Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aνοιξα το νεο χβοχ μου, ελπιζω να μην εχασα την εγγυηση, και λεει πανω το ντραιβ:

H-L

MODEL: GDR-3120L

X800475-016

ROM VER: 0079FL

Την εκατσα;:X:X:X:cry:

Tι γινεται τωρα; Μπορω να αγορασω αλλο ντραιβ;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Aνοιξα το νεο χβοχ μου, ελπιζω να μην εχασα την εγγυηση, και λεει πανω το ντραιβ:

H-L

MODEL: GDR-3120L

X800475-016

αυτοκτονησε :-D

απο που το πηρες? αν το πηρες απο κανα πλαισιο,στο κουτακι του και πισω,να το παρει κανας αλλος,και παρε το arcade εσυ.

η το πας GRmods,και στο φλασαρουν αυτοι με 100 ευρω :-D

Δημοσ.
Toufas μπορώ να σου αναρτήσω στατιστικά από έρευνες που λένε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν διακρίνει διαφορά 720p με 1080p και τώρα εσύ μου λες για i με p; Για να μπορεί να διακρίνει κάποιος κάτι τέτοιο θεωρώ ότι πρέπει να έχει ΠΟΛΛΕΣ ίντσες οθόνη (άνω των 50) και να έχει μεγάλη εμπειρία στο μάτι όσον αφορά το HD και πάλι τότε, ΙΣΩΣ να σου φανεί κάτι στο χρώμα. Κι επειδή ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα αρκετό καιρό (από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν στο net) κι έχω δει πολύ υλικό σε διάφορες οθόνες πιστεύω ότι μπορώ να διακρίνω.

Το σχόλιό μου, το είπα επειδή το παιδί ανέφερε ότι ήθελε να του αντικαταστήσουν το παλιό μοντέλο. Εγώ το μόνο μειονέκημα που βρήκα ήταν η έλλειψη HDMI (για υπερθέρμανση δε μου έχει εμφανίσει κάτι ακόμα) και μ'αυτό που είπα προσπάθησα να τον αποτρέψω απ'αυτή του την κίνηση γιατί θεωρώ ότι στην τελική δεν εξίζει όλη η ταλαιπωρία απ'τη στιγμή που η τωρινή του κονσόλα είναι fully operational... Έγινα αντιληπτός; (γιατί τελικά έγραψα αρκετά...)

;) ;) ;):-)

το i κανει νερα ρε μαν!

Δημοσ.

αμα χαλασει το χβοχ μ κ το στειλω στην ms, αυτοι μετα θα μ στειλουν την καινουρια η την ιδια εκδοση μ αυτην που τους εστειλα?

Δημοσ.
αμα χαλασει το χβοχ μ κ το στειλω στην ms, αυτοι μετα θα μ στειλουν την καινουρια η την ιδια εκδοση μ αυτην που τους εστειλα?

δεν νομιζω να μπορει κανεις να σου απαντησει με σιγουρια φιλε. οτι θελουνε,και οτι εχουνε διαθεσιμο,καινουριο-μεταχειρισμενο,(επισκευασμενο),θα σου στηλουνε. τωρα το ποιο θα ειναι....

Δημοσ.
δεν νομιζω να μπορει κανεις να σου απαντησει με σιγουρια φιλε. οτι θελουνε,και οτι εχουνε διαθεσιμο,καινουριο-μεταχειρισμενο,(επισκευασμενο),θα σου στηλουνε. τωρα το ποιο θα ειναι....

εγώ εχω την εντυπωση οτι στέλνουν το ίδιο μοντέλο.

Σκέψου να στείλεις ένα falcon με hdmi και να σουρθει κανα τελειωμένο zephyr χωρίς hdmi :lol::lol:

Δημοσ.

βασικά η διαδικασία να βάλεις το Maximus 79 PASSKEY με το flatcable δεν είναι τόσο δύσκολη, δείτε αυτό: http://ebwstore.com/osc/images/79passkey_flatcable_tutorial.pdf

Το ebwstore που είναι Αθήνα το πουλάει 19 ευρώ αλλά ίσως να το βρείς και πιο φτηνά κάπου αλλού.

(Να αγοράσεις άλλο drive μπορείς αλλά δεν έχει νόημα γιατί για να σου δουλέψει θα πρέπει να έχεις 'διαβάσει' το KEY που εχει το 79αρι σου...το οποίο γίνεται μόνο βάζοντας το maximus που ανέφερα πριν. Όλα τα drive έχουν ένα μοναδικό KEY και είναι ζευγαρωμένα με την motherboard του 360 που εχει το ιδιο KEY.)

Δημοσ.
εγώ εχω την εντυπωση οτι στέλνουν το ίδιο μοντέλο.

Σκέψου να στείλεις ένα falcon με hdmi και να σουρθει κανα τελειωμένο zephyr χωρίς hdmi :lol::lol:

μιλησε για τις παλιες εκδοσεις 360.και εγω πιστευω οτι για τις καινουριες,θα σου στελνουνε καινουρια λογικα.

δεν πιστευω παντος,οτι τις χαλασμενες,παλιες εκδοσεις,τις πετανε στα σκουπιδια.

Δημοσ.
μιλησε για τις παλιες εκδοσεις 360.και εγω πιστευω οτι για τις καινουριες,θα σου στελνουνε καινουρια λογικα.

δεν πιστευω παντος,οτι τις χαλασμενες,παλιες εκδοσεις,τις πετανε στα σκουπιδια.

Πλανητάρχη θα παίξουμε κάνα burnout ρε ? ο gkalas ψήθηκε στο άλλο φόρουμ.

Δημοσ.
Πλανητάρχη θα παίξουμε κάνα burnout ρε ? ο gkalas ψήθηκε στο άλλο φόρουμ.

τι burnout ρε,παιδακια ειμαστε?

να παιξουμε κανα real simulator MotoGP 07 να σε λιωσω?

Δημοσ.
τι burnout ρε,παιδακια ειμαστε?

να παιξουμε κανα real simulator MotoGP 07 να σε λιωσω?

ελα ρε doctor ! μέσα, αν και δεν το έχω παίξει και πολύ.. στα xtreme events έφτασα.

Δημοσ.
....σιγα τα ωα! :-D

καλά ..άμα χάσω θα πάμε καμιά κόντρα έξω στο δρόμο που τα πάω λίγο καλύτερα απ'οτι στο motoGP07 ;)

Δημοσ.
καλά ..άμα χάσω θα πάμε καμιά κόντρα έξω στο δρόμο που τα πάω λίγο καλύτερα απ'οτι στο motoGP07 ;)

σε παιρνω και με ποδηλατο,με 1 μονο ροδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...