Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΧΒΟΧ360 με MFR Date 2006-4-11 μήπως ξέρει κανείς τι version είναι το Samsung ms25 ή ms28; Έψαξα στο Googly αλλά δεν βρήκα την ακριβή H/M. Πρέπει να ξέρω στα σίγουρα για να μην το ανοίξω τζάμπα αν έχει ms28 και χάσω και την εγγύηση άδικα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστευεται οτι θα δουμε καποια στιγμη το ολικο σπασιμο του xbox 360 οπως με το πρωτο xbox? Παιχνιδια απο το σκληρο δισκο,Αλλαγη σκληρου δισκου,αλλαγη λειτουργικου κ.α? η εκτος απο φλασαρισμα δεν θα δουμε τιποτα αλλο και καποια στιγμη η microsoft θα κλεισει ολες τις τρυπες του xbox με μια νεα εκδοση του μηχανηματος που να μην "πειραζεται"?

Δημοσ.
ρε παιδες ενα samsung ms25 με xtreme3.3 θα πρεπει να ξαναφλασηαριστει με το original firmware αν θες να το κανεις ypdate στην ixtreme?

Η ίδια διαδικασία είναι που έκανες την πρώτη φορά.... με iprep read - erase - flash.

το key του drive θα το πάρει διαβάζοντας το προηγούμενο xtreme firmware.

Δημοσ.
Έχω ΧΒΟΧ360 με MFR Date 2006-4-11 μήπως ξέρει κανείς τι version είναι το Samsung ms25 ή ms28; Έψαξα στο Googly αλλά δεν βρήκα την ακριβή H/M. Πρέπει να ξέρω στα σίγουρα για να μην το ανοίξω τζάμπα αν έχει ms28 και χάσω και την εγγύηση άδικα.

μιά χαρά φλασάρεται και το ms28.

(γιατί να χάσεις την εγγύηση ?? θα βγάλεις το αυτοκόλλητο προσεκτικά ζεσταίνοντας το πρώτα με πιστολάκι για τα μαλλιά)

Δημοσ.
μιά χαρά φλασάρεται και το ms28

Νομίζω πως το ms28 θέλει serial ATA controller μόνο από VIA και όχι με κάποια άλλη, γι' αυτό είναι δύσκολο να κάνω και όχι ότι είναι αδύνατο.

Δημοσ.
Νομίζω πως το ms28 θέλει serial ATA controller μόνο από VIA και όχι με κάποια άλλη, γι' αυτό είναι δύσκολο να κάνω και όχι ότι είναι αδύνατο.

ναι... είτε το κάνεις με VIA, είτε το ανοίγεις και το φλασάρεις με την VCC switch μέθοδο.

(με τo VCC switch το κάνεις σαν ms25 αλλά και πάλι πρέπει να έχεις controller που να μπορεί να φλασάρει ms25)

Δημοσ.

@xvagos και γω είμαι 25 μέρες(15-3) πριν από σένα και έχω ένα unknown και ένα ms25.Και στις κοντινές ημερομηνίες πρέπει να είδα 1 μόνο ms28.

Ξέρει κανείς κανά φθηνό και αξιόπιστο site να παραγγείλω το xecuter unlocker kit?Αν υπάρχει σε μαγαζί στο λεκανοπέδιο ακόμα καλύτερα.:-D

Δημοσ.
@xvagos και γω είμαι 25 μέρες(15-3) πριν από σένα και έχω ένα unknown και ένα ms25.Και στις κοντινές ημερομηνίες πρέπει να είδα 1 μόνο ms28.

Ξέρει κανείς κανά φθηνό και αξιόπιστο site να παραγγείλω το xecuter unlocker kit?Αν υπάρχει σε μαγαζί στο λεκανοπέδιο ακόμα καλύτερα.:-D

θά'χει το ebwstore.com αλλά και με ένα μικρό κατσαβιδάκι κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Βγήκε:

The_Spiderwick_Chronicles_USA_XBOX360-XorCist_

Region Free

Ρε παιδιά, μήπως κατέβασε κανείς "The Club" ή "Conflict: Denied Ops"?

Καμιά γνώμη; Τι λένε; Έχω δει video μόνο.Το "The Club" πρωτότυπο φαίνεται αλλά το γραφικό μου κάνει προς καρτούν. Το Conflict καλούλι μου φάνηκε αλλά μπορεί ναναι τρελλη φωλα.

Δημοσ.

Παίδες πήγα και πήρα το component καλώδιο για το 360 μου. Ένα θα πω. Όποιος δεν το έχει κι έχει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει, ας μην το πολυσκεφτεί. Μεγάλη βελτίωση. Πολύ πιο φωτεινά και καθαρά χρώματα. Το πήγα και στα 1080i κι είναι πολύ αισθητή η διαφορά.

ps: Τελικά δε χρειάστηκε να του κάνω το update, με το που έχωσα το καινούργιο καλώδιο, στην επιλογή hdtv έβγαζε τόσο το 1080i όσο και το 1080p

Δημοσ.
Παίδες πήγα και πήρα το component καλώδιο για το 360 μου. Ένα θα πω. Όποιος δεν το έχει κι έχει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει, ας μην το πολυσκεφτεί. Μεγάλη βελτίωση. Πολύ πιο φωτεινά και καθαρά χρώματα. Το πήγα και στα 1080i κι είναι πολύ αισθητή η διαφορά.

Εννοείται ρε φίλε. Πλέον βλέπεις High Definition!!:-D

Δημοσ.

τελικα να παρεις παιχνιδια απο το marketplace δεν γινεται? πηγα τον σκληρο σε εναν φιλο, χαλασα κατι ποντους που ειχα, και εβαλα τον δισκο στο δικο μου, και μου τα δειχνει σαν trial versions.

Δημοσ.
ρε παιδια στο ban τι μηνυμα βγαζει;cant connect to xbox live.select test connection to troubleshoot or try recovering your profile:fear:

Στο status code θα δείς Z: 8015-190D άμα ειναι banned.

τελικα να παρεις παιχνιδια απο το marketplace δεν γινεται? πηγα τον σκληρο σε εναν φιλο, χαλασα κατι ποντους που ειχα, και εβαλα τον δισκο στο δικο μου, και μου τα δειχνει σαν trial versions.

έχω την εντύπωση ότι 'παντρεύονται' την κονσόλα τα παιχνίδια και όχι το gamertag η το σκληρό. Για να επιβεβαιώσουμε αυτή τη θεωρία, πάρε τον σκληρό σου και βάλτον στην κονσόλα του φίλου σου που χρησιμοποίησες για να τα αγοράσεις ..και δες αν τα βγάζει πάλι σαν trial versions.

Δημοσ.

Και στα δυο γινεται ο γαμος, απλως αν αλλαξεις κονσολα πρεπει να μπαινεις live και να παραμενεις online για να μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι κατεβασες με το gamertag σου.

Εχω ακουσει οτι καποιοι πηραν το support και ειπαν οτι αλλαξαν κονσολα και τους πιστωσαν τους ποντους για να ξανααγορασουν οτι ειχαν κατεβασει-αγορασει.

Επισης οτι κατεβασεις σε μια κονσολα, ολα τα gamertags που εχεις μπορουν να χρησιμοποιησουν αυτο που κατεβασες, παντα με προυποθεση οτι δεν αλλαξες μηχανημα.

Οποτε αν εχεις ban δεν κατεβαζεις τπτ και δεν χαλας τους ποντους αδικα. Αλλαξε το εργαλειο και τοτε κατεβασε οτι θελεις :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...