Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από ότι έχω δει, Αυτό το 3μηνο θα έχουμε αρκετές κυκλοφορίες. Ακόμα δεν έχω προλάβει να παίξω τα περισσότερα που βγήκαν μαζεμένα πέρυσι το Νοέμβριο :P

Δημοσ.

Check this out

Σημερα καθως σερφαρα κοιταχτε τι πηρα το ματι μου

http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/Nyko-Xbox-360-Intercooler-p-2430.html

Μου φενεται ειναι το καλυτερο αξεσουαρ για την ψυξη του xbox,και χωρις να κανουμε πατενετες "κοψε ραψε ξηλωνε και αλλα"

Ο παρεπιπτοντος ειμαι μελος εδω και καιρο απλα πριν λιγες μερες αγορασα ακι εγω ενα xbox360 με Benq, Falcon boad και HDMI.

Δημοσ.
Check this out

Σημερα καθως σερφαρα κοιταχτε τι πηρα το ματι μου

http://www.consolesource.com/ecomm/catalog/Nyko-Xbox-360-Intercooler-p-2430.html

Μου φενεται ειναι το καλυτερο αξεσουαρ για την ψυξη του xbox,και χωρις να κανουμε πατενετες "κοψε ραψε ξηλωνε και αλλα"

Ο παρεπιπτοντος ειμαι μελος εδω και καιρο απλα πριν λιγες μερες αγορασα ακι εγω ενα xbox360 με Benq, Falcon boad και HDMI.

Καλως ορισες στο forum.

Υπαρχουν αναφορες σε διαφορα ξενα forums οτι το εν λογω εξαρτημα δημιουργει αρκετα προβληματα στο xbox 360.

Θα σου προτεινα να μην το αγορασεις.

Για παραπανω πληροφοριες....google.

Δημοσ.

Σου συνιστώ να ΜΗΝ το βάλεις γιατί υπήρξαν παράπονα (Που μπορείς να δεις εδώ ή εδώ)ότι βάζοντας το συγκεκριμένο εξάρτημα κάηκε(ή άρχισε να κολλάει) η κονσόλα επειδή παίρνει ρεύμα(Μέσω του αντάπτορα που έχει) από εκεί που παίρνει και όλη η κονσόλα με αποτέλεσμα να μείωση την τάση ρεύματος που δέχεται η κονσόλα.

Και κάτι άλλο το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την microsoft(Αυτό πιστεύω λέει πολλά).

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτό το εξάρτημα(Αν έχεις από τις παλιές κονσόλες χωρίς hdmi θύρα με το μόνο μείον ότι πρέπει να ανοίξεις το κουτί για να το βάλεις) ή να κάνεις αυτό που αναφέρει εδώ ο oracle22(Για τις νέες κονσόλες με hdmi θύρα) που ούτε αυτό είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την microsoft αλλά εγώ το έχω στη κονσόλα μου εδώ και κάνα χρόνο και μου δουλεύει άψογα καθώς ψύχη την κονσόλα μου κατά μεγάλο ποσοστό.

Άρα από εκεί και πέρα κρίνεις και αποφασίζεις μόνος σου τι θα κάνεις.

Δημοσ.

Μάλλον απ' ότι λες και ο ίδιος δεν ήτανε καλή φάση εφόσον υπήρχε η περίπτωση να δημιουργήσει παρά να λύσει το πρόβλημα της υπερθερμανσης του 360.

Δημοσ.

παιδια εχω μια πολυ επειγουσα ερωτηση επειδη στον οδηγο που διαβασα λεει οταν συνδεσω το dvd rom του χβοχ με τον υπολογιστη λεει οτι πρεπει να εχω και καλωδιο γειωσης, δν βρηκα πουθενα ομως, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να παθει κατι το pc αν δεν βαλω το καλωδιο γειωσης

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε haris2121 εγώ έχω φλασάρει 2 κονσόλες ΧΩΡΙΣ γείωση και δεν έπαθαν τίποτα αλλά καλό είναι να βάλεις γείωση ώστε να μην έχεις παρενέργειες άλλωστε δεν είναι τίποτα δύσκολο πάρε ένα καλώδιο και συνέδεσε το με το σιδερένιο κουτί του 360 και το άλλο στο σιδερένιο κουτί του pc σου.

Δημοσ.

ρε παιδες ενα samsung ms25 με xtreme3.3 θα πρεπει να ξαναφλασηαριστει με το original firmware αν θες να το κανεις ypdate στην ixtreme?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...