Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε ξέρω, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα ποτέ ...αλλά εμένα οτιδήποτε εκτός από verbatim μέχρι στιγμής εχει σταματήσει να παίζει μετά από λίγο καιρο. (TDK/Intenso και κάποιο άλλο που δε θυμάμαι)

Σχετικα μαυτο: Εδω και 1 χρονο επαιζα παντα με DTK και ολα ηταν οκ.Απλα απο την ωρα που ηρθε το 360 απο το σερβις εκανε ενα περιεργο θορυβο λιγακι το dvdrom που καταλαβαινα οτι ζοριζοτανε λιγο να διαβασει γενικα τα δισκακια.Anyway ολα καλα με ta DTK οπως ειπα.Πριν απο 2 μηνες αρχισε να μου βγαζει unplayable disk.Εβγαζα το DTK το ξαναβαζα κανα 2 φορες το πολυ και φορτωνε οκ.Οποτε λεω ειχε που ειχε ιδιαιτεροτητα απο την αρχη το drive ,ε τωρα χειροτερεψε.Πριν απο μια εβδομαδα μια μερα σταματησε να παιζει ΟΤΙ DTK ειχα, πανω απο 10 δισκακια και μιλαμε και για καινουργια.Λεω παει εσκασε πλεον το dvd.Βαζω 2 original που ειχα τα παιζει με την μια.(ενω και παλιοτερα με τα dtk που επαιζαν ζοριζοταν λιγο). Κλεινω, βαζω 3 verbatim που ειχα παιζουν και τα 3 με την μια! Βαζω DTK τιποτα. Δεν πιστευω οτι φταινε τα DTK απλα για το 360 αποδικνιεται οτι τα verbatim ειναι σαφως καλυτερα και πιο συμβατα.Οπως μου ειχε πει και καπιος θειος τα verbatim εχουν παρομια υφη και φτιαξιμο με τα original γιαυτο γεινεται αυτο + οτι ειναι πιο ευκολοδιαβαστα αι φθειρουν λιγοτερα την κεφαλη του

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι έχετε προβλήματα με το μήνυμά dirty disc γιατί δεν κάνετε αυτό(Ο οδηγός είναι για samsung drives αλλά πιστεύω ότι θα διαφέρουν και πολύ τα άλλα δυο drives(benq - hitachi)) το οποίο αυξάνει την τάση της δέσμης του lazer.

Το έχω κάνει κι εγώ στη δικιά μου κονσόλα και είδα την υγειά μου.

Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπορείτε να κάψετε άνετα την κεφαλή lazer του drive αν δεν ξέρετε τι κάνετε.

Δημοσ.

teofross γιαυτό και γω Verbatim και πάλι Verbatim φίλε..

μπαι δε ουεει, αυτός ο "Θείος" που αναφέρετε κατά καιρούς τι ειναι ? Δε πιστεύω να πηγαίνετε και να σκατε φράγκα σε κάνα πειρατή για αυτά τα παιχνίδια ε ? Αμα είναι να σας τα δίνω εγώ τσάμπα.... οι πειρατές που βγάζουν λεφτά απ αυτή τη φάση είναι χειρότεροι και απ τις εταιρίες που τα χρεώνουν 70ευρώ.

Δημοσ.

"Θειος" ειναι κατα συνηθεια ο torrent tracker που ο καθενας χρησιμοποιει!

Τωρα αν καποιοι το αναφερουν για τον κανονικο τους θειο τι ναπω....:)

Δημοσ.
teofross γιαυτό και γω Verbatim και πάλι Verbatim φίλε..

μπαι δε ουεει, αυτός ο "Θείος" που αναφέρετε κατά καιρούς τι ειναι ? Δε πιστεύω να πηγαίνετε και να σκατε φράγκα σε κάνα πειρατή για αυτά τα παιχνίδια ε ? Αμα είναι να σας τα δίνω εγώ τσάμπα.... οι πειρατές που βγάζουν λεφτά απ αυτή τη φάση είναι χειρότεροι και απ τις εταιρίες που τα χρεώνουν 70ευρώ.

Ναι φιλε μου εχεις δικιο.Τωρα πλεον μονο verbatim.Σχετικα και με τον θειο ,τουλαχιστον για μενα ειναι θειος μακρινος.Απλα ενας αλλος θειος που ειχα παλιοτερα μου το ειχε πει αυτο για τα verbatim οτι ειναι πιο συμβατα και με την ποιοτητα που εχουν τα original δισκακια και τελικα εχει δικιο

Δημοσ.

Μου έστειλε ενας θειος μου το Burnout Paradise...

Παρόλο που είναι multilanguage δεν μπορώ να βάλω αγγλική γλωσσά! Default έχει τα γαλλικά.

Αν αλλάξω γλώσσα στο Dashboard αλλάζει και στο παιχνίδι. Με εξαίρεση τα αγγλικά που στο Game παραμένουν γαλλικά!

Έχει λύσει κάποιος αυτό το Prob?

Heeeeelp! Δε ξέρω γαλλικά! Salut!

Δημοσ.
To dmc λεει τπτ????Ειχα καιρο να ψαξω το θειο και το ειδα τωρα.

πολυ καλο ειναι...

Υπάρχει περίπτωση αυτό να δουλεύει και σε υπολογιστή(γιατί συνδέεται στο 360 μέσω της usb θύρας) ή χλωμό το κόβετε?

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δουλευει!

μετονομασετο σε .iso και ανοιξετο με winrar , αμα δεις μεσα Video_ts /audio_ts εισαι οκ, φτιαξε και ενα .dvd αρχειο και καφτο.

ok...το .dvd αρχειο πως το φτιαχνω???

Δημοσ.

Ο θείος μου λέγετε Xbox-"ουρανός". Δεν μου' πε ποιες γλώσσες περιέχει το Game αλλά μου είπε ότι περιέχει τέσσερις (Multi 4). Δεν έχω ξανασυναντήσει Multi Language Game που να μην περιέχει αγγλικά. Οπότε υποθέτω πως έχει...

Επίσης διάβασα κ αυτό.

Απ' ότι κατάλαβα είναι Bug του παιχνιδιού.

Κ είπα μπας και έχει συμβεί και σε κάποιον από εσάς.

Όσοι το πήρατε απ' το θείο σας, έπαιζε κανονικά English;

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση αυτό να δουλεύει και σε υπολογιστή(γιατί συνδέεται στο 360 μέσω της usb θύρας) ή χλωμό το κόβετε?

θα σου ελεγα σιγουρος αλλα παει καιρος απο τοτε που το ειχα ακουσει....κοιτα και μια στο google...

Δημοσ.

Εγώ εννοούσα αν το συνδέσεις με τη usb του υπολογιστή σου αν θα το δει κανονικά ή όχι.

Και τελικά με βάση αυτό το άρθρο το βλέπει μια χαρά χωρίς να χρειάζεται να ανοιχτή ή να παραβιαστεί το hddvd drive.

καλό αυτό έτσι???

Επίσης αυτό το είδατε????

Dvd - recorder, blu ray rom, hddvd rom καλό εεεε.

Δημοσ.

ok...το .dvd αρχειο πως το φτιαχνω???

Εάν το παιχνίδι έχει ονομασία IMAGE1.ISO , φτιάχνεις ενα αρχείο με ονομασία IMAGE1.DVD και μεσα γράφεις:

LayerBreak=1913760

IMAGE1.iso

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...