Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδες πηρα 2 TDK,περιμενω να μου ερθουν τα verbatim απο το Πλαισιο,και πηγα να γραφω το Assasins Creed και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα για dirty disk.

Τα εκαψα με το Xbox Backup Creator 2.6 σε ταχυτητα 2.4Χ και επιλεγοντας το dvd αρχειο.

Φταινε τα δισκακια ή κανω καποια βλακεια;

ίσως να έφταιγε το συγκεκριμένο δισκάκι, δοκίμασες να το ξαναγράψεις ? εμένα μου τοχει κάνει και με verbatim παντως.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λογικα η εχεις πεσει σε μουφα iso δηλαδη δεν εχει φτιαχτει σωστα και του λειπουν καποια sector κτλ η τα εχει παιξει το 360 σου και πας για αλλαγη drive η ματι laser...

Δημοσ.

Μου έβγαζε και μένα το μήνυμα για dirty disc σε όλα τα παιχνίδια την ώρα που έπαιζα κανονικά και κάνοντας clear cache παίζουν κομπλέ πλέον...

Δημοσ.
Ναι βεβαια pal ειναι...δεν μπορω να καταλαβω τοτε τι φταιει.

Μηπως φταιει το recorder μου που ειναι LG;

Φιλε μου η διαδικασια που ακολουθω ειναι

Δισκακια verbatim,maxxell, tdk, dual layer +r που τα αντιγραφω σε pionner dvr-112d

Τα καιω σε ταχυτητα 2.4 με το imgburn (μην ξεχασεις να βαλεις layer Break 1913760)

Ποτε μου δεν ειχα το παραμικρο προβλημμα.

Δημοσ.
Φιλε μου η διαδικασια που ακολουθω ειναι

Δισκακια verbatim,maxxell, tdk, dual layer +r που τα αντιγραφω σε pionner dvr-112d

Τα καιω σε ταχυτητα 2.4 με το imgburn (μην ξεχασεις να βαλεις layer Break 1913760)

Ποτε μου δεν ειχα το παραμικρο προβλημμα.

Μολις μου ερθουν τα verbatim θα δοκιμασω και με το imgburn...

Δημοσ.

Το φλάσαρα τελικά το ρημάδι το samsung με το nforce4 !

Εβαλα τις ρυθμίσεις μόνος μου τελικά με hexeditor στο mktflash.exe

(ο καθένας με τον πόνο του ε ? :P)

Δημοσ.
Το φλάσαρα τελικά το ρημάδι το samsung με το nforce4 !

Εβαλα τις ρυθμίσεις μόνος μου τελικά με hexeditor στο mktflash.exe

(ο καθένας με τον πόνο του ε ? :P)

θα στο έδινα αλλα αφου τα καταφερες ολα οκ....

Δημοσ.
Ναι βεβαια pal ειναι...δεν μπορω να καταλαβω τοτε τι φταιει.

Μηπως φταιει το recorder μου που ειναι LG;

κυριακο,μονο το pioneer θα σου γραψει οτι δισκακι θες,και θα τρεξει στο 360.μονο το pioneer.

σε περιπτωση που εχεις οποιαδηποτε αλλη μαρκα recorder,γραφε μονο σε verbatim,και ταχυτητα 2.4 παντα.

εγω σε tdk δεν ειχα ποτε προβλημα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978437&product=985449

παιδια,για να μην μπερδευωνται και τα παιδια που δεν γνωριζουν,μην αναφερετε ποτε ΜΟΝΟ την μαρκα DVD που αγοραζετε και τρεχετε στο 360 σας,αλλα και το τι recorder (πανω απ'ολα) εχετε.

υπαρχουν 10αδες μαρκες,οκ,οι περισσοτερες αξιοπιστες,αλλα μονο το pioneer 111-D - L και τα καινουρια,μπορουν να καψουν αυτα τα δισκακια.

εμενα πχ το Optoriac NEC 7173A,κανενα δισκακι που εχω καψει σε TDK,Philips και αλλες μαρκες,δεν μου το αναγνωριζε το 360. με το 111-L,μου τα αναγνωριζει ολα.

Δημοσ.
κυριακο,μονο το pioneer θα σου γραψει οτι δισκακι θες,και θα τρεξει στο 360.μονο το pioneer.

σε περιπτωση που εχεις οποιαδηποτε αλλη μαρκα recorder,γραφε μονο σε verbatim,και ταχυτητα 2.4 παντα.

παιδια,για να μην μπερδευωνται και τα παιδια που δεν γνωριζουν,μην αναφερετε ποτε ΜΟΝΟ την μαρκα DVD που αγοραζετε και τρεχετε στο 360 σας,αλλα και το τι recorder (πανω απ'ολα) εχετε.

υπαρχουν 10αδες μαρκες,οκ,οι περισσοτερες αξιοπιστες,αλλα μονο το pioneer 111-D - L και τα καινουρια,μπορουν να καψουν αυτα τα δισκακια.

εμενα πχ το Optoriac NEC 7173A,κανενα δισκακι που εχω καψει σε TDK,Philips και αλλες μαρκες,δεν μου το αναγνωριζε το 360. με το 111-L,μου τα αναγνωριζει ολα.

Οκ φιλε thanks...αντε να δουμε ποτε θα φιλοτιμηθει το Πλαισιο να μου στειλει τα Verbatim.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...