Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDIT: Ξέχασα να αναφέρω πως αντικειμενικα sites του χώρου, υποστηρίζουν πως αν και πιο δυνατό μηχανημα το PS3, τα περισσότερα παιχνίδια είναι καλύτερα στο 360, επειδή είναι πιο πολύ καιρό στην πιάτσα και το έχουν μάθει καλύτερα οι προγραμματιστές.

Αυτο ειναι απο τα σωστοτερα που διαβασα!

Με τον καιρο επειδη το ps3 εχει καλυτερο hardware θα ξεπερασει το xbox 360 σε γραφικα επειδη απλα θα αξιοποιηθουν ολες οι δυνατοτητες του.

Αυτο ομως ειναι πολυ λιγο στην γενικοτερη συγκριση.

Το παιχνιδι θα κριθει ποια κονσολα εχει τους περισσοτερους και αξιολογοτερους τιτλους!

Εδω προς το παρων εχει τα πρωτια η ms.

"Προλαβε" πουλησε πολλες κονσολες και τωρα εχει την βαση να πουλησει games.

Γενικα οι εταιριες δεν εχουν μεγαλο κερδος απο τις κονσολες σαν μηχανηματα αλλα απο τα παιχνιδια που πουλανε χαριν αυτων.

Αρα οποιος πουλαει παιχνιδια βγαζει και αλλα καινουρια και ετσι συνεχιζεται το πραγμα....και ετσι κυριαρχει στην αγορα.:-)

Αυτα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Είναι αντίθετο με αυτό που είχε γίνει όταν πάλευαν xbox1 vs. playstation2 δεν συμφωνείς gust?

Ρόδα είναι και γυρίζει(έβαλε μυαλό η microsoft)

Ακριβως αυτο το παραδειγμα ειχα στο μυαλο μου και εγω!:-D

Συμφωνω απολυτα.

Η αγορα εχει την στρατηγικη της!

Δημοσ.

Παίδες Help!

Όπως σας είπα Flashαρα μια χαρά το 360 μου.

Κατέβασα 4-5 Games και όλα καλά.

Σήμερα κατέβασα PGR4 και έχω πρόβλημα.

Το έγραψα, τρέχει κανονικά στο Xbox.

Το πρόβλημα είναι μέσα στο Game!

Όταν είμαι σε φάση αγώνα (όχι menus),

αποσυνχρονίζετε και κλείνει το joypad όποτε του έρθει και πετάει μηνυματάκι να κάνω reconnect!

Έχει συμβεί σε κανέναν;

Υπόψιν, η μπαταρία μου είναι στα 3 νταμάκια...

Δημοσ.

Τι εννοεις λεγοντας "η μπαταρία μου είναι στα 3 νταμάκια..." Δοκίμασες άλλες μπαταρίες? Γιατί αυτό το κάνει συνήθως όταν τελειώνουν οι μπαταρίες.

Δημοσ.
Τι εννοεις λεγοντας "η μπαταρία μου είναι στα 3 νταμάκια..." Δοκίμασες άλλες μπαταρίες? Γιατί αυτό το κάνει συνήθως όταν τελειώνουν οι μπαταρίες.

Τι δε κατάλαβες ακριβός;

Έχω 3 από τα 4 νταμάκια πoυ έχει ο μετρητής μπαταρίας του X-box!

Δεν έχω άλλες μπαταρίες να δοκιμάσω αυτή τη στιγμή.

Αν και το σίγουρο είναι οτι δεν έχουνε τελειώσει.

Είναι οι energizer που έχει μέσα στο κουτί του X-BOX. (Μια βδομάδα το έχω)

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κόπια; Πολύ κουφό μου φαίνεται να κλείνει το χειριστήριο επειδή πχ δεν έχει γραφτεί καλά...

Δημοσ.

Κάτσε γιατί κάπου σε έχασα.

Μα δεν έχει μετρητή μπαταρίας το xbox360!!!

Εκτός αν εννοείς ότι αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο κεντρικό κουμπί ενώ παίζεις και μετά από λίγο κλείνει εντελώς το χειριστήριο(Αυτό σημαίνει ότι έχουν τελείωση οι μπαταρίες).

Αν έχει που ακριβώς έχει? Μήπως εννοείς πάνω στο χειριστήριο και όταν λες 3 λαμπάκια τι εννοείς?

Όχι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταίει το αντίγραφο που κλείνει το χειριστήριο και για να το εξακριβώσεις γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ο μετρητής μπαταρίας εμφανιζεται οταν πατας το Xbox Guide button. Δειχνει ενα εικονιδιο μπαταριας και σε παυλες (νταμάκια) ποσο μπαταρια εχει μεινει.

Δημοσ.
Κάτσε γιατί κάπου σε έχασα. Μα δεν έχει μετρητή μπαταρίας το xbox360!!!

Αν έχει που ακριβώς έχει? Μήπως εννοείς πάνω στο χειριστήριο και όταν λες 3 λαμπάκια τι εννοείς?

Μετρητή μπαταρίας έχει.

Όχι πάνω στο χειριστήριο, αλλά αν πατήσεις το στρογγυλό Χ, στο μενού που βγάζει (Gamescore, Live, music player ktl) πάνω αριστερά δείχνει και τη μπαταρία σου.

εκτός αν εννοείς ότι αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο κεντρικό κουμπί ενώ παίζεις και μετά από λίγο κλείνει εντελώς το χειριστήριο(Αυτό σημαίνει ότι έχουν τελείωση οι μπαταρίες).

Αυτό ακριβός έγινε! Άλλα οι μπαταρίες δεν είναι τελειωμένες!

Και νομίζω οτι το πρόβλημα λύθηκε γιατί έπαιξα τώρα 2 αγώνες και δε το έκανε καθόλου.

Πριν το έκανε 4-5 φορές σε έναν αγώνα.

Ίσος να ήταν "παρμένες" στο συγκεκριμένο σημείο οι μπαταρίες...

Όχι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταίει το αντίγραφο που κλείνει το χειριστήριο.

Και γω έτσι πιστεύω αλλά είμαι νέος στο 360 και δε γνωρίζω τις παραξενιές του ακόμα.

Λάθος, το ξαναέκανε μόλις τώρα!

Άλλαζω Game να δω αν θα συνεχίσει να το κάνει...

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι έχει μετρητή μπαταρίας ακριβώς εκεί που είπες.

Έχω τόσο καιρό το 360 και δεν το είχα προσέξει ποτέ.

Έχουν δίκιο τελικά που λένε ότι "όσο ζεις μαθαίνεις..."

Δημοσ.

Έπαιξα έναν δεκάλεπτο αγώνα PES2008 (κέρδισα :-) ) και δεν έσβησε το χειριστήριο ούτε αναβόσβηναν τα λαμπάκια του.

Ξαναβάζω PGR4 να δοκιμάσω...

Δημοσ.

jowl_tnt,μάλλον οι μπαταρίες φταίνε.Εκτός και αν σου αναβοσβήνουν εναλλάξ τα λαμπάκια 1-4 και 2-3 στο χειριστήριο,οπότε πλέον σίγουρα φταίνε αυτές.

Δημοσ.
jowl_tnt,μάλλον οι μπαταρίες φταίνε.Εκτός και αν σου αναβοσβήνουν εναλλάξ τα λαμπάκια 1-4 και 2-3 στο χειριστήριο,οπότε πλέον σίγουρα φταίνε αυτές.

Έτσι ακριβός αναβοσβήνουν τα λαμπάκια.

Τις περισσότερες φορές, όμως, σβήνει χωρίς καν να αναβοσβήνουν λαμπάκια.

Είπαμε, πρόβλημα Hardware η Microsoft, αλλά ακόμη και στις μπαταρίες της??? :shock:

Μόνο στο PGR4 μου το κάνει πάντως. Ίσος επειδή χρησιμοποιεί τη δόνηση και τραβάει περισσότερη μπαταρία... τι να πω; ....

Δημοσ.
Έτσι ακριβός αναβοσβήνουν τα λαμπάκια.

Τις περισσότερες φορές, όμως, σβήνει χωρίς καν να αναβοσβήνουν λαμπάκια.

Είπαμε, πρόβλημα Hardware η Microsoft, αλλά ακόμη και στις μπαταρίες της??? :shock:

Μόνο στο PGR4 μου το κάνει πάντως. Ίσος επειδή χρησιμοποιεί τη δονήσει και τραβάει περισσότερη μπαταρία... τι να πω; ....

Άλλαξέ τες και είσαι jet.Και καλύτερα να πάρεις 4 επαναφορτιζόμενες να ξεμπερδεύεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...