Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμενα πχ το Optoriac NEC 7173A,κανενα δισκακι που εχω καψει σε TDK,Philips και αλλες μαρκες,δεν μου το αναγνωριζε το 360. με το 111-L,μου τα αναγνωριζει ολα.

Έχω Xbox360 με το Hitachi το 78αρι. Έχω κάψει μόνο Verbatim στη χαμηλότερη ταχύτητα με το NEC 3500 (fw 2.1B). Καμιά 20αρια. ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

Δημοσ.
Έχει δοκιμάσει να φλασάρει κανείς το samsung ms25 με intel chipset? Σε ξένα forum μια λένε δουλεύει μια λένε όχι.

δοκίμασε με hexedit στο mtkflash.exe , δες εδω: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/384753

και tutorial στα Ελληνικά: http://360gr.forumotion.com/forum-f1/topic-t29.htm#192

Δημοσ.

ρε παιδια μια ερωτηση.εχει banari η μικροσοφτ την κονσολα μου και με χρεωσαν οι βλακες ανανεωση της συνδρομης γκολντ.τους πηρα τηλ και διεκοψα την συνδρομη αλλα τους ειπα οτι με εχουν μπαναρη και δεν μπορω να μπω στο Live.μηπως εκανα βλακεια που τους το ειπα;τα ψαχνουν αυτα μηπως εχουμε τιποτα ιστοριες :fear:

Δημοσ.
ρε παιδια μια ερωτηση.εχει banari η μικροσοφτ την κονσολα μου και με χρεωσαν οι βλακες ανανεωση της συνδρομης γκολντ.τους πηρα τηλ και διεκοψα την συνδρομη αλλα τους ειπα οτι με εχουν μπαναρη και δεν μπορω να μπω στο Live.μηπως εκανα βλακεια που τους το ειπα;τα ψαχνουν αυτα μηπως εχουμε τιποτα ιστοριες :fear:

οχι ρε χαλάρωσε ..προς θεού!

εδω αφήνουν μαγαζιά να πουλάνε φλασαρισμένες κονσόλες και πειρατικά παιχνίδια ..με μας θα κάτσουν να ασχοληθούνε ?

Δημοσ.

ξερω γω....λεω μπας και την ψαχνουν.παντως να με χρεωσουν ανανεωση συνδρομης δεν το περιμενα.πιστευα οτι εσυ μπορεις να ανανεωσης την συνδρομη οταν ληγει οχι να γινετε χρεωση αυτοματα.ντροπη τσαμπα 60 ευρω:mad:

Δημοσ.
ξερω γω....λεω μπας και την ψαχνουν.παντως να με χρεωσουν ανανεωση συνδρομης δεν το περιμενα.πιστευα οτι εσυ μπορεις να ανανεωσης την συνδρομη οταν ληγει οχι να γινετε χρεωση αυτοματα.ντροπη τσαμπα 60 ευρω:mad:

ναι εάν έχεις κάνει το λάθος και έχεις δώσει πιστωτική ..γίνεται αυτοματα η ανανέωση/χρέωση :(

Μη μασάς, πούλα την κονσόλα και πάρε καινούργια. Απλα να πεις ότι είναι banαρισμένη..μην πάει να μπει ο κακομοίρης που θα την πάρει και δεν μπορεί.

Υπάρχει και ενα μαγαζί στην Αθηνα το ebwstore.com που του δίνεις την χαλασμένη η banαρισμένη + 100 ευρώ και σου δίνει καινούργια (έτσι λέει στο site τουλάχιστον)

Δημοσ.

Κι εγώ από προσφορά στα Carrefour το πήρα, τον Οκτώβρη. Παλιό μοντέλο εννοείται, χωρίς HDMI. (Εννοείται με το Component παιρνεις 1080i- δε βλεπεις διαφορα ανάμεσα σε i και p).To modαρα με το που το πήρα και μεχρι τώρα το'χω σκίσει. Φτου, μην το ματιάσω, ελπίζω να κρατήσει κι άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οποιοδήποτε μήνυμα που έχει να κάνει με εκούσια καταστροφή συσκευής προκειμένουν ο κάτοχός της να εξαπατήσει την εταιρεία και να λάβει νέα συσκευή διαγράφεται.

Αν κάποιο μέλος επιμένει και, παρά τις διαγραφές των μηνυμάτων του, συνεχίζει "το ίδιο βιολί", θα αναγκαστούμε να λάβουμε πιο αυστηρά και πιο δραστικά μέτρα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός! :mad:

Δημοσ.
Κι εγώ από προσφορά στα Carrefour το πήρα, τον Οκτώβρη. Παλιό μοντέλο εννοείται, χωρίς HDMI. (Εννοείται με το Component παιρνεις 1080i- δε βλεπεις διαφορα ανάμεσα σε i και p).To modαρα με το που το πήρα και μεχρι τώρα το'χω σκίσει. Φτου, μην το ματιάσω, ελπίζω να κρατήσει κι άλλο.

αν δεν βλεπεις διαφορα σε i και σε p μαλλον πασχεις απο το συνδρομο Knightrider

Δημοσ.
αν δεν βλεπεις διαφορα σε i και σε p μαλλον πασχεις απο το συνδρομο Knightrider

Toufas μπορώ να σου αναρτήσω στατιστικά από έρευνες που λένε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν διακρίνει διαφορά 720p με 1080p και τώρα εσύ μου λες για i με p; Για να μπορεί να διακρίνει κάποιος κάτι τέτοιο θεωρώ ότι πρέπει να έχει ΠΟΛΛΕΣ ίντσες οθόνη (άνω των 50) και να έχει μεγάλη εμπειρία στο μάτι όσον αφορά το HD και πάλι τότε, ΙΣΩΣ να σου φανεί κάτι στο χρώμα. Κι επειδή ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα αρκετό καιρό (από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν στο net) κι έχω δει πολύ υλικό σε διάφορες οθόνες πιστεύω ότι μπορώ να διακρίνω.

Το σχόλιό μου, το είπα επειδή το παιδί ανέφερε ότι ήθελε να του αντικαταστήσουν το παλιό μοντέλο. Εγώ το μόνο μειονέκημα που βρήκα ήταν η έλλειψη HDMI (για υπερθέρμανση δε μου έχει εμφανίσει κάτι ακόμα) και μ'αυτό που είπα προσπάθησα να τον αποτρέψω απ'αυτή του την κίνηση γιατί θεωρώ ότι στην τελική δεν εξίζει όλη η ταλαιπωρία απ'τη στιγμή που η τωρινή του κονσόλα είναι fully operational... Έγινα αντιληπτός; (γιατί τελικά έγραψα αρκετά...)

;) ;) ;):-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...