Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο θα γινει μαλλον καποια στιγμη...ειδικα οταν βγει και το ikaruga (το rez βγηκε ηδη) θα με προκαλεσει να παρω 2ο..

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις φλάσαρα και το δικό μου!

Όλα καλά (αν και είχα κάποια προβληματάκια).

Έβαλα και ένα επιπλέον ανεμιστήρακι (Oracle mod).

Προβλήματα:

1. Η σύνδεση του φαν στην Original υποδοχή των Fans, με ανταπτοράκι Υ.

Χρειάστηκε αλλαγή της σειράς τον καλωδίων του έξτρα φαν (χρώματα)

2. Δεν έπιασε με την πρώτη το Backup του Original Firmware (Error).

Έπιασε όμως με τη δεύτερη!

3. Μόλις το φλάσαρα και πήγα να το τεστάρω δεν άνοιγε το Tray!

Έσβησα το 360, το ξανά άναψα και όλα καλά.

Δημοσ.
Μόλις φλάσαρα και το δικό μου!

Όλα καλά (αν και είχα κάποια προβληματάκια).

Έβαλα και ένα επιπλέον ανεμιστήρακι (Oracle mod).

Προβλήματα:

1. Η σύνδεση του φαν στην Original υποδοχή των Fans, με ανταπτοράκι Υ.

Χρειάστηκε αλλαγή της σειράς τον καλωδίων του έξτρα φαν (χρώματα)

2. Δεν έπιασε με την πρώτη το Backup του Original Firmware (Error).

Έπιασε όμως με τη δεύτερη!

3. Μόλις το φλάσαρα και πήγα να το τεστάρω δεν άνοιγε το Tray!

Έσβησα το 360, το ξανά άναψα και όλα καλά.

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?

Δηλαδη βάζοντας αυτόν τον αντάπτορα δεν δούλεψε κανονικά ο ανεμιστήρας που έχει προτείνει ο oracle21.

Δημοσ.
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?

Δηλαδη βάζοντας αυτόν τον αντάπτορα δεν δούλεψε κανονικά ο ανεμιστήρας που έχει προτείνει ο oracle21.

Όχι, δε δούλευε!

Χρειάστηκε να αλλάξω τη σειρά των καλωδίων στο βυσματάκι του Fan.

To μαύρο του Fan πρέπει να ενωθεί με το κόκκινο του Y adapter και το κόκκινο του Fan με το μαύρο του Υ. Το κίτρινο δε χρειάζεται...

Δημοσ.

Σχετικα με το DevilMayCry4, το εχω γραψει 2-3 φορες και παντα μετα το σημα CAPCOM/Dolby απλως τρωω μια μαυρη οθονη και πρεπει να κανω eject ή restart το 360. Εγγραφη σε x2.4 σε Verbatim.

Εχω ms25 με iXtreme 1.2b.

Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Απ΄ότι ειδα σε comments κτλ απο διαφορους θειους εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω απολύτως κανένα πρόβλημα(Τουλάχιστον μέχρι τώρα που είμαι είδη στην 6 αποστολή) με το συγκεκριμένο παιχνίδι και το έχω γράψει σε philips 8x αλλά το drive που έχω εγώ είναι το samsung ms28 με ixtreme 1.4 12x. Και τέλος ο θείος μου έφερε αυτήν "Devil.May.Cry.4.PAL.MULTI5.XBOX360-ARROGANE"την έκδοση.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις την ixtreme 1.4 και παραμένεις με την ixtreme 1.2b που πλεον είναι παλιά firmware.

Δημοσ.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις την ixtreme 1.4 και παραμένεις με την ixtreme 1.2b που πλεον είναι παλιά firmware.

Γιατι μπαινω στο Live μια χαρα και με 1.2b και ΟΛΑ τα αλλα games που εχουν βγει (και παλια και προσφατα) παιζουν μια χαρα.

Δεν υπαρχει λογος να βαλω το 1.4 κτλ, και να ταλαιπωρουμαι τσαμπα, μιας και τιποτα δεν σε προστατευει αμα ειναι να φας το ban. Ουτε 1.4, ουτε 200.5, ουτε 7,ριζα 2 :)

Ισως να φταιει το παλιο iXtreme σε περιπτωση που το rip απαιτει να εχουμε 1.4+ (οπως οταν βγηκε το iXtreme και δεν επαιζε τα πρωτα releases).

Καποιος με 1.2 iXtreme ο οποιος να του τρεχει το DevilMayCry4?

Δημοσ.

Devil May Cry 4

-------------------------------------------------------------------------------

Release Notes

-------------------------------------------------------------------------------

Titolo: Devil May Cry 4

Platform: xbox360

Language: Multi

Region: PAL (REGION FREE)

working samsung ixtreme 1.4 ok

Δημοσ.
Γιατι μπαινω στο Live μια χαρα και με 1.2b και ΟΛΑ τα αλλα games που εχουν βγει (και παλια και προσφατα) παιζουν μια χαρα.

Δεν υπαρχει λογος να βαλω το 1.4 κτλ, και να ταλαιπωρουμαι τσαμπα, μιας και τιποτα δεν σε προστατευει αμα ειναι να φας το ban. Ουτε 1.4, ουτε 200.5, ουτε 7,ριζα 2 :)

Ισως να φταιει το παλιο iXtreme σε περιπτωση που το rip απαιτει να εχουμε 1.4+ (οπως οταν βγηκε το iXtreme και δεν επαιζε τα πρωτα releases).

Καποιος με 1.2 iXtreme ο οποιος να του τρεχει το DevilMayCry4?

Ε τότε μην παραπονιέσαι ότι δεν σου παίζει το devil may cry 4.

Εφόσον θες να κρατήσεις την 1.2b στο μηχάνημα σου τότε πρέπει να πάρεις και απόφαση ότι ΔΕΝ θα σου παίζει το dmc4. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα(Δυστυχώς).

Σου εύχομαι πάντως να βρεις μια λύση για το πρόβλημα σου. Γιατί το παιχνίδι τα σπάει χαλαρά.

Δημοσ.
Σχετικα με το DevilMayCry4, το εχω γραψει 2-3 φορες και παντα μετα το σημα CAPCOM/Dolby απλως τρωω μια μαυρη οθονη και πρεπει να κανω eject ή restart το 360. Εγγραφη σε x2.4 σε Verbatim.

Εχω ms25 με iXtreme 1.2b.

Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Απ΄ότι ειδα σε comments κτλ απο διαφορους θειους εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.

Απ' ότι βλέπεις λέει ότι είδη το έχει γράψει τρείς φορές σε verbatim άρα δεν φταίει η εγγραφή αλλά κάτι άλλο. Εγώ πιστεύω ότι φταίει το firmware ixtreme 1.2b που έχει στην κονσόλα του καθότι όσοι έχουμε την 1.4 δεν μας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

βρεθηκε η λυση, iXteme 1.2b STILL rulez....

ειπα αντι για RiDisc να το γραψω σε Verbatim και τωρα το DMC4 παιζει μια χαρα! (για οσους βιαστηκαν να θαψουν το 1.2b χεχε!)

Το προβλημα ηταν πως με εφαγε η φτηνια με τα RiDisc lol :P

Verbatim και παλι Verbatim!

Δημοσ.

Ναι ρε nuxx δεν ξέρεις τι λες μου φαίνεται.

Έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ο mr_terror που λέει ενώ στην αρχή μας έλεγες: "Εγγραφη σε x2.4 σε Verbatim." ότι τα έγραφες σε verbatim τώρα μας λες ότι τα έγραφες σε ridisc τελικά μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνετε και περιμένεις να σε βοηθήσουμε με τις λανθασμένες πληροφορίες που μας δίνεις εξαρχής.

Δημοσ.

Οταν εχουμε ενα προβλημμα καλο ειναι να το περιγραφουμε σωστα για να μην παιδευουμε τους αλλους που θελουν να βοηθησουν.Γενικα για ολους μας το λεω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...