Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω το core, το οποίο δεν έχει έξοδο hdmi, έχει μόνο την κλασική που καταλήγει σε καλώδιο scart. Υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερα γραφικά με αυτό;

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=11591

Βλέπετε όταν το πήρα, είχα παλιά tv και δεν έδωσα πολλή βάση στο HD. Τώρα που έχω όμως μια καινούργια άρχισα να αναθεωρώ.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα φυσικα ναι,και εαν εχεις κανει την αναβαθμιση του δεκεμβριου μεχρι 1080p

αρκει να δεχεται η tv σου 1080p απο componet

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BEN-Q ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ FIRMWARE ,ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤO ASSAIINS CREED ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ LOGIN TOY 360 ΣΥΝΕΧΙΑ ,ΕΥΤΗΧΟΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ FIRMWARE ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΣΤΟ PLAISIO 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΗ,ΜΑΚΡΙΑ ΤΥΟ ASSAINS APO ΒΕΝ-Q ,KAI SE ALLO FOROUM ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΧΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....ΠΡΟΣΟΧΗ

Τελικα αν σε πιστεψουμε εχεις αλλαξει γυρω στις 4 κονσολες οι οποιες ολες ειχαν προβλημα...ουτε ο Μητσοτακης τετοια τυχη.:P

Δημοσ.

KYRIAKOS_GKLEZAKOS παιξε κανενα gameboy....1080 p mono mε θυρα HDMI ΒΓΑΖΕΙ(ψηφιακο σημα), ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 1080i,tτο καλωδιο component εχει την πιο καθαρη εικονα καi απο scart kai apo composite

Δημοσ.
μα φυσικα ναι,και εαν εχεις κανει την αναβαθμιση του δεκεμβριου μεχρι 1080p

Αυτή η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω live; Μπορώ να τη κατεβάσω από κάπου και να την περάσω στο 360, καίγοντας την σε ένα cdακι;

Η tv μου είναι η lg 32lc51. Από όσο ξέρω υποστηρίζει 1080i.

Δημοσ.
Αυτή η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω live; Μπορώ να τη κατεβάσω από κάπου και να την περάσω στο 360, καίγοντας την σε ένα cdακι;

γίνεται, ψαχτο στο xbox.com

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το έψαξα γενικά, ποιο update χρειάζεται τελικά; Του 12/07 ή 11/06; Είδα ότι το 1080p υποστηρίζεται από το 2ο. To 1o έχει κι υποστήριξη divx; Εν πάσει περιπτώση, επειδή δεν κατάφερα να βγάλω ακρη στο xbox.com μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μου στέιλει ένα πμ με αναλυτικότερες οδηγίες;

Δημοσ.

τι αναλυση υποστηριζει η tv σου και απο ποια εισοδο θα το μαθεις απο το εγχειριδιο της.

http://de.lge.com/products/model/detail/lcdtv_32lc51.jhtml#

διοτι αυτα δεν αναφερονται συνηθως με τοση λεπτομερεια. B)

Δημοσ.
Παιδιά επειδή το έψαξα γενικά, ποιο update χρειάζεται τελικά; Του 12/07 ή 11/06; Είδα ότι το 1080p υποστηρίζεται από το 2ο. To 1o έχει κι υποστήριξη divx; Εν πάσει περιπτώση, επειδή δεν κατάφερα να βγάλω ακρη στο xbox.com μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μου στέιλει ένα πμ με αναλυτικότερες οδηγίες;

ναι ειναι 12/07,δεν θυμαμαι ομως ημερομηνια,εγω το ειχα κανει live.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το cd κι είδα στο manual ¨οτι σε component υποστηρίζει μέχρι 1080i όχι 1080p.

Παρόλα αυτά πιστεύετε ότι αξίζει το συγκεκριμένο καλώδιο; Θα δω διαφορά; Δεν είναι λόγω κόστους, αλλά μην έχω και πάνω κάτω ίδια εικόνα. Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζει 1080ρ εξακολουθεί να χρειάζεται update;

Δημοσ.

για το πρωτο δεν μπορω να σου απαντησω διοτι το συνδεσα αμεσως με τετοιο καλωδιο που ηταν στην συσκευασια.

βασικα εχουμε rgb<compοnet<hdmi αλλα σε τηλεορασεις μεχρι 40'-50' ισως να μην δουμε διαφορα μεταξυ componet και hdmi.(εδω οι αποψεις ειναι διαφορετικες)

απο rgb σε componet θα δεις διαφορα

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά. Βρήκα κι ένα άρθρο για τις διαφορές component rgb και πείστηκα. Αύριο πάω να πάρω το καλώδιο. Βρήκα τελικά και το update στο xboxsky. (Δεν σκέφτηκα να ψάξω εκεί από τη αρχή ο χαζός)

Και πάλι ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις

Δημοσ.

οποιοσ μου ειπε να αφισω το assasin στν αρχη οταν διχνει το σημα του xbox και κολαει για 2 λεπτα τον ευχαριστω πολυ δουλεψε τελικα...το παιχνιδι τα σπαει τεσπα και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.
οποιοσ μου ειπε να αφισω το assasin στν αρχη οταν διχνει το σημα του xbox και κολαει για 2 λεπτα τον ευχαριστω πολυ δουλεψε τελικα...το παιχνιδι τα σπαει τεσπα και παλι ευχαριστω!

Τίποτα φίλε μου! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...