Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καμιά σίγουρη πατέντα πως να ξεκολλήσουμε το αυτοκόλλητο της εγγύησης χωρίς να το χαλάσουμε ή να φαίνεται παραβιασμένο? Δεν είμαι και τόσο καλός με τα πιστολάκια...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί να το έχουμε ξαπλωμένο και όχι όρθιο? Εννοείται πάντα σε επίπεδο έδαφος, και όχι σε κρεβάτι πχ και κλείνουν οι τρύπες.

Δημοσ.

Ε καλά, αφήστε να περάσουν 5+ λεπτά και μετά απαντάτε. Πω πω. Στο msn είμαι;:-D:-D:mrgreen:

Ευχαριστώ. Περιμένω και άλλες απόψεις

Δημοσ.

εγώ εχω ακούσει ότι είναι προτιμότερο να είναι όρθιο γιατί έχει μεγαλύτερες επιφάνειες εκτεθειμένες ....τώρα για το αν ζορίζεται το DVD να ανοίξει πλαγιασμένο... δε το πολύ πιστεύω γιατί δεν έχει και κάνα ιδιαίτερο βάρος το tray για να επιβαρύνει τόσο πολύ το moter από οριζόντια σε κάθετη θέση.

Δημοσ.
καλοριζικο βρε συ.παντα τετοια να εχεις,και χωρις κοκκινα λαμπακια!

35a.jpg

Ευχαριστώ! Τη φωτό τι την ήθελες; :fear:

1)ειναι λιγο νωρις ωστε να αρχησεις να το προτεινεις και σε αλλους.περιμενε 1-2 μηνες να δεις πως θα παει.

Έχεις δίκιο, αλλά επειδή πέτυχα αυτό ακριβός που ήθελα, καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου και πιστεύω να με δικαιολογείς... :-D

2)οριζοντια παντα.ποτε καθετα,για διαφορους λογους.

Από θέμα Drive, σίγουρα οριζόντια. Αλλά είχα την εντύπωση οτι όρθιο θα αερίζετε καλύτερα. Τώρα που το πήρα, βλέπω οτι βγάζει αέρα και από τα δεξιά, και αμα το βάλω όρθιο 8α κλείσει εκείνη η μεριά... οπότε νομίζω οτι έχεις δίκιο...

3)και ξανα καλοριζικο!

Και ξανα ευχαριστώ! :lol:

Δημοσ.
Έχετε καμιά σίγουρη πατέντα πως να ξεκολλήσουμε το αυτοκόλλητο της εγγύησης χωρίς να το χαλάσουμε ή να φαίνεται παραβιασμένο? Δεν είμαι και τόσο καλός με τα πιστολάκια...

αυτη με το σεσουαρ.ζεστανε το για 30' ,και μετα πιαστο με ενα τσιμπιδακι απο την ακρη και τραβα το σιγα σιγα προς τα πανω.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί να το έχουμε ξαπλωμένο και όχι όρθιο? Εννοείται πάντα σε επίπεδο έδαφος, και όχι σε κρεβάτι πχ και κλείνουν οι τρύπες.

επειδη αμα αναψουνε 3 κοκκινα λαμπακια,πιθανοτατα θα ειναι υπερθερμανση της καρτας γραφικων,και οι κολλησεις θα γινουνε @@ατα,και η επιδιορθωση ακομα δυσκολοτερη. και για λογους θερμοκρασιας και κυκλοφοριας του αερα επισης,καθως στην πανω πλευρα του 360,εχει ενα μεταλλικο συστημα που βγαζει προς τα εξω τον αερα,(αυτες οι τρυπιτσες που βλεπεις αριστερα δεξια,100 περιπου σε καθε πλευρα).

Δημοσ.

Πως μπορώ να βρώ τη ακριβώς έκδοση έχω?Αγόρα απο ένα μαγαζί την elite εκδοση.Για διαφωτίστε με λίγο γιατι δεν το βρήκα με search.

Δημοσ.
Πως μπορώ να βρώ τη ακριβώς έκδοση έχω?Αγόρα απο ένα μαγαζί την elite εκδοση.Για διαφωτίστε με λίγο γιατι δεν το βρήκα με search.

http://360drives.com/list

επιλεγεις 360elite,pal,και συμπληρωνεις εκει που λεει lot -team,τους αντιστοιχους αριθμους που αναγραφωνται στο κουτι σου,στο ασπρο αυτοκολλητο κατω δεξια στα πλαγια.

η απλα ανοιγεις το drive,και βλεπεις με ποιο μοιαζει στην φωτογραφια

360drives.jpg

το phillips ειναι το BenQ.

Δημοσ.
παιδια γινεται να flasharo το χβοχ με laptop?? αν, ναι τι χρειαζεται να εχω?

χλωμο! κυκλοφορει σαν φημη οτι καποιοι το εχουν με PCMCIA SATA καρτα, αλλα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρηκα οποιονδηποτε που να λεει οτι το εχει κανει και με ποια καρτα. Οποτε πρεπει να αποκτησεις προσβαση σε ενα desktop PC με καταλληλο onboard SATA ή εξωτερικη VIA καρτα.

Δημοσ.

Παιδες οι τυποι στην microsoft ειναι για τα μπαζα απο ποιοτητα δουλειας. Εστειλα ενους φιλου το χβοχ για φτιαξιμο (ομολογω πως δυσκολα καταλαβαινε κανεις οτι ειχε ανοιχτει) και αυτοι το εφτιαξαν. ολα καλα δηλαδη, τυχαιροι ειμαστε. Αν δειτε ομως τι σημαδια εχει τωρα η κονσολα θα παθετε πλακα. μεχρι και η λαμαρινα απο μεσα φαινεται σαν να την πατησε αυτοκινητο! Εβαλαν βεβαια motherboard με νεα ψυκτρα οποτε διορθωσαν λιγο την μαλ@κια τους!

Δημοσ.
καλοριζικο βρε συ.παντα τετοια να εχεις,και χωρις κοκκινα λαμπακια!

35a.jpg

α ρε μαλακα μπουγα.τι ποσταρεις φωτογραφιες μητσοτακη.

δεν περασαν 5 ωρες απο το συγκεκριμενο ποστ,και να τα τα 3 κοκκινα λαμπακια και σε μενα :fear:

Δημοσ.

με όλα αυτά που ακούω παιδιά νιώθω πολύ τυχερός που δεν έχω δει ποτέ 3 κόκκινα λαμπάκια στο xbox κατασκευής 10-2005.θηριο:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...