Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ή υπάρχει κανένας οδηγός για το πως θα κάνω το 360 να παίξει mkv αρχεία βίντεο μέσω του προγράμματος tversity.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Ναι άλλα εδώ υπάρχει θέμα(όχι 1θεμα) στο ότι δεν μπορείς(Τουλάχιστον στο πλαίσιο περιστερίου) να κάνει κρατήσει μια συγκεκριμένη κονσόλα άλλα άπλα την κονσόλα σαν κονσόλα.

τώρα το είδα.. το jowl πήρε απ το πλαίσιο αρχές Φεβρουαρίου 2008 Arcade με HDMI (Team FDOU, LOT740) και είναι Falcon/BenQ.

Και για την ακρίβεια, από πλαίσιο Περιστερίου το πήρα.

Δημοσ.

trojan21 μόνο τα samsung dvdrom ή dvdrw μπορούν να διαβάσουν original xbox 360 games και αυτό γιατί έχουν την ίδια τεχνολογία(Πιστεύω) με αυτά που έχουν τα samsung του xbox360.

Δημοσ.

ολοκληρη θεσαλονικη κ δε βρισκεις; κανενα πλαισιο τουλαχιστον θα εχει...

φανταζομαι θα σε βοηθησουν κ συμπολιτες σου βεβαια..:P:-)

Δημοσ.
ειμαι απο θεσ/νικη και δεν μπορω να βρω vebratim dl. μηπωs γνωριζει καπιοs που θα βρω

Φιλε μου εφυγες για mediamarkt!

Εχει πολλα πακετα των 10 dvd.

Τιμη 19 ευρω!

Δημοσ.

παντως για να καψεις ενα iso απο τορρεντ δεν χρειαζετε να εχεις τα pionner kai samsung....εγω με του λαπτοπ ena optiarc dvdrw μια χαρα κανω την δουλεια μου παντα με verbatim ομως και με το xboxcreator!δεν ξερω ομως αν νοικιασω πχ πρεπει εκει να εχεις samsung με το firmware....μηπως γινετε ομως με κανα αλλο προγραμμα δουλεια;

Δημοσ.

Για να γράψεις ένα οποιοδήποτε παιχνίδι του 360 δεν χρειάζεσαι κανένα ιδιαίτερο dvdrw καθότι όλα κάνουν απλά όλοι προτείνουν το pioneer 112d γιατι κάνει καλύτερες εγγραφές από άλλα dvdrw.

Αν θες όμως να περάσεις ένα αυθεντικό παιχνίδι του 360 στο σκληρό σου δίσκο ώστε να το γράψεις μετά σε ένα δισκάκι θέλεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ samsung drive.

Δημοσ.

To PIONEER DVR-112D το δουλευουμε για να εχουμε 100%100 συμβατοτητα τα δισκακια με το χbox μας.Σιγουρα κανουν και αλλα αντιγραφικα αλλα μπορει το παιχνιδι που γραψαμε με αλλο αντιγραφικο να τρεχει σε ενα xbox και σε αλλο xbox οχι.Το ιδιο συμβαινει και με τις μαρκες τον dvd που γραφουμε.Τα verbatim θεωρουνται καλυτερος φιλος για τo dvd rom του xbox.Eχουν μεγαλη συμβατοτητα σε αντιθεση με αλλες μαρκες dvd.Oποτε καλυτερος συνδυασμος. VERBATIM +PIONEER DVR-112D για καλυτερα αποτελεσματα.

Για τα αυθεντικα παιχνιδια του xbox μπορουν να τα διαβαζουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SAMSUNG MONTEΛΑ DVD-ROM περνωντας kreon firmware.

Δημοσ.

Ρε παιδια... μπορώ να αντιγράφω αυθεντικα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο της κονσόλας? Φυσικα για backup :P. αν ναι πως γίνεται? επίσης τι αρχεία μπορώ να περάσω και να αντιγράψω στο σκληρό μου?

Δημοσ.

Για χβοχ 1 μπορεις στην ιδια την κονσολα να τα περασεις .

Στο χβοχ360 ομως μονο στον σκληρο του pc μπορεις και μετα απο εκει να τα καψεις σε dvd-dl και να τα παιξεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...