Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το i κανει νερα ρε μαν!

LOL... Ρε μάστορα, εγώ γραφω 8-σέλιδη διάλεξη και μου απαντάς με μια πρόταση; :-D

Anyway, Φαντάζομαι όλη αυτή την κυβέντα την κάνουμε για καλώδιο HDMI στα 1080p / Component στα 1080i.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, η μόνη διαφορά που έχει το i με το p στην όψη,είναι οι γραμμές που κάνουν την εικόνα interlaced (οι οποίες δε φαίνονται κ εννοίται δεν ενοχλούν).

ΝΑΙ εννοείται ότι το HDMI είναι καλύτερο, αφού μεταφέρεται ψηφιακά και καταλαβαίνω ότι το component μπορεί ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι κάνει νερά όντας αναλογικό. Αλλά έλεος ρε παλλήκαρε, δε φαίνεται αυτό το πράμα. Και μ'αυτά που γράφεις, μπορεί να πείσεις κάποιον που δεν ασχολείται με HD, να πάει να σκάσει κι άλλα λεφτά τσάμπα.

Τουλάχιστον, συμφώνησε μαζί μου στο ότι δεν μπορεί να δει διαφορά κάποιος που δεν ασχολείται με HD, για να μη βγάζουμε "βρώμες".

υγ. Πάντως θα'θελα να σου κάνω ένα τεστάκι να δω αν θα καταλάβαινες διαφορά i με p! :P :devil:

Δημοσ.

Η διαφορά που έχουνε είναι όση και η διαφορά μεταξύ φυσικού και σιλικονάτου.

Άλλοι την καταλαβαίνουν και άλλοι όχι.Η διαφορά υφίσταται όμως.

Δημοσ.
Η διαφορά που έχουνε είναι όση και η διαφορά μεταξύ φυσικού και σιλικονάτου.

Άλλοι την καταλαβαίνουν και άλλοι όχι.Η διαφορά υφίσταται όμως.

xaxaxa...τρομερη παρομοιωση !!!

Δημοσ.

Aν αλλαξω τελειως ντραιβ θα παρξει προβλημα; γιατι να το γυρισω μετα απο τοσο καιρο πισω ανοιγμενο καπως δυσκολο...(και τα αρκειντ του πλαισιου δεν ειναι φαλκον.)

Δημοσ.
Aν αλλαξω τελειως ντραιβ θα παρξει προβλημα; γιατι να το γυρισω μετα απο τοσο καιρο πισω ανοιγμενο καπως δυσκολο...(και τα αρκειντ του πλαισιου δεν ειναι φαλκον.)

Δέν μπορείς να αλλάξεις drive έαν δεν έχεις πρώτα το key ..το οποίο για να αποκτήσεις απ ' το 79άρι ..έχει την γνώστη διαδικασία ..μπλα μπλα ..και το συμπέρασμα είναι ότι άμα καταφέρεις και το διαβάσεις ..δεν υπάρχει μετά λόγος να το αλλάξεις.

Δημοσ.
Πουλάει κανείς 360 με 79άρι ?

Οποιος θέλει να το ξεφορτωθεί... pm

σε τρωει ο πισινος σου μου φαινετε :lol::lol:

αλλοι κοιτανε πως θα το ξεφορτωθουν,και εσυ ....

Δημοσ.
(και τα αρκειντ του πλαισιου δεν ειναι φαλκον.)

falcon ειναι.σε ολα τα καταστηματα πλαισιο,υπαρχει μονο 1 παρτιδα 360,τα FDOU - 0740,που ειναι με Falcon ολα.

Δημοσ.

OK, Thanks.

Αύριο, θα πάρω και εγώ 360.

Από πλαίσιο θα το έπαιρνα γιατί ακούω τους περισσότερους που πετυχαίνουν BenQ και το συγκεκριμένο Drive θέλω και γω, λόγο εύκολου Flash και αθόρυβου (σε σχέση με τα άλλα Drives, από ότι λένε).

Ψάχνω για FDOU 740 175w λοιπόν...

Δημοσ.

Στο πλαίσιο βλέπω ναχουν μόνο premium halo3 bundle 355ευρώ, έχει πάρει κανείς ?

Το ebwstore.com δίνει πάντως premium με hdmi για 329ευρώ και μπορείς χαλαρά να τους ρωτήσεις αν είναι falcon και τι drive έχει πριν το αγοράσεις.\

Επίσης το Call of duty 4 Limited Edition (άν είναι αυτό, και δεν δίνουν απλά το παιχνίδι με μια άσχετη κονσόλα) που έχει στο e-shop.gr με 383ευρώ πρέπει να είναι falcon/hdmi/benq.. εγώ αυτό εχω πάρει..αλλά από κωτσοβολο (πουλάς και χαλαρά το cod4 σφραγισμένο κανα 50άρι στο myxbox.gr).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...