Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με όλα αυτά που ακούω παιδιά νιώθω πολύ τυχερός που δεν έχω δει ποτέ 3 κόκκινα λαμπάκια στο xbox κατασκευής 10-2005.θηριο:-D

μπα οκ ειναι το 360,δεν ητανε λαμπακια καρτας γραφικων,αλλα λογο υπερτασης και μου εκαψε την 3πινι υποδοχη πανω στην μητρικη,για τον πισω διπλο ανεμηστηρα.

τελικα εκλεψα λιγο ρευμα απο την υποδοχη της μητρικης για το drive,και δουλεψε κανονικα,αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν διορθωνετε με καποιο τροπο το συγκεκριμενο προβλημα που εχω.αν και δεν νομιζω,γιατι προφανος ειναι προβλημα πανω στην μητρικη.

Edit: τελικα δουλευει μια χαρα τωρα που το συνδεσα μαζι με το drive στην ιδια υποδοχη,αλλα κανει τον 10πλασιο θορυβο και τρανταζει ολο το γραφειο μου.σαν να ειμαι σε πλοιο ενα πραγμα :fear: γιατι τρεχει με 12v.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι το ξερω και θα το κανω αυριο αυτο,αλλα θελω να βρω τα σχεδια της μητρικης,ωστε να τραβηξω μονος μου και μια δευτερη 3πινι υποδοχη να εχω.

η αμα γινετε να αποκατασταθει η ζημια στην χαλασμενη υποδοχη της μητρικης,αλλα δεν ξερω πως να το κανω.

Δημοσ.
ναι το ξερω και θα το κανω αυριο αυτο,αλλα θελω να βρω τα σχεδια της μητρικης,ωστε να τραβηξω μονος μου και μια δευτερη 3πινι υποδοχη να εχω.

η αμα γινετε να αποκατασταθει η ζημια στην χαλασμενη υποδοχη της μητρικης,αλλα δεν ξερω πως να το κανω.

Bill σου έχω απαντήσει στο άλλο φόρουμ με ενα pdf που θα σε ενδιαφέρει.

αλλιώς δες αυτό, μπορείς να πάρεις 5v και από το power του dvd, για να μην μπλεκεις με κολλητήρια.

dvdpow10.jpg

Δημοσ.

αλλιώς δες αυτό, μπορείς να πάρεις 5v και από το power του dvd, για να μην μπλεκεις με κολλητήρια.

dvdpow10.jpg

μην παρεις ρευμα απο το dvd....

Δημοσ.

dvdpow10.jpg

Με 5 volt τάση το καλοκαίρι δεν τα γλυτώνει τα 3 RLOD! :fear: Καλύτερα μία αντίσταση απο 12 volt σε 7 ή 9 volt, και όλα θα πάνε μια χαρά, γιατί 7 και 9 volt τροφοδοσία η μητρικη του 360 δεν παρέχει! ;)

Δημοσ.
poyt@n@ το έχετε κάνει το 360!! :P

Μπράβο στην όρεξη κ στην υπομονή σας! :D

και ποιος σου ειπε οτι εχουμε υπομονη? :lol:

απλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως! το RLOD,ειναι στην γωνια και μας περιμενει ....

oracle,την κυριακη σε περιμενω να καρφωσουμε στον επεξεργαστη την zalman 9500 led :lol:

Δημοσ.

Bougas πηγαινε στην Ομόνοια και πάρε εναν 12 volto ρεοστάτη με αντίσταση 20-50 ohms.Αν τώρα θες να είναι full adjustable (να έχεις δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο) των RPM των ανεμιστήρων σου, πάρε 50 ohms. Παραθέτω photos για το πως θα το φτιάξεις!

Στην περίπτωση του 360, θα κολλήσεις επάνω στον ρεοστάτη και τα δύο καλώδια 12ν τροφοδοσίας των ανεμιστήρων! Μην ξεχνάς ότι έχει διαφορετική τροφοδοσία το καθένα!

βήμα 1.

speedmod1.jpg

βήμα 2.

speedmod2.jpg

βήμα 3.

speedmod3.jpg

βήμα 4.

speedmod4.jpg

βήμα 5.

speedmod5.jpg

Και το τελείωμα.

speedmod6.jpg

speedmod7.jpg

Στην δικη σου περίπτωση, ορίστε τι μπορείς να κάνεις!

d7ca6f0c.jpg

Δημοσ.

Μην περνετε τροφοδοσια απο το dvd του 360 για κανενα λογο.Ουτε καν για led.Μπορει να παρετε απο τη συνδεση του καλωδιου του τροφοδοτικου στη μητρικη που ερχονται φρεσκα τα 5ν και 12ν.Μονο που θελει λυσιμο η μητρικη απο το κουτι για αυτο..

Δημοσ.

σωστός ο τζιμαδόρ ..αυτή είναι η καλύτερη λύση πιστεύω και γω.

Παίδες φτιάχνουμε μια λίστα με μαγαζιά/τύπους xbox και εάν έχουν falcon/benq σαν βοήθεια για νέες αγορές...κάντε τον κόπο να γράψετε όσοι μπορείτε ..το thread είναι στο 360gr.

Δημοσ.

ρε παιδια ειχα τοσο καιρο το assasin και δν το ειχα δοκιμασει να παιξω και σημερα που πηγα να παιξω μου κολουσε το xbox αλλα αυτο γινεται μονο σε αυτο το game τα αλλα παιζουν κανονικα....το ειχα φλασαρει στουσ grmods και εχω benqdrive...αλλα ενα παιδι απο εδω νομιζω εχει το ιδιο προβλημα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...