Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως συμβαίνει κάτι μυστήριο με τα xbox του Carrefur.

Θυμάστε που σας έλεγα παλιότερα ότι ανακάλυψα ένα μικρό ίχνος στην ταινία της εγγύησης, που σου δίνει την εντύπωση ότι έχει ανοιχτεί η κονσόλα?

Το ξανακοίταξα πρόσφατα (δεν έχω hackάρει την κονσόλα), και αυτή την φορά εκείνο το μικρό ίχνος έχει γίνει μεγαλύτερο! Μήπως να πάρω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της ms hellas? Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν χρειαστώ το service ποτέ, θα νομίσουν ότι την άνοιξα εγώ!

Μήπως αυτό μπορεί να γίνει από την θερμοκρασία που παράγει η κονσόλα?

Δημοσ.

εγώ έχω παρατηρήσει οτι στην ένωση των δυο πλαστικών από πάνω καμιά φορά κανει λίγο σπασιματάκι στην ταινία ..που μάλλον φυσιολογικό είναι από τις κάμψεις των πλαστικών που μπορεί να προκύπτουν από μεταφορά η διαστολές συστολές από θερμοκρασία.

αμα είναι πολύ έντονο παντως πάρε καλύτερα τηλέφωνο να τους το αναφέρεις..για να είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.
εγώ έχω παρατηρήσει οτι στην ένωση των δυο πλαστικών από πάνω καμιά φορά κανει λίγο σπασιματάκι στην ταινία ..που μάλλον φυσιολογικό είναι από τις κάμψεις των πλαστικών που μπορεί να προκύπτουν από μεταφορά η διαστολές συστολές από θερμοκρασία.

Η ταινία κάνει σπασίματα σε αυτό το σημείο που λες.

Άρα είναι φυσιολογικό, και κακώς ανησύχησα! :D

Δημοσ.

είναι λίγο τσιμπούκι απλά να βγάλεις την ταινία χωρίς να την χαλάσεις εάν είναι έτσι όπως λες...θέλει προσοχή, λίγο απ την μία ..λίγο απ την άλλη ..για να βγει χωρίς να φύγει αυτό το αλουμινένιο φιλμ και μείνει πάνω στο κουτί.

Δημοσ.

Λοιπόν για το dvdrom θέλεις απαραίτητα το key του 360 που θα το τοποθετήσεις. Όσο για την κεφαλή πιστεύω μπαίνει σε οποιοδήποτε hitachi drive.

Δημοσ.
Ερώτηση....:

Αυτά εδώ...ξέρει κανείς τι απαιτήσεις έχουν για να αλλαχτούν?

Δουλεύουν? Τι γίνεται με το key?

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=11619

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?cPath=555_721_735&products_id=9101

Αν έχει πρόβλημα και δε σου διαβάζει τα δισκάκια καλύτερα να αλλάξεις μόνο το λέιζερ ...

(η κεφαλή lazer λένε ότι είναι η ίδια για όλα τα drive)

Αν πρέπει να αλλάξεις όλο το drive πρέπει να'χεις το παλιό key και να κάνεις dump/replace key/smart hack patch me 1.4/spoof .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...