Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και με Pyropen πανευκολο δεν ειναι,θελει και αυτο την τεχνη του,και πανω απ'ολα εμπειρια και ακριβεια στις κινησεις σου.μην βλεπετε το βιντεακι.ο τυπος ειναι επαγγελματιας και το κανει να φαινεται σαν παιχνιδακι.

εννοειται παντος οτι το Pyropen,σου "λυνει" τα χερια,και κανει την διαδικασια αρκετα ευκολοτερη.αλλα κοστιζει λιγο ακριβα για εναν ιδιωτη που δεν θα του χρησιμευσει για οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.

Παίδες, μόλις πήρα ένα καινούργιο Core και γύρισα ένα video-tutorial για το άνοιγμα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδω : http://www.mediafire.com/?dwmddji0yub (15mb)

Θα βγάλω και για το φλασάρισμα (αυτό έχει samsung ms25, αλλά είναι η ίδια ιστορία με το BenQ) όταν θαχω παρέα καμεραμάνο και θα τα βάλω στο άλλο φόρουμ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έγινε με το XBOX LIVE?? Πάπαλα?? Εϊναι κάτι μόνιμο?

Μόλις είχα ψηθεί να πάρω ένα Elite αλλά χωρίς live... Δύσκολο...

Πόσο είναι η συνδρομή για το Live? Αν τσιπαριστεί το xbox το ξεχνάμε το live εε? Δε πειράζει καλύτερα.. Οποτε τσίπαρα τις κονσόλες μου κατέληγα να μην παίζω καθόλου επειδή γέμιζα με όλα τα σκουπιδοπαίχνιδα... Απλά θα είμεθα εκλεκτικοι! :-)

Δημοσ.

τι εννοεις οταν λες παπαλα? διευκρινησε αυτο που λες,δεν καταλαβα.

η συνδρομη στο live ειναι νομιζω 7 ευρω ο μηνας,19 το 3μηνο και 59 ο χρονος.

βαβαια μεσω ebay βρησκεις ειτε σε δημοπρασια ειτε με απευθειας αγορα μεσω καρτας προπληρωμης και αποστολη κωδικου αμεσα μεσω email,με πολυ λιγοτερα λεφτα. κανα 14αρι το 3μηνο και 30-40 ο χρονος.τετοια εχω βαλει και εγω.

οχι αν τσιπαριστει δεν ξεχνας το live,απλα εχεις καποιες πιθανοτητες να μπαναριστεις και να μην μπορεις να μπεις.εγω εχω παιξει πανω απο 170 ωρες live με φλασαρισμενη κονσολα,και δεν εχω φαει μεχρι στιγμης.και φιλος μου που μπαινει live εδω και 2 χρονια.αντιθετος υπαρχουνε μερικοι που τρωνε μπαν με το που μπουνε,(σπανια αυτο). αρα ρισκαρεις.

Οποτε τσίπαρα τις κονσόλες μου κατέληγα να μην παίζω καθόλου επειδή γέμιζα με όλα τα σκουπιδοπαίχνιδα...

σε αυτο ναι,εχεις δικιο.

Δημοσ.
Παίδες, μόλις πήρα ένα καινούργιο Core και γύρισα ένα video-tutorial για το άνοιγμα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδω : http://www.mediafire.com/?dwmddji0yub (15mb)

Ωραίος αλλά πολύ τσιγάρο ρε φιλαράκι... κάνε λίγο κράτει... :-)

Καλά εκεί που παίρνεις το σουγιά πάει λέω το ξεκοίλιασε τώρα...:lol:

Δημοσ.

Ντάξει.. άψογος στην εγγύηση (αν και πήγε να σου φύγει στην πρώτη :P)

Good work m8... pretty newb friendly...

Πόσο πήρες το κιτάκι για το άνοιγμα;

Το πιστολάκι πόσα watt ήταν; :P

Tόση ώρα που το κράτησες εκει πάνω θα βαρέσει rrod πρίν την ώρα του (φτού,φτού)...

...ούτε περμανάντ να του έκανες :P (kidding)

Δημοσ.
Ωραίος αλλά πολύ τσιγάρο ρε φιλαράκι... κάνε λίγο κράτει... :-)

Καλά εκεί που παίρνεις το σουγιά πάει λέω το ξεκοίλιασε τώρα...:lol:

ο κλασικος ελληνας μαστορας.αυθονα τσιγαρα και καφε κουπατο. :-D

Vortex,πολυ καλο το Tutorial,αλλα πρεπει να σου κανω ενα σεμιναριο στο πως να βγαζεις την ταινια εγγυησης σε 25 sec. εισαι αργος .... :lol:

πολυ ωρα με το σεσουαρ,ετοιμο ητανε να βαρεσει λαμπακια κοκκινα το 360 :lol:

ΥΓ.γιατι εβαλες το σεσουαρ της μαμας,και δεν χρησιμοποιησες το pyropen? στα 20 cm πανω και καθαρισες!

ΥΓ2.πλεον,ειμαστε 102% βεβαιοι,οτι δεν εισαι ο Φιτς :-D:-D:-D

τελευταια φορα που επιχειρησε ο φιτς να βγαλει ταινια εγγυησης,η ταινια κολλησε στην μυτη του και καταστραφηκε :lol: .εσυ τα καταφερες!

για την ιστορια .... η ταινια εγγυησης ειναι ακομα κολλημενη στην μυτη του φιτς,γιατι πολυ απλα του χαλασε το σεσουαρ και δεν εχει αλλο.

Δημοσ.

το τσιγάρο πάει σύννεφο όντως :(

klainmain το εργαλειάκι ήταν μαζί με ενα blaster360 που είχα πάρει παλιά!

Bougas ναι για κανε κάνα σεμινάριο γιατί πάντα ζορίζομαι λίγο με το αυτοκόλλητο :o

έχω σκυλιασει βέβαια τώρα γιατί το ms25 που έχει μέσα δεν φλασαρεται με το nforce4 που'χω...και αναγκάστηκα να παραγγείλω μια pci απο ebay :mad:

Δημοσ.
το τσιγάρο πάει σύννεφο όντως :(

klainmain το εργαλειάκι ήταν μαζί με ενα blaster360 που είχα πάρει παλιά!

Bougas ναι για κανε κάνα σεμινάριο γιατί πάντα ζορίζομαι λίγο με το αυτοκόλλητο :o

έχω σκυλιασει βέβαια τώρα γιατί το ms25 που έχει μέσα δεν φλασαρεται με το nforce4 που'χω...και αναγκάστηκα να παραγγείλω μια pci απο ebay :mad:

το ms25 φλασαρεται με το nforce4 . το ms28 χρειαζεται συνηθως pci sata card.

Δημοσ.
το ms25 φλασαρεται με το nforce4 . το ms28 χρειαζεται συνηθως pci sata card.

ναι αυτό ήξερα και γω αλλά δοκίμασα χτες κανα 2-3 φορές και δε το βλέπει το drive καθόλου. Δοκίμασα με iprep 101_006 , κάνοντας patch το mtkflash...

Εχεις να προτείνεις κάτι άλλο ?

Δημοσ.
ναι αυτό ήξερα και γω αλλά δοκίμασα χτες κανα 2-3 φορές και δε το βλέπει το drive καθόλου. Δοκίμασα με iprep 101_006 , κάνοντας patch το mtkflash...

Εχεις να προτείνεις κάτι άλλο ?

mtkflash για nforce 4?

Δημοσ.
mtkflash για nforce 4?

απ οτι κατάλαβα, πιο παλιά το άνοιγες με hexeditor και 'κάρφωνες' devIO η κατι τέτοιο, τώρα νομίζω η επιλογή "patch mtkflash" του iprep το ίδιο πράγμα κάνει.

Αν έχεις mtkflash.exe που ξέρεις οτι δουλεύει με nf4, ευχαρίστως να το δοκιμάσω :D

Δημοσ.

Ρε παιδες πηρα 2 TDK,περιμενω να μου ερθουν τα verbatim απο το Πλαισιο,και πηγα να γραφω το Assasins Creed και μου βγαζει το γνωστο μηνυμα για dirty disk.

Τα εκαψα με το Xbox Backup Creator 2.6 σε ταχυτητα 2.4Χ και επιλεγοντας το dvd αρχειο.

Φταινε τα δισκακια ή κανω καποια βλακεια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...