Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η διαφορά που έχουνε είναι όση και η διαφορά μεταξύ φυσικού και σιλικονάτου.

Άλλοι την καταλαβαίνουν και άλλοι όχι.Η διαφορά υφίσταται όμως.

ωπα ωπα, εδώ έχουμε ένα τρομερό λάθος...Η διαφορά είναι τεράστια! φυσικα και καταλαβαίνεις το σιλικονάτο!οταν το πιάνεις βεβαια!:P :D

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ωπα ωπα, εδώ έχουμε ένα τρομερό λάθος...Η διαφορά είναι τεράστια! φυσικα και καταλαβαίνεις το σιλικονάτο!οταν το πιάνεις βεβαια!:P :D

Αυτό είναι και το ρεζουμέ της υπόθεσης.Πρέπει να πλησιάσεις αρκετά κοντά (ή να είναι αρκετά μεγάλο το...μέγεθος) ;)

Δημοσ.
Αυτό είναι και το ρεζουμέ της υπόθεσης.Πρέπει να πλησιάσεις αρκετά κοντά (ή να είναι αρκετά μεγάλο το...μέγεθος) ;)

Στο πιάσιμο δεν έχει διαφορά... Το βλέπεις αν δεις τη γυναίκα ξαπλωμένη ύπτια, οπότε το φυσικό "απλώνεται", ενώ το σιλικονάτο στέκεται κάγκελο. :-D

Δημοσ.
Στο πιάσιμο δεν έχει διαφορά... Το βλέπεις αν δεις τη γυναίκα ξαπλωμένη ύπτια, οπότε το φυσικό "απλώνεται", ενώ το σιλικονάτο στέκεται κάγκελο. :-D

Πολύ σωστή παρατήρηση φίλτατε...:-D για να μήν αναφέρουμε και την τομή που άν ο χειρούργος ήταν λίγο μακάκας μπορεί και να άφησε να υποβόσκει απο'κει κάτω... Αλλα αν φτάσεις να βλέπεις την τομή εκει κάτω.. λίγο σε νοιάζει αν είναι αληθινό η ψεύτικο ;)

Δημοσ.
OK, Thanks.

Αύριο, θα πάρω και εγώ 360.

Από πλαίσιο θα το έπαιρνα γιατί ακούω τους περισσότερους που πετυχαίνουν BenQ και το συγκεκριμένο Drive θέλω και γω, λόγο εύκολου Flash και αθόρυβου (σε σχέση με τα άλλα Drives, από ότι λένε).

Ψάχνω για FDOU 740 175w λοιπόν...

Παίδες, μόλις το πήρα. Πείτε μου "Καλοριζικο και χωρίς RROD!" :-)

Όντος Arcade FDOU 740 175w HDMI από πλαίσιο.

Κάνω το Unboxing και επιστρέφω σε λίγο με νεότερα...

Δημοσ.

Πως μπορώ να βρώ τη ακριβώς έκδοση έχω?Αγόρα απο ένα μαγαζί την elite εκδοση.Για διαφωτίστε με λίγο γιατι δεν το βρήκα με search.

PS στην αφή έχει τεράστια διαφορά , βάζω και στοίχημα το αμάξι μου...

Δημοσ.

βγηκε το turok , ειναι region free

ξεχασα το site που ειχα πει και ελεγε αν το game ειναι region free κλπ

Δημοσ.
βγηκε το turok , ειναι region free

ξεχασα το site που ειχα πει και ελεγε αν το game ειναι region free κλπ

απο αυτά που είδα στο demo δεν αξίζει ούτε το δισκάκι το συγκεκριμένο παιχνίδι. I ll pass :mad:

Bring Dmc 4 :-D

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο πάει το φλασάρισμα σε μαγαζιά?Κανά και καλά γνωστό υπάρχει?Και να μη βγάζει το αυτοκολλητάκι της εγγύησης?

Δημοσ.
Ξέρει κανείς πόσο πάει το φλασάρισμα σε μαγαζιά?Κανά και καλά γνωστό υπάρχει?Και να μη βγάζει το αυτοκολλητάκι της εγγύησης?

μπές 360gr.forumotion.com και μάθε να το κάνεις μόνος σου (it's FUN! :lol:) ...θα γλυτώσεις και το 50άρι.

Δημοσ.

Εχω δει βιντεάκια αλλά τα έξοδα με προβληματίζουν.Κατσαβίδια δεν έχω καθόλου οπότε πρέπει να αγοράσω τρεις τύπους , ένα μεγάλο για τη μεταλλική πλακέτα, ένα που να χωράει ίσα στις τρύπες και ένα του πιο μικρού μεγέθους.Αλλιώς παίρνω ένα εργαλειάκι της xecuter 12 euros +6 ευρώ αποστολή 18 ευρώπουλα.Υπάρχει περίπτωση να χω ms28 και η intel ich6 που έχω να μην μπορεί κανει δουλειά.Καινούργια pci κάρτα (άλλα 20 ευρά περίπου) φτάνουμε στα 40 ευρώπουλα μάνι μάνι για εργαλεία μιας χρήσης.Α ούτε πιστωτική έχω (δεν είμαι φαν των τραπεζών) άρα άλλη διαδικασία χωρίς λόγο αφού δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω

Δημοσ.

Όντος Arcade FDOU 740 175w HDMI από πλαίσιο.

Κάνω το Unboxing και επιστρέφω σε λίγο με νεότερα...

Άργησα λίγο! (Κόλλησα με το Assasin's :P)

Όλα καλά με το 360.

Όποιος ενδιαφέρεται για Arcade του το συνιστώ.

BenQ + 175w + Falcon + HDMI = FDOU 740

Ρε παίδες, δε ξέρω για τα παλιά 360 αλλά με αυτό, παίζω απ' της 6.30 και δε ζεσταίνεται έτσι όπως διάβαζα να λέτε. Ζεσταίνετε σε λογικά πλαίσια. Ο αέρας που βγάζει από πίσω είναι χλιαρός προς κρύος...

Κάτι άλλο... Πως προτείνετε να το έχω; Όρθιο ή οριζόντιο;

Πάω για τη συνέχεια... :-)

Δημοσ.
Εχω δει βιντεάκια αλλά τα έξοδα με προβληματίζουν.Κατσαβίδια δεν έχω καθόλου οπότε πρέπει να αγοράσω τρεις τύπους , ένα μεγάλο για τη μεταλλική πλακέτα, ένα που να χωράει ίσα στις τρύπες και ένα του πιο μικρού μεγέθους.Αλλιώς παίρνω ένα εργαλειάκι της xecuter 12 euros +6 ευρώ αποστολή 18 ευρώπουλα.Υπάρχει περίπτωση να χω ms28 και η intel ich6 που έχω να μην μπορεί κανει δουλειά.Καινούργια pci κάρτα (άλλα 20 ευρά περίπου) φτάνουμε στα 40 ευρώπουλα μάνι μάνι για εργαλεία μιας χρήσης.Α ούτε πιστωτική έχω (δεν είμαι φαν των τραπεζών) άρα άλλη διαδικασία χωρίς λόγο αφού δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω

1)δεν θα χρειαστεις πιστωτικη,αλλα μια καρτα προπληρωμης και καθαρισες.

2)τα εργαλεια ειναι επενδυση,και θα σου χρειαστουν και στην πορεια για αλλες δουλεις σου,και κυριως τα κατσαβιδια :-D .

3)αλλη φαση να το φλασαρεις μονος σου,και αλλο να στο κανει καποιος αλλος.ειναι πολυ ωραια η διαδικασια φλασαρισματος.δες το σαν ...εμπειρια! καντο,και θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

καλοριζικο βρε συ.παντα τετοια να εχεις,και χωρις κοκκινα λαμπακια!

35a.jpg

Άργησα λίγο! (Κόλλησα με το Assasin's :P)

Όλα καλά με το 360.

Όποιος ενδιαφέρεται για Arcade του το συνιστώ.

BenQ + 175w + Falcon + HDMI = FDOU 740

Ρε παίδες, δε ξέρω για τα παλιά 360 αλλά με αυτό, παίζω απ' της 6.30 και δε ζεσταίνεται έτσι όπως διάβαζα να λέτε. Ζεσταίνετε σε λογικά πλαίσια. Ο αέρας που βγάζει από πίσω είναι χλιαρός προς κρύος...

Κάτι άλλο... Πως προτείνετε να το έχω; Όρθιο ή οριζόντιο;

Πάω για τη συνέχεια... :-)

1)ειναι λιγο νωρις ωστε να αρχησεις να το προτεινεις και σε αλλους.περιμενε 1-2 μηνες να δεις πως θα παει.

2)οριζοντια παντα.ποτε καθετα,για διαφορους λογους.

3)και ξανα καλοριζικο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...