπαρης μόνος σου.

Δημοσ.
δε διάβασα ρωτάω. Τόσα πολλά. Καμιά φτηνότερη λύση δεν υπάρχει;

να το κανεις μονος σου.μονο αυτο :-)

δυστηχως ολοι τοσο παιρνουνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...