Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι μπαινω στο Live μια χαρα και με 1.2b και ΟΛΑ τα αλλα games που εχουν βγει (και παλια και προσφατα) παιζουν μια χαρα.

Δεν υπαρχει λογος να βαλω το 1.4 κτλ, και να ταλαιπωρουμαι τσαμπα, μιας και τιποτα δεν σε προστατευει αμα ειναι να φας το ban. Ουτε 1.4, ουτε 200.5, ουτε 7,ριζα 2 :)

Ισως να φταιει το παλιο iXtreme σε περιπτωση που το rip απαιτει να εχουμε 1.4+ (οπως οταν βγηκε το iXtreme και δεν επαιζε τα πρωτα releases).

Καποιος με 1.2 iXtreme ο οποιος να του τρεχει το DevilMayCry4?

nuxx με το 1.2 απλά αυξάνεις τις πιθανότητες να φάς ban πιο γρήγορα. Το 1.4 δε το βγάλαν έτσι χωρίς λόγο, έχει το jitter fix ..που αδυνατώ να σου εξηγήσω τι είναι πρώτον γιατί δε θυμάμαι και δεύτερον γιατί όταν το διάβασα δεν το πολυκατάλαβα έτσι κ αλλιώς.

Εαν μπαίνεις πάντως LIVE και μένεις με 1.2 πρέπει η χαζός να'σαι ή να ναι στ΄@@ σου φας δε φας ban.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα θυμομαστε και ολα. Δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα 18 χρονων....

Σε Verbatim γραφω, αλλα λογω καποιων τελευταιων αφραγκιων κατεληξα να παρω μερικα ridisc.

Νομιζα πως ηταν verbatim, μετα το ειδα....

Μην πεσετε ολοι σας να με φατε κιολας....

Τωρα σχετικα με τα 1.2, 1.3, 1.4 κτλ κτλ, ο,τι και να κανετε το ban καποια στιγμη -ΜΠΟΡΕΙ- να σας ερθει.

Ειναι random, και πραγματικα νομιζετε πως ειστε ασφαλεις με το 1.4, δεν γραφει τυχαια πως δεν ευθυνονται οι "iXtreme" αμα φατε ban. Κανεις δεν ξερει τον τροπο που σκανε τα ban.

Γιατι νομιζετε πως το 360 ειναι καλυτερο απο το PS3? Λογω γραφικων, Live κτλ? Αν το νομιζετε αυτο τοτε κανετε λαθος. Κατσε να πανε ta bluray recorders στα 100 και κατω ευρω και τα λεμε τοτε.

Απλως κανουν που και που κανα ban για να σας εχουν φοβισμενους και καλα για να μην φλασαρετε τα 360.

Εγω προσωπικα με το ban δε με απασχολει, αν ειναι να μου ερθει θα μου ερθει. Παω στα γνωστα μερη με 80euro και παιρνω φρεσκο 360. Παντως ακομα ΔΕΝ εχω παει για μπανιο και μπαινω Live 1.2b απο τη μερα που βγηκε το 1.2b με την ιδια κονσολα και ειμαι ok (σας χαλαει? :P). Σιγα μην καθομαι καθε τοσο και λιγακι να φλασαρω, και να ανοιγοκλεινω το 360.

Δημοσ.

Kαι να πέσουν οι τιμές των bluray recorders κάτω από 100 ευρώ αν δεν έχει αντίγραφα το ps3 τι να το κάνεις(Και μην μου πεις οτι θα έχει βρεθεί μέχρι τότε τρόπος γιατί εδώ και 1μιση χρόνο που είναι στην αγορά το ps3 δεν έχει βρεθεί)???

Και πίστεψε σε πάρα μα ΠΑΡΑ πολλά παιχνίδια(Με πρώτο και καλύτερο το κορυφαίο assassin's creed) το 360 είναι πολύ ανώτερο από το ps3. Αν θες σου παραθέτω και βίντεος που το δείχνουν αυτό.

Δημοσ.

Σχετικα με το Assassin's Creed (κορυφαιο και απιστευτα γραφικα!), θα συμφωνησω οπως και με ολα τα αλλα games που ειναι cross-platform).

Ομως παιζει ρολο και ποσο ασχοληθηκε η καθε εταιρεια. Αφου ολες πλεον ξεκινανε απο το 360 και κανουν downport για ολα τα υπολοιπα λογικο ειναι.

Το λεω αυτο γιατι το μονο εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις τα crossplatform reviews (π.χ. Eurogamer.net) του Burnout Paradise (απλα οι τυποι στα γραφικα τουλαχιστον εχουν ξεφυγει! :))

Οι τυποι δεν μπορεσαν να βρουν διαφορα και ευχονται και ολες οι αλλες εταιρειες να κανουν το ιδιο.

Συμπερασμα (δικια μου γνωμη)

Καλο ειναι να εχεις ο,τι κονσολα παιζει εκει εξω γιατι η καθε μια προσφερει διαφορετικου ειδους διασκεδαση. Ολες γ@μω ειναι! :D

edit

Πιστευω θα βρεθει τροπος για το ps3. Θεμα χρονου ειναι και ποσο το θελουν οι hackers. Ποιος θελει να σκαει 50ευρω το δισκακι και 500ευρω για recorder? Κανεις.

Εγω το ps3 λογω του XMB του, το βλεπω σαν ενα μεγαλο "psp". Και βαζω εισαγωγικα γιατι παω στοιχημα πως με firmware updates θα την κανουν την μπινια. Update μετα η sony? Updated custom firmware αυτοι μετα! ;)

Δημοσ.

Σεβαστή η αποψή σου nuxx αλλά πανάκριβη γιατί αν είναι να αγοράζεις ότι κονσόλα(Μην μιλήσουμε και για υπολογιστές...) κυκλοφορεί τότε ζήτω που ΚΑΙΚΑΜΕ και το λέω αυτό καθαρά λόγο κόστους.

Η άποψη μου είναι ότι ο μέσος gamer κοιτάει να βρει μια κονσόλα που να του δίνει τα μέγιστα(Σε γραφικά, gameplay, ήχο, ανάλυση κ.α.) με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και αυτό προς το παρόν το 360 το έχει καταφέρει στα μέγιστα με αποδείξει ότι η sony δεν ξέρει τι να κάνει(Σχετικά με το ps3 και την κατρακύλα του σε σχέση με ότι ανακοίνωνε η ίδια η sony) και από εκεί που είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει την παραγωγή παιχνιδιών για το ps2 τώρα όχι μόνο ΔΕΝ τη σταματάει αλλά ξαναπλασάρει το ps2 με νέο ποιο μικρό design(Αυτό δεν σου λέει κάτι???)

Και καλό είναι να το κλείσουμε εδώ το θέμα με το ποια είναι καλύτερη κονσόλα γιατί υπάρχει κατάλληλο τόπικ γι' αυτό το λόγο.

Αν τώρα πάλι είσαι ο Ωνάσης και δεν σε νοιάζει το πόσο κάνει η κάθε κονσόλα αγόρασε τες ΟΛΕΣ.

Δημοσ.

Kαι ενω επαιζα Lost Odyssey και εκανα τελικη επιθεση στο πρωτο boss...μαυρη οθονη,κολλημενο 360.

"Σκατο δισκακια τα RiDisk" σκεφτηκα

"Κατσε να δω τι λεει το Club"

Και εκει που ξεκιναει...μαυρη μαυριλα πλακωσε,μαυρη σαν καλιακουδα

Βαζω REZ το παω μεχρι Αrea4 και ανασαινω ικανοποιημενος οτι ολα ΟΚ

Παμε για COD4...εφαγα 4 μαυρες οθονες στη μαπα σε ισαριθμες προσπαθεις.

Τα εχω παρει κρανιο διοτι η κονσολα ειχε γλυτωσει 3 ban waves,ηταν "βιδιασμενη",ειχε βγαλει Ιουληδες και Αυγουστους και την εφαγα στο αποτομο χειμωνιατικα.

Και μαλιστα χωρις RROD...γαμω την τυχη μου

Ξερει κανεις αν ερχεται αυτο με κανα burnin των κολλησων της GPU?

Δημοσ.

Devil May Cry 4 - ARROGANE σε iXTREME 1.2 νομιζω c.

Εννοείται ότι παίζει μια χαρά όπως και τα υπόλοιπα 20 παιχνίδια που έχω (όλα Verbatim). Όπως επίσης και Live.

Δυστυχώς δεν έχω πειστεί ότι αξίζει να περάσω κι εγώ νεότερο fw. Η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει και μενα να φάω ban (μάλλον) αλλά κυρίως με επηρρεάζει το ότι δεν έχω πειστεί ότι έχω λιγότερες πιθανότητες να φάω ban με νεότερη fw. Πουθενά στοιχεία απτά. Γιατί; Διότι κανείς δεν ξέρει πώς επιλέγει η MS να κάνει κάποιον ban.

Γνώμη μου... αλλά θεωρώ ότι οι τύποι που βγάζουν νέα fw βασίζονται σε υποθέσεις και πιάνουν υποπεριπτώσεις. Προφανώς συνεχίζουν να αποτυγχάνουν, αλλιώς δε θα έτρωγε κανείς ban με το τελευταίο fw.

Άρα στην τελική, ρίσκο το 1.2, ρισκο και το 1.4. Δεν έχει και πολύ νόημα αφού και πάλι θα υπάρχει ο φόβος.

Ξαναλέω, αυτή ήταν η γνώμη μου. Μην αρχίσετε το κράξιμο.

ΥΓ. Θερμοπαρακαλώ ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν να ελέγχουν αυτά που γράφουν, γιατί ατάκες του τύπου : Το DMC4 δεν παίζει σε άλλο παλιό fw, είναι άκυρες. Και αν μπει κάποιος άμοιρος νέος και δει αυτό το πράγμα, λογικό είναι να σκεφτεί ότι αυτός που το είπε κάτι θα ξέρει και μετά το ενστερνίζεται κ ο ίδιος. Με λίγα λόγια όχι στην ημιμάθεια και αν δεν είναι κάποιος σίγουρος, τουλάχιστον να το λέει ότι δεν είναι σίγουρος...

Thanx.... :-D

EDIT: Ξέχασα να αναφέρω πως αντικειμενικα sites του χώρου, υποστηρίζουν πως αν και πιο δυνατό μηχανημα το PS3, τα περισσότερα παιχνίδια είναι καλύτερα στο 360, επειδή είναι πιο πολύ καιρό στην πιάτσα και το έχουν μάθει καλύτερα οι προγραμματιστές.

Δημοσ.
Απ' ότι βλέπεις λέει ότι είδη το έχει γράψει τρείς φορές σε verbatim άρα δεν φταίει η εγγραφή αλλά κάτι άλλο. Εγώ πιστεύω ότι φταίει το firmware ixtreme 1.2b που έχει στην κονσόλα του καθότι όσοι έχουμε την 1.4 δεν μας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Storm1672 Επειδή απ' ότι κατάλαβα εννοείς εμένα δεν είπα ότι είμαι σίγουρος, ούτε ότι είναι δεδομένο αλλά ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι φταίει η ixtreme 1.2b που είχε.

Δημοσ.

Σχετικα με το θεμα "Ωνασης" χαχα, δεν ειναι και τοσο ακριβη η υλοποιηση του να εχεις και τις 3 κονσολες που παιζουν εν ετη 2008.

Αλλοι τα τρωνε στις μηχανες, αλλοι στα ναρκωτικα, και ουτο καθ' εξης. Αν κατσεις και σκεφτεις δεδομενο πως το ps3 ειναι η πιο ακριβη κονσολα (400$+), τοτε 4 Σαββατα που θα βγεις, αν δεν εβγαινες δεν θα το ειχες παρει το ps3? Μη σου πω πως σου μενουν και λεφτα για extra original game, και κανα-δυο οδοντοπαστες! :P

Δημοσ.

Κάτσε να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω αυτό.

Ps3 = 410ευρω

xbox360 arcade = 250 - 280ευρω ή xbox360 elite = 430ευρω(Περίπου)

wii = 240ευρω

Σύνολο:

410(Ps3) + 280(Xbox360 arcade) + 240(Wii) = 930ευρω(Και όλα αυτά χωρίς καθόλου παιχνίδια και έξτρα έτσι)

ή

410(Ps3) + 430(Xbox360 elite) + 240(Wii) = 1080(όχι ανάλυση υψηλής ευκρίνειας :lol: αλλά συνολική τιμή και των τριών κονσολών)

Δηλαδη εσύ πιστεύεις ότι το να δώσεις σχεδόν 1000 ευρώ για να έχεις και τις 3 κονσόλες δεν είναι σπουδαίο πράγμα!!!

"4 Σαββατα που θα βγεις, αν δεν εβγαινες δεν θα το ειχες παρει το ps3" Ξέρεις η ζωή δεν είναι μόνο παιχνίδια(Ώστε να πηγαίνεις απ' την μια κονσόλα στην άλλη και τούμπαλιν) και τίποτα άλλο(Πάντα λέω την γνώμη μου και το τονίζω αυτό για να μην ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ).

Τι να πω απόψεις είναι αυτές και μπορεί να έχω εγώ άδικο αλλά κατά τι γνώμη μου και 300 ευρώ που έδωσα για κονσόλα(xbox360 premium) αρκετά είναι.

Δημοσ.

Ενταξει βρε παιδι μου και εσυ, δεν ειπα να μην ξαναβγεις ποτε, αλλα απλως να κρατηθεις 4-5 Σαββατα.

Και κατι αλλο που το εχω ξαναπει, εχεις ποτε σου υπολογισει ποσο κοστιζε σε ευρω το PS2 οταν πρωτοβγηκε? Γυρω στα 600-650ευρω σημερινα λεφτα!!!!

Επισης βοηθανε και οι ακρες να στα φερνουν απο Αμερικη.... εδω στο United States of Europe, την εχουν βρει πως $=?!!!!

"Ποσο ειπες Αλεκο πως εχει το ps3 στην Ευρωπη? 410?...."

"Ποσο ειπες Αλεκο πως ειναι σε δολαρια τα 410?? 283.13$...."

"Ποσο?!" ;)

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Επειδη εχω benq drive flashed με 1.3 σε 8 επι λετε να φαω ban?Δηλαδη λετε να παω να την κανω 1.4 ?Το προηγουμενο ban το γλιτωσα.Απλα τωρα δεν θελω να πληρωνω 30 ευρω και να τρεχω μεχρι εκει κατω.Αξιζει?

Δημοσ.
Εγγραφη σε x2.4 σε Verbatim.

Εχω ms25 με iXtreme 1.2b.

Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα????

δοκίμασε να το ξαναγράψεις σε ένα Verbatim .

βρεθηκε η λυση, iXteme 1.2b STILL rulez....

ειπα αντι για RiDisc να το γραψω σε Verbatim και τωρα το DMC4 παιζει μια χαρα! (για οσους βιαστηκαν να θαψουν το 1.2b χεχε!)

Το προβλημα ηταν πως με εφαγε η φτηνια με τα RiDisc lol :P

Verbatim και παλι Verbatim!

Έχω το κληρονομικό χάρισμα, λέω και τον καφέ. LOL:lol:

Δημοσ.

Ρε μαγκες, το 360 που ειχα φτιαξει απο rrod εδω και πολυ καιρο μου κανει νουμερα.Π.χ, την πρωτη φορα που θα του πατησω να ανοιξει μετα απο πολυ καιρο ή αμα το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω, (εκτος του οτι αργει παρα πολυ να bootarei σε σχεση με το αλλο 360 που εχω) μερικες φορες ειτε πεταει ενα σφαλμα Ε74 για το ΑV ειτε μερικες αλλες δεν bootarei καθολου..Αλλα με ενα restart ειναι ολα μια χαρα..Τι παιζει τωρα με αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...