Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που αλλαξα κεφαλι στο hitachi μου εκανε κατι νουμερα που δεν καταφερα να βγαλω ακρη..Με την παλια τα games ηθελαν 3-4 φορες για να "πιασουν" αλλα μετα ρολόι...Με την καινουργια κεφαλη "επιαναν" με τη μια αλλα οταν πηγαινε το game να κανει loading (σε οποιοδηποτε game) μου πεταγε dirt disk error...Αφου δεν εβγαλα ακρη του ξαναβαλα την παλια πανω...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Jimaros το έψαξες καθόλου το ζήτημα?

Γενικά ξέρει κανείς άλλος να υπάρχουν προβλήματα με την αλλαγή drive/laser?

Μου έχει τύχει κάποιες φορές σε βίντεο να φάει κανενα σκάλλωμα η και το βιντεο για λίγο να πηγαίνει σχετικά κοφτά (όχι τραγικά αλλά ανα διαστήματα να κοβει λίγο)....

Επίσης σκέφτομαι μήπως σχετίζεται (επειδή προς το παρών μου έχει συμβεί μόνο σε δισκάκια που εχω γράψει εγώ) με το οτι στο ImgBurn επιλέγω 1x αλλά κατά την εγγραφή βλέπω να γράφει με 2.4χ και στο τελειώμα αναφέρει πως έγραψε πάλι με 2.4χ....

Απο την άλλη όμως αν βγάλω το δισκάκι απο την κονσόλα και το ξαναβάλω, παίζει κανονικά....

Δημοσ.
Εγω που αλλαξα κεφαλι στο hitachi μου εκανε κατι νουμερα που δεν καταφερα να βγαλω ακρη..Με την παλια τα games ηθελαν 3-4 φορες για να "πιασουν" αλλα μετα ρολόι...Με την καινουργια κεφαλη "επιαναν" με τη μια αλλα οταν πηγαινε το game να κανει loading (σε οποιοδηποτε game) μου πεταγε dirt disk error...Αφου δεν εβγαλα ακρη του ξαναβαλα την παλια πανω...

ίσως ήθελε λίγο ρύθμιση αυτό το pots ..πως το λένε. Υπάρχει ακόμα νομίζω στο xbox-scene φόρουμ ένα thread με Ωhm ρυθμίσεις που έχουν βάλει διάφοροι.

Κατσαβιδάκι, πολυμετρο και υπομονή!

Δημοσ.
ίσως ήθελε λίγο ρύθμιση αυτό το pots ..πως το λένε. Υπάρχει ακόμα νομίζω στο xbox-scene φόρουμ ένα thread με Ωhm ρυθμίσεις που έχουν βάλει διάφοροι.

Κατσαβιδάκι, πολυμετρο και υπομονή!

Σωστοςςςς....Δεν το χα σκεφτει...Θα το ψαξω τωρα που εχω ελευθερο χρονο με τα χιονια και προχειρο πολυμετρο...Τhnx man..

Εdit: Ειναι ελεος ωρες ωρες η μ-κ-α....Μετα απο τοσο καιρο που ειχα να ανοιξω το παλιο 360 (αυτο με το hitachi και το laser) του εβαλα ολα τα games μου απο 2 φορες και τα ρουφουσε με τη μια....Ελεοσ δλδ...Ουτε κολληματα ουτε τπτ..

Δημοσ.
Το lost odyssey σαν πολύ δεν έχει αργήσει να έρθει στους θείους?

Από της 12 του μηνός κυκλοφόρησε επίσημα.

Ρε μάγκες,

Ποιός είναι αυτός ο θείος; Αν είναι τόσο μυστικό μπορεί κάποιος να μου στείλει pm?

Thanks

Δημοσ.
Εχει κανει κανεις απο δω downgrade me timing attack με το ιnfectus chip + addon?

Προσπαθώ να βάλω ένα και να δοκιμάσω να αλλάξω το κλειδί σε μία πλακέτα,

αλλά θέλει λίγο ψάξιμο...

Λες να είναι εύκολο ή εγώ έχω τρομάξει με το ριντ-με φιλε?

Δημοσ.
Ρε μάγκες,

Ποιός είναι αυτός ο θείος; Αν είναι τόσο μυστικό μπορεί κάποιος να μου στείλει pm?

Thanks

Απλα κορυφή....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

ξέρει κανείς τι γίνεται με το disk error? έχω το πρώτο hitachi και τελευταία υπάρχουν μέρες που είτε δεν παίζει βγάζει unplayable disk είτε ακόμη χειρότερα ξεκινάει παίζει και μετά βγάζει disk error και ξενερώνω τελείως.

Δημοσ.
ξέρει κανείς τι γίνεται με το disk error? έχω το πρώτο hitachi και τελευταία υπάρχουν μέρες που είτε δεν παίζει βγάζει unplayable disk είτε ακόμη χειρότερα ξεκινάει παίζει και μετά βγάζει disk error και ξενερώνω τελείως.

Τι δισκακια χρησιμοποιεις δεν ειπες. Και εμενα μου τοεκανε αυτο τους τελευτεους μηνες ολο και πιο πολυ μεχρι που μια μερα δεν φωρτονε κανενα.Ειχα DTK. Πριν το στειλω ειπα να δοκιμασω verbatim και τελικα αφου ξαναγραψα ολα σε verbatim ,ολα παιζαν με την μια!

Δημοσ.
Sargos θελει οντως δουλεια...Εχεις παραγγειλει το infectus?

To exo sxedon kolisei,

alla thelei doulitsa polu...

Thes na ertheis kapoia stigmi na tou kanoume ena test?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...