Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βάλεις δυο AAA επαναφορτιζόμενες και πάρεις το αυτό καλώδιο θα μπορείς να τις επαναφορτίζεις από το χειριστήριο του 360 ή όχι? Το έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  JUST-GAMER είπε:
Αν βάλεις δυο AAA επαναφορτιζόμενες και πάρεις το αυτό καλώδιο θα μπορείς να τις επαναφορτίζεις από το χειριστήριο του 360 ή όχι? Το έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς?

Ναι μπορείς, και της microsuck δυο ΑΑ επαναφορτιζόμενες έχει μέσα στο πλαστικό περίβλημα.

Δημοσ.

Πιθανως να μην φταινε οι μπαταριες. Εχω το ιδιο προβλημα αλλα οφειλεται στο οτι δεν κανει καλη επαφη απο πισω, εκει που κουμπωνουν οι μπαταριες. Αμα το κουνησω λιγο προς τα μεσα κανει επαφη. Αλλα ειναι πολυ σπαστικο, ειδικα οταν τυχαινει πανω που σολαρω στο GH 3

Δημοσ.

"Ρε μαγκες, το 360 που ειχα φτιαξει απο rrod εδω και πολυ καιρο μου κανει νουμερα.Π.χ, την πρωτη φορα που θα του πατησω να ανοιξει μετα απο πολυ καιρο ή αμα το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω, (εκτος του οτι αργει παρα πολυ να bootarei σε σχεση με το αλλο 360 που εχω) μερικες φορες ειτε πεταει ενα σφαλμα Ε74 για το ΑV ειτε μερικες αλλες δεν bootarei καθολου..Αλλα με ενα restart ειναι ολα μια χαρα..Τι παιζει τωρα με αυτο?"

Το ξαναποσταρω μπας και βρεθει ενας "χριστιανος" να μιλαει για το θεμα του topic.

Δημοσ.
  jimaros είπε:
"Ρε μαγκες, το 360 που ειχα φτιαξει απο rrod εδω και πολυ καιρο μου κανει νουμερα.Π.χ, την πρωτη φορα που θα του πατησω να ανοιξει μετα απο πολυ καιρο ή αμα το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω, (εκτος του οτι αργει παρα πολυ να bootarei σε σχεση με το αλλο 360 που εχω) μερικες φορες ειτε πεταει ενα σφαλμα Ε74 για το ΑV ειτε μερικες αλλες δεν bootarei καθολου..Αλλα με ενα restart ειναι ολα μια χαρα..Τι παιζει τωρα με αυτο?"

Το ξαναποσταρω μπας και βρεθει ενας "χριστιανος" να μιλαει για το θεμα του topic.

Όπως είπες και εσύ το Ε74 είναι σφάλμα του AV ...δές τις επαφές και αν όλα πάνε καλά εκει πίσω...

Kατα τα άλλα είθισται (τουλαχιστον στην περίοδο που με αφορούσε και είχα ψάξει... τα rrodιασμένα 360 να πατάνε και Ε74 κατα καιρούς).

Άγνωσται αι βουλαί της m$....

Μην περιμένεις και πολλά πράγματα... Σε αρκετές περιπτώσεις τότε πάντως ήταν και προάγγελος (σε όσα 360 δέν είχαν πρίν)rrod...

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι....

Δε ξέρω και πάρα πολλά γύρω απο το θέμα αλλά μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει chip/firmware η οτι άλλο τελος πάντων μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στο να παίζεις back up παιχνίδια και να χρειάζεται να έχεις την κονσόλα κάθετα?

Δημοσ.
  jimaros είπε:

ξεκινα απο τα πιο ευκολα λοιπον..

αφου εχεις 2 360, δοκιμασε να αλλαξεις τροφοδοτικο και σκληρο δισκο μεταξυ τους, ωστε να αποκλεισεις αρχικα οτι φταιει κατι απο αυτα..

επισης, καλο φυσημα για τη σκονη.

Δημοσ.
  scyther666 είπε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι....

Δε ξέρω και πάρα πολλά γύρω απο το θέμα αλλά μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει chip/firmware η οτι άλλο τελος πάντων μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στο να παίζεις back up παιχνίδια και να χρειάζεται να έχεις την κονσόλα κάθετα?

Αν κατάλαβα καλά,να σε υποχρεώνει το firmware hack για να "δουλέψει" να έχεις την κονσόλα κάθετα;

Όχι βέβαια ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...