Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, 2 ερωτησεις:

1. Για να κανεις burn ενα iso παιχνιδιου, χρειαζονται δισκακια verbatim dl, το imgburn, κ καψιμο σε ταχυτητα 2x ?? μονο αυτο;

Κατι αλλο; η καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις στο imgburn?

υπαρχει καποιο καλο tutorial να δω;

2. αν παω να μου φλασαρουν την κονσολα, και ω μη γενοιτω, βγουν καποτε τα διαβοητα λαμπακια κ χρειαστει να στειλω την κονσολα στη microsoft, τι παιζει; Τι να προσεξω ή τι θα πρεπει να κανω για να ειμαι καλλυμενος;

αναμενω τη βοηθεια σας!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1)τα Verbatim ειναι τα καλυτερα και ποιο ποιοτικα δισκακια για το drive του 360,και σε συνδιασμο με ενα recorder pioneer θα δεις τις καλυτερες εγγραφες. και με αλλα recorder μπορεις να γραψεις,και με αλλες μαρκες δισκακια,αλλα το πιθανοτερο ειναι να αντιμετωπισεις αρκετα προβληματα ασυμβατοτητας με το drive.ο καλυτερος συνδιασμος ειναι :

1)η recorder pioneer,μιας και γραφει ολα τις μαρκες δισκακια και τρεχουνε κανονικα στο 360.

2)οποιοδηποτε αλλο recorder,και δισκακια verbatim.

τωρα μπορεις εσυ να χρησιμοποιησεις διαφορα προγραμματα εγγραφης.προσωπικα χρησιμοποιω το img burn με μια μονο ρυθμιση στα options - write,πρεπει να βαλεις layerbreak 1913760,και επισης αμα δεν εχεις recorder pioneer,πρεπει να αλλαξεις και το booktype του,παλι απο τα options.

επισης,οσο ποιο μικρη ταχυτητα εγγραφης,τοσο καλυτερα αποτελεσματα,σε ολες τις εγγραφες σου,και ειδικα στο 360 που τα drive του ειναι γτπ.

η καλυτερη ταχυτητα ειναι η 2.4

για να εισαι καλυμμενος με την εγγυηση της κονσολας σου,θα πρεπει απο την στιγμη που το φλασαρεις να κανεις 2 πραγματα.

1)να κρατησεις σε buck up το original firmware του drive σου,ωστε αμα σου χαλασει το 360,να ξαναβαλεις αυτο στο drive σαν να μην το φλασαρες ποτε δηλαδη.

2)να βγαλεις με πιστολακι μαλλιων την ταινια εγγυησης του 360,να την φυλαξεις σε ασφαλες σημειο,ωστε οταν θα χρειαστει να στηλεις την κονσολα σου πισω,να την ξανατοποθετησης και να φαινετε σαν να μην ανοιχτηκε ποτε.(λεμε τωρα,σιγα μην δεν το καταλαβουν αυτοι....απλα κανουνε τα κλειστα τα ματια).

συμφωνα με μαρτυριες κατοχων 360 που στηλανε το 360 τους γερμανια τους τελευταιους 3-4 μηνες,πλεον η microsoft επισκευαζει ΚΑΙ τις φλασαρισμενες κονσολες,χωρις το γνησιο firmware,και χωρις την ταινια εγγυησης.πολυ καλα νεα αυτα.

Δημοσ.

μεγαααλε! σ ευχαριστω πολυ!!, αλλα:

1)αν το παω σε "μαστορα" να μου κανει το φλασαρισμα, αυτο σημαινει πως θα του ζητησω απο αυτον να μου γραψει σ ενα δισκακι το οριτζιναλ firmware για ν ατο κρατησω?

2)ποια η διαφορα να κρατησω την ταινια εγγυησης σ ενα ασφαλες μερος, με το να την εχω,μετα το φλασ, κολλημενη πανω στη κονσολα;

Δημοσ.

1)αν το παω σε "μαστορα" να μου κανει το φλασαρισμα, αυτο σημαινει πως θα του ζητησω απο αυτον να μου γραψει σ ενα δισκακι το οριτζιναλ firmware για ν ατο κρατησω?

2)ποια η διαφορα να κρατησω την ταινια εγγυησης σ ενα ασφαλες μερος, με το να την εχω,μετα το φλασ, κολλημενη πανω στη κονσολα;

256kb είναι το firmware, δοστου ενα usb flash η μια δισκέτα.

το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι πολύ ευαίσθητο.... εδώ την πρώτη φορά που το ξεκολλάς και είσαι τυχερός άμα βγει άψογο ...άμα το ξανακολλας και το ξεκολλάς ολη την ώρα ..βραστα χαραλαμπε.

Δημοσ.

στο κανει αυτος απο μονος του το buckup.

πρεπει να την φυλαξεις σε ασφαλες μερος οπως σου ειπε και ο vortex,γιατι ειναι αυτοκολλητο και οχι σκρατς,για να βγαινει συνεχεια.

Δημοσ.

Thnx P3tran.Παιζει να φταιει η σκονη αλλα μου το κανει καθε φορα που παω να το ανοιξω μετα απο καιρο γμτ.Και με ενα restart ειναι τζιτζι.Οσο για το αν ξαναπεταξει rrod μια μερα το ειχα αφησει στην αναμονη (να αναβοσμηνει το πρασινο λαμπακι) για να κατεβαζει απο το live και μετα καπακι παιξαμε ενα τετραωρο με κατι παιδια halo, οποτε νομιζω οτι αν ηταν κατι τετοιο θα το χε ξαναβγαλει.

Δημοσ.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι εγώ έχω για το burn το Xbox Backup Creator 2.70 (πριν είχα το 2.60). Έχει βγει και το 2.80 αλλά εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Η αλήθεια έιναι ότι ακούω πολύ κόσμο να προτείνει το imgburn. Το οποίο μπορεί να'ναι πραγματικά εύκολο, αλλά χρειάζεται να βάλεις αυτόν τον αριθμό...

Το XBC πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα και είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.Δε χρειάζεται install. Είναι ένα πολύ μικρό αρχείο. Το ανοίγεις.Πετας άδειο δισκάκι (Verbatim κατά προτίμηση) μέσα. Επιλέγεις την ταμπέλα Write. Επιλέγεις ταχύτητα (πάντα τη χαμηλότερη). Πατάς start και επιλέγεις το .dvd αρχείο σου. (Αυτό που έχεις μαζί με το iso.)

υγ. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια, αυτό το dvd file είναι αυτό απ'το οποίο διαβάζει το layrbreak. Άρα, αν δεν το έχεις αυτό το αρχείο πάλι χρειάζεται να το γράψεις... Αλλά εγώ ό,τι έχω "πάρει από τους θείους" έχει μαζί με το iso και το .dvd αρχείο.

Δεν είμαι κανένας μανιακός με το XBC, απλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι το πιο έυκολο πρόγραμμα για εγγραφή backup παιχνιδιών xbox360.

Δημοσ.

και γω το XBC χρησιμοποιώ.. το ImgBurn μου είχε χαλάσει και κάνα 2 δισκάκια ..το XBC ποτέ. Μπορεί να έφταιγαν και τα δισκάκια βέβαια... εάν και verbatim, δεν είναι παράλογο 1 στα 20 να είναι σκάρτο...ειδικά αυτά τα ινδικά που παίρνουμε σε cake.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν δυο τρόποι.

1ος τρόπος: να συνδεθείς στο xbox live και όταν σου ζητήσει να κάνει την αναβάθμιση να του πεις οκ

&

2ος τρόπος: να περιμένεις να βάλουνε το τελευταίο dashboard update σε κανέναν νέο παιχνίδι ώστε να το κάνεις όταν το βάλεις το παιχνίδι στο drive.

Δημοσ.
και γω το XBC χρησιμοποιώ.. το ImgBurn μου είχε χαλάσει και κάνα 2 δισκάκια ..το XBC ποτέ. Μπορεί να έφταιγαν και τα δισκάκια βέβαια... εάν και verbatim, δεν είναι παράλογο 1 στα 20 να είναι σκάρτο...ειδικά αυτά τα ινδικά που παίρνουμε σε cake.

ρε παιδια εγω με το XBC εκαψα 2-3 δισκακια...συνεχεια μου κολλαγε...:mad:

Δημοσ.
Νομίζω υπάρχουν δυο τρόποι.

1ος τρόπος: να συνδεθείς στο xbox live και όταν σου ζητήσει να κάνει την αναβάθμιση να του πεις οκ

&

2ος τρόπος: να περιμένεις να βάλουνε το τελευταίο dashboard update σε κανέναν νέο παιχνίδι ώστε να το κάνεις όταν το βάλεις το παιχνίδι στο drive.

το dashboard update μπορει να το κατεβασει και απ το xbox.com και να το γραψει σε ενα CD (που θα το βάλει μετα στο χβοχ και θα κανει την ανανεωση χωρις ναναι στο νετ.)

αυτο που δε γινεται ομως ειναι να περασει τους codecs ...νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να συνδεθει στο live για να τους κατεβάσει.

Δημοσ.

αυτο που δε γινεται ομως ειναι να περασει τους codecs ...νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να συνδεθει στο live για να τους κατεβάσει.

Έτσι ακριβώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...