Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε μαγκες,θελω να αγορασω μια 3μηνη συνδρομη xboxlive.να βαλω την visa μου,να πληρωσω,και να μου στηλουν αμεσα τον κωδικο ενεργοποιησης.ξερει κανεις κανα site?

Εγώ θα πρότεινα προπληρωμένο κωδικό από play.com. Μην μπλέκεις με πιστωτικές (άσε που μόνο οι Amex και η webuy της Πειραιώς γίνονται δεκτές τώρα και σπάνια άλλες)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω eurobank προπληρωμης.

αμα ειχα χρονο να το παραγγειλω απο play.com θα το εκανα.αλλα αυριο ληγει η συνδρομη,και δεν εχω σκοπο να χασω την κυριακη μου.αν την παραγγειλω τωρα,θα ερθει απο βδομαδα.

Δημοσ.

Bougas, δεν ειναι ακριβως η λυση που ζητας, αλλα..

Με την webbuy την προπληρωμενη της πειραιως (που εκδιδεις μεσω ιντερνετ αμεσα αν εχεις λογαριασμο πειραιως και κωδικους winbank 10 λεπτα δουλεια δηλαδή) μπορείς να αγοράσεις και πόντους και συνδρομή μέσω 360. Εγώ αυτό έκανα και την πέταξα την άχρηστη (για μένα, δεν δούλευε στο live) προπληρωμενη της eurobank.

Δημοσ.

με την ιδια καρτα eurobank κανει παιχνιδι ενας φιλος μου.πως μπορει αυτος?

βεβαια τελευταια φορα που ανανεωσε,ητανε πριν 4 μηνες,τωρα δεν ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Mε τα δυο τελευταια updates τις μπλοκαραν τις καρτες, ειδικα αρκετες απο την eurobank. Αυτο που σου προτεινα το εφαρμοσα με επιτυχια την τεταρτη που μας περασε, για αυτο και το προτεινω. Θα ταλαιπωρηθεις λιγο στην τραπεζα, πεντε δεκα λεπτα και μετα τελος.

Δημοσ.

Bouga, αμα είσαι αθήνα πετάξου ρε μεχρι το ebwstore.com και πάρε μια ;)

Παίδες μολις πήρα με 30ευρώ ενα 360 με bricked hitachi 47 drive (που δεν εχει original fw/key) :-D

εχει μια πιθανότητα στις 1000 να φτιαχτεί, περιμένω ενα tsop ανταπτοράκι απο βδομάδα..και ξεκινάει crash course in drive surgery !!

Θα βγαλω φωτογραφιουλες/video αμα το καταφέρω να δείτε την διαδικασία.

bytheway...ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω στην αθήνα κανα φτηνό pyropen (κολλητηρι αερίου με μύτη θερμου αερα)? εχω κοιτάξει κατουμα,και σε κατι αλλα μαγαζάκια εκει κοντα αλλα το πιο φτηνο ειναι 115ευρω...

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια ειμαι στο Live (αοριστου) με μια πιστωτικη VISA της Γενικης εδω και 2 χρονια....

Πριν κανα 7μηνο εληξε και μου ηρθε καινουργια απο την Γενικη και συνεχισε το Live να με χρεωνει καθε μηνα. Ουτε καν που μπηκα στον κοπο να αλλαξω κατι.

Νταν, αμεση χρεωση η micro$oft

Δημοσ.

Yποτιθεται πως η Ελλαδαρα μας εχει υπογραψει και συμβαση με την Μ$.Και τωρα να δω τι θα γινει που αποσυρει τα XP.

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

επιστρέφω λίγο στο θέμα με το 79άρι που συζητάγαμε πριν καμιά βδομάδα,

μόλις ξεκόλλησα το tsop απ την πλακέτα του drive και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν 10 φορές πιο εύκολο απ οτι περίμενα.

Βρήκα και πήρα ενα ωραίο Weller Pyropen WP1 Piezo με 95ευρώ τελικά (είπα να τα σκάσω για ενα σχετικά καλο αφού τα δίνω που τα δίνω)

Να μια φωτό:

pictur12.jpg

Δημοσ.
Γεια χαρά παιδιά,

επιστρέφω λίγο στο θέμα με το 79άρι που συζητάγαμε πριν καμιά βδομάδα,

μόλις ξεκόλλησα το tsop απ την πλακέτα του drive και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν 10 φορές πιο εύκολο απ οτι περίμενα...

Ουόου!

Τρομακτικό φαίνεται! Μικρές και πολύ κοντά ενώσεις...

Είχα δοκιμάσει και γω κάτι παρόμοιο σε DVD-RW για IBM λάπτοπ (έχουν διαφορετικό βύσμα από τα κλασικά Slim Λαπτοπ DVD Drives και το Original IBM κάνει 280ευρό!)

Το αποτέλεσμα ήταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ! LOL!

Αλλά είχα κανονικό κολλητήρι...

Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε!

Keep up the good work!

Δημοσ.
Ουόου!

Τρομακτικό φαίνεται! Μικρές και πολύ κοντά ενώσεις...

Είχα δοκιμάσει και γω κάτι παρόμοιο σε DVD-RW για IBM λάπτοπ (έχουν διαφορετικό βύσμα από τα κλασικά Slim Λαπτοπ DVD Drives και το Original IBM κάνει 280ευρό!)

Το αποτέλεσμα ήταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ! LOL!

Αλλά είχα κανονικό κολλητήρι...

Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε!

Keep up the good work!

Jowl , με κολλητήρι δε παλεύεται φίλε με τίποτα! με το pyropen ειναι πανεύκολο!!

Δείτε αυτό το video : http://video.google.com/googleplayer.swf?&videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DtwAAAAKLFHaH9VkOE8wlzkTbKnWxUUKW6h86iKnu-KknmWO_1Ipamtq1pS5dSx2YR7NTmnZN_Fwjf4Qdf_xmynN7EG4rYBVp7yspNHZg_MgAKp6I9ecpA_HqQSSvVnEFmi4gtcUGCjmgqCEoQMDj3x0WR6M01832ui7ehMcd6zjJgOydrmNQq7n-Xm40rVKqZUDxX7RyAuDCQLBTMQDhpVyNX8G-uJAyfi4Q5K9wFJ1mVk-dHaIKSd0LrDAcj7RQ-Yibmg%26sigh%3DUizllk_p5jtdJQGUjAf2_SJR8FM%26begin%3D0%26len%3D404567%26docid%3D-3042453852957180061&messagesUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...