Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ολα αυτα,αλλα δεν αναφερεις τα βασικα:

1)σε τι dvd το εχεις γραψει

2)σε τι ταχυτητα το εχεις γραψει

3)σε τι recorder το εχεις γραψει

4)με ποιο προγραμμα το εχεις γραψει

5)ποια η εκδοση του παιχνιδιου που κατεβασες.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το dvd απλα το αγορασα απο ενα μαγαζι δεν το εγραψα εγω και μαλλον αυριο θα το παω στουσ grmods να δουν τι συμβαινει...δν νομιζω να φταιει το dvd α και ειναι verbamin

Δημοσ.
Μην περνετε τροφοδοσια απο το dvd του 360 για κανενα λογο.Ουτε καν για led.

Απο που προκύπτει αυτό φίλε μου? Έχεις άσχημη εμπειρία επί του θέματος??? Για στηριξέ το μας λίγο, το παραπάνω. Και εγώ έχω διαβάσει ένα κάρο @@@@κίες στα διάφορα forums αλλά δεν τις ποστάρω. Με αυτή την λογική οι παρακάτω (XCM modders) είναι ανίδεοι, έτσι? ->

add_on_fan.jpg

Παρουσιασέ μας την δική σου εκδοχή για την λύση στο πρόβλημα του Bouga, αφού τα ξέρεις καλύτερα, με ένα mini image-tutorial, να τον βοηθήσεις ουσιαστικά, γιατί εμείς εδώ, αυτο προσπαθούμε, και όχι να το παίξουμε έξυπνοι, ούτε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. :shifty:

Δημοσ.
το dvd απλα το αγορασα απο ενα μαγαζι δεν το εγραψα εγω και μαλλον αυριο θα το παω στουσ grmods να δουν τι συμβαινει...δν νομιζω να φταιει το dvd α και ειναι verbamin

Παιζει ενα αλλο ενδεχομενο, επειδη με το ixtreme υπαρχει ενα προβλημα με το reading σε καποιες συγκεκριμενες ταχυτητες, ισως απο αυτο να οφειλεται και το προβλημα που εχεις.

Απο οτι εχω ακουσει αν το εχεις ρυθμισμενο 8χ και κατω θα εχεις προβληματα με καποια παιχνιδια. Ενα ειναι και το παιχνιδι που αναφερεις, ειναι και αλλο ενα αλλα δεν το θυμαμαι.

Δημοσ.
ρε παιδια ειχα τοσο καιρο το assasin και δν το ειχα δοκιμασει να παιξω και σημερα που πηγα να παιξω μου κολουσε το xbox αλλα αυτο γινεται μονο σε αυτο το game τα αλλα παιζουν κανονικα....το ειχα φλασαρει στουσ grmods και εχω benqdrive...αλλα ενα παιδι απο εδω νομιζω εχει το ιδιο προβλημα...

Πήγαινε στο dashboard ->system -> console settings -> startup -> και επέλεξε την επιλογή startup to disc, βαλέ μέσα στο drive το assassins σβήσε το 360 και ξανά ανοιξέ το. Περίμενε περίπου 2 λεπτά (θα σου δείχνει το logo του 360 σαν να έχει κολλήσει), και το assasins μετά θα ξεκινήσει. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις μόνο μία φορά. Ξαναβάλε ύστερα-> startup to dashboard. Τώρα το assassins θα ξεκινάει κανόνικα χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα. Είναι κάποιου είδους bug του παιχνιδιού με το benq drive. Δεν φταίει το ix firmware, το παρουσιάζουν και τα original firmware του benq. ;)

Δημοσ.

Απο οτι εχω ακουσει αν το εχεις ρυθμισμενο 8χ και κατω θα εχεις προβληματα με καποια παιχνιδια. Ενα ειναι και το παιχνιδι που αναφερεις, ειναι και αλλο ενα αλλα δεν το θυμαμαι.

το αντιθετο θα ελεγα,οσο μικροτερη ταχυτητα,τοσο καλυτερη αναγνωση του παιχνιδιου,και κυριως στις αντιγραφες που παιζουμε.

πχ με 5χ -8χ,παιζουνε ολα τα δισκακια.

Δημοσ.
το αντιθετο θα ελεγα,οσο μικροτερη ταχυτητα,τοσο καλυτερη αναγνωση του παιχνιδιου,και κυριως στις αντιγραφες που παιζουμε.

πχ με 5χ -8χ,παιζουνε ολα τα δισκακια.

Αυτο ειχα ακουσει και υπεθεσα οτι και το ατομο που μου το ειπε ηξερε τι ελεγε, αλλα τελικα....

Ηθελα να το βαλω κατω απο 8χ και το δικο μου για τους παραπανω λογους αλλα και γιατι δεν κανει και φασαρια και δεν λειτουργει υπερωριες και το dvd, αλλα εβαλα 12χ, μαλλον θα το αλλαξω :)

Παντως με Samsung Sata2 αντιγραφικο, traxdata 8χ δισκακια και 6χ εγγραφη μια χαρα παιζουν τα παιχνιδια.

Δημοσ.
Αυτο ειχα ακουσει και υπεθεσα οτι και το ατομο που μου το ειπε ηξερε τι ελεγε, αλλα τελικα....

Ηθελα να το βαλω κατω απο 8χ και το δικο μου για τους παραπανω λογους αλλα και γιατι δεν κανει και φασαρια και δεν λειτουργει υπερωριες και το dvd, αλλα εβαλα 12χ, μαλλον θα το αλλαξω :)

Παντως με Samsung Sata2 αντιγραφικο, traxdata 8χ δισκακια και 6χ εγγραφη μια χαρα παιζουν τα παιχνιδια.

καλυτερη ταχυτητα ειναι η 8Χ. 5χ ναι μεν εχει καλυτερη συμβατοτητα με τα δισκακια,και λιγοτερο θορυβο,αλλα σε μερικα παιχνιδια μπορει να σου κανει κολληματακια,

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BEN-Q ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ FIRMWARE ,ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤO ASSAIINS CREED ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ LOGIN TOY 360 ΣΥΝΕΧΙΑ ,ΕΥΤΗΧΟΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ FIRMWARE ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΣΤΟ PLAISIO 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΗ,ΜΑΚΡΙΑ ΤΥΟ ASSAINS APO ΒΕΝ-Q ,KAI SE ALLO FOROUM ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΧΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....ΠΡΟΣΟΧΗ

Δημοσ.

σιγα ρε trojan21,εμεις γιατι δεν εχουμε τετοια προβληματα?

σου κανει καλληματα το 360? το οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να εισαι με το 1 ποδι στα 3 λαμπακια το ελαβες στα υποψιν? :-D

κανε αυτο που λεει ο oracle22 και θα στρωσει.

Δημοσ.

ούτε εμένα κάνει προβλήματα το Asscreed στο BenQ.

Απλά έχω παρατηρήσει ότι τα BenQ είναι λίγο αργά, ακόμα και μερικά opening video δε τα παίζουν σωστά καμιά φορά, ειδικά όταν είναι φλασαρισμένα x8.

Δημοσ.

Το devil may cry 4 είναι τρομερό παιχνίδι σας προτείνω να το δεύτε καθότι θυμίζει το στυλ του god of war(sony) που και αυτό ήτανε παιχνιδάρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...