Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

JUST-GAMER και εγω αυτα χρησιμοποιω,πολυ καλο και ποιοτικο δισκακι θα ελεγα.και τα 2α verbatim του mayhem1999 χρησιμοποιω.20 ευρω η 10αδα απο ομονοια,πλατεια κανιγκος.

Δημοσ.

Κατά τι γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι είναι κοροϊδία(χωρίς να αναιρώ την υπεροχή & ανωτερότητα των verbatim) να πληρώνεις 20 και παραπάνω ευρώ για κάτι που μπορείς να κανείς με λιγότερα(12ευρω).

Άλλωστε με τα υπόλοιπα 8 ευρώ που περισσεύουν μπορείς να αγοράσεις single layer dvd.

Δημοσ.

μην είστε τσιπιδες ρεεε ... εδώ γλιτώνετε 70ευρώ από κάθε game ..σιγά ..δινετε 3-4ε για ένα δισκάκι και έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα παίζει για αρκετό καιρό.

Δημοσ.

δε ξέρω, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα ποτέ ...αλλά εμένα οτιδήποτε εκτός από verbatim μέχρι στιγμής εχει σταματήσει να παίζει μετά από λίγο καιρο. (TDK/Intenso και κάποιο άλλο που δε θυμάμαι)

Δημοσ.

JUST-GAMER φθηνά DVD = ταλαιπωρία του lens του dvd-rom, = λάθη στην ανάγνωση και ο κλασικός θόρυβος που κάνει ένα laser όταν δεν μπορεί να διαβάσει συνεχόμενα δεδομένα (τσικ τσικ τσικ).= μικρότερος χρόνος ζωής του laser του xbox = πρόβλημα ηρεμίας και ψυχικής υγείας δικό σου από τα Dirty Disc Errors.

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω christos.p25 ότι τα verbatim είναι η κορυφή στο χώρο των dvd/cd αλλά το θέμα είναι ότι τα philips που λέω δεν θα τα έλεγες και τα φτηνότερα double layer dvd disc καθότι κοστίζουν 1.20ευρω το ένα σε αντίθεση με τα ridisc που κοστίζουν 0.80ευρω το ένα και είναι τα φτηνότερα double layer dvd προς το παρόν.

τώρα πέρα απ' αυτό αν τα γράφεις όλα σε 2.4χ ή 4χ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ανάγνωσης του dvd.

Όλα αυτά είναι καθαρά η άποψη από τις δοκιμές και την πείρα μου στο θέμα "εγγραφή" τόσο καιρό.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο και πόσο προσέχεις τα δισκάκια σου.

Κάποια από τα δικά μου philips (x2.4) έχουν ήδη χρονιάσει αλλά παίζουν άψογα.Αργότερα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν μας έλεγες τι επέκταση είναι αυτό το αρχείο.

Συνήθως είναι σε rar ή r01, r02... αρχεία τα οποία χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα σαν το winrar για να το αποσυμπίεσης στα δυο που θέλουμε(.dvd & .iso).

Δημοσ.
παιδια πηρα απο το θειο το 2k nba και μεσα μου ειχε 1 αρχειο που δεν ελεγε τι ηταν (ουτε iso ουτε τπτ...)απλα 1 αρχειο 5+gb...πως το γραφω??

μετονομασετο σε .iso και ανοιξετο με winrar , αμα δεις μεσα Video_ts /audio_ts εισαι οκ, φτιαξε και ενα .dvd αρχειο και καφτο.

Δημοσ.

Dark Messiah of Might and Magic Elements XBOX360-PhaseZero (Region Free)

Dark Messiah Of Might And Magic Elements PAL XBOX360-MOMENT (Nuked, λόγο έλλειψής συμπίεσης στα rar, κατά τ΄άλλα είναι μια χαρά το παιχνίδι)

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα.Μου χαλασε η κονσολα μου .Ειναι η τριτη φορα που μου χαλαει και θα ειθελα να ξερω μηπως παιζει τιποτα με υπερθερμανσεισ ή πτωση της τασης του ρευματος.Απλα την εχω συνδεση σε ενα πολυπριζο των 5 ευρο και πανω σε αυτο το πολιπριζο ειναι αλλα 3 πολιπριζα και τα εχω γεμισει πριζες απο τον υπολογιστη.Μιπως για αυτο χαλανε τα 360 μου?Τα 3 κοκκινα λαμπακια μου εβγαλε χωρις να εχω κολληματα και τετια .Για αυτο ρωταω.Μιπως επειδη πανο στο πολυπριζο μου εχω συνδεσει αλλα δυο πολιπριζα και τα εχω γεμισει πριζες απο τον υπολογιστη πεφτει η ταση και ετσι μετα απο λιγο καιρο χαλανε τα 360?Αν νε τι μπορω να κανω?Και τα 360 μοθ εχω δει πως μοθ χαλανε παντα περιπου στους 3 μινεσ.Το πρωτο μου χαλασε σε εναν μηνα[με κοκκινα λαμπακια]το δευτερο σε 3 μηνες[με κοκκινα λαμπακια]και τωρα το τριτο σε 2 μηνεσ[με κοκκινα λαμπακια].Την βοηθειας σασ γιατι θα παρω αλλη κονσολα και δεν θελω να καταληξη σαν τις αλλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...