Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εάν το παιχνίδι έχει ονομασία IMAGE1.ISO , φτιάχνεις ενα αρχείο με ονομασία IMAGE1.DVD και μεσα γράφεις:

LayerBreak=1913760

IMAGE1.iso

οκ

ευχαριστω...το δοκιμαζω τωρα...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγω θα προσθεσω μια ακομη ψηφο για Verbatim, μονο ενα εχω καψει. Τα Philips που επιμενει και μου φερνει ενας τσιπης φιλος μου για να του γραψω τα παιχνιδια μου εχουν καει ολα. Εμενα ενα philips μου δουλεψε αλλα οταν μου επεσε απο δεκα ποντους υψος χωρισε σε δυο φλουδες, χωρισαν τα layer δηλαδη... :lol:

Αντιθετα και σε αυτον τον τομεα τα verbatim δεν μασανε πουθενα. Το εχω παθει πολλες φορες γιατι εχω το ΧΒΟΧ ορθιο.

Δημοσ.

Μπορεί σας παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να μου εξηγήσει από ποιο χαρακτηριστικό(Μοναδικό ή όχι) από αυτό το σάϊτ θα μπορέσω να σιγουρέψω να έχει η νέα κονσόλα που θα αγοράσω για ένα φίλο μου benq drive και όχι το hitachi f79.

jimbrav εμένα δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. απλά ένα καλούτσικο παιχνίδι(Πάντα κατά τι γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθώ)

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

θα συμπληρωσεις τα πεδια lot - team,θα βαλεις κονσολα pal,θα διαλεξεις ενα απο τα elite premium arcade ktl,αναλογα με το τι θες,και εισαι ετοιμος.

εννοειται οτι πρωτα θα κοιταξεις τα lot και team στην συσκευασια της κονσολας που θες να παρεις,ωστε να εισαι βεβαιως,και μετα θα προχωρησεις στην αγορα.

Δημοσ.

Ναι άλλα εδώ υπάρχει θέμα(όχι 1θεμα) στο ότι δεν μπορείς(Τουλάχιστον στο πλαίσιο περιστερίου) να κάνει κρατήσει ενα συγκεκριμένο xbox360 άλλα άπλα την κονσόλα σαν κονσόλα.

Δημοσ.

Είναι απλό.Θα πάς στο πλαίσιο περιστερίου,θα δείς την κονσόλα που θες,θα κοιτάξεις τα συγκεκριμένα νούμερα που αναγράφωνται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ της συσκευασίας και οχι εντός,στα πλάγια δεξιά,σε μια αυτοκόλλητη ετικέτα άσπρη,και μετά θα πάς στο κοντινότερο ίντερνετ καφέ της περιοχής,ή στο σπίτι σου,θα μπείς στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα,θα βάλεις τα νούμερα lot και team στα κενά,θα πατήσεις search και μετά θα δείς ποιό drive εχει η συγκεκριμένη συσκευασία - έκδοση.

(τα arcade του πλαισίου,έχουνε ολα BenQ Drive, FDOU - 0740).

Δημοσ.
Ναι άλλα εδώ υπάρχει θέμα(όχι 1θεμα) στο ότι δεν μπορείς(Τουλάχιστον στο πλαίσιο περιστερίου) να κάνει κρατήσει μια συγκεκριμένη κονσόλα άλλα άπλα την κονσόλα σαν κονσόλα.

εεε ? :confused:

πήγαινε μια βόλτα ρε συ απ το πλαίσιο του περιστεριου που λές με ενα στύλο και μπλοκάκι, δες τα κουτιά τι γράφουν επάνω (LOT/TEAM/ημερομηνία), σημειωσέτα και θα την βρούμε την άκρη.

EDIT:

τώρα το είδα.. το jowl πήρε απ το πλαίσιο αρχές Φεβρουαρίου 2008 Arcade με HDMI (Team FDOU, LOT740) και είναι Falcon/BenQ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...