Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μάγκες ..εχω φρικάρει ..εχω το burnout καμμενο εδω και με κοιτάει ..και δεν εχω xbox #$@%@# .. θαρθει σε κανα 2 βδομάδες.

Θα παω αυριο να παρω απο ενα μαγαζι ενα μηχανακι με πηδηγμένο hitachi drive 50ευρω που δεν εχουν το key και τους ειναι άχρηστο, παράγγειλα και ενα tsop32 adaptor για τον programmer και θα επιχειρήσω να ξηλώσω το chip και να το διαβάσω απο κει.

Δημοσ.

το 360 μου το εχει κανει 2 η 3 φορεσ με την ωρα, μου γυρναει στην αρχικη δεν ξερω τι φταει?(burnout k lost odyssey mu kanane update xoris na ime live)

Δημοσ.

Παίδες 2 ερωτήσεις.

Εχω motherboard msi με chipset intel ich6.Από ότι έψαξα είδα ότι για ms25 κάνει αλλά για ms28 δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση(μην το ανοίξω άδικα και θέλω άλλη sata card)

Κατέβασα το 5.3 xtreme και στα bins δε βρήκα μέσα για ms28.Να χρησιμοποίησω το ms25?

Δημοσ.
Όταν παίξω τα παλιά παιχνίδια (κάποια δεν είναι stealth patched) θα τη βάλω.Μέχρι τότε?

αφεντικό, τα παλιά παιχνίδια που δεν είναι stealth patched δέν τα παίζουν τα iXtreme.

Οπότε, η βάζεις το 5.3 που λές και δεν ξαναμπαίνεις LIVE , η βάζεις το 1.4 και πετάς όλα τα non-stealthed παιχνίδια.

Δημοσ.
το 360 μου το εχει κανει 2 η 3 φορεσ με την ωρα, μου γυρναει στην αρχικη δεν ξερω τι φταει?(burnout k lost odyssey mu kanane update xoris na ime live)

Δεν πολυκαταλαβα αυτο που λες ρε συ trojan?

Αν μπορεις διευκρινισε.

Οταν μιλας για update τι εννοεις...ενω δηλαδη εχεις το τελευταιο fall update περασμενο στην κονσολα, το dvd του παιχνιδιου κανει και αλλο dashboard update?

Μηπως ειναι απλα καποια εγκατασταση απαραιτητων αρχειων του παιχνιδιου που χρειαζονται μεσα στον σκληρο για τις αναγκες του παιχνιδιου και μονο???

Δημοσ.

Ρε μάγκες παρήγγειλα το black edition αλλά έκανα τη βλακεία και δεν έμαθα αν flashαρεται...τι παίζει με αυτη την κονσόλα ακριβώς?Έκανα πατάτα?πώς μπορώ να μάθω πώς θα το κάνω μόνος μου?

EDIT: μόλις συνειδητοποίησα πόσο πάλιουρας είμαι εδω μέσα:P

Δημοσ.

η κονσολα ειναι κανουργια mrf 17 -10-2007 ειναι το arcade system,δεν εχω μπει ποτε internet,to burnout kai to lost odyssey μου εγραφε οτι χρειαζετε να κανουν update ....ΛΟΙΠΟΝ εχω παρατηρηση οτι 2 η 3 φορεσ η ωρα μου γυρναει στην αρχικη δεν ξερω τι φταει ,και λεω μηπωσ απο τα update των παιχνιδιων? η ειναι κατι αλλο/

Δημοσ.

Ενταξει οσον αφορα το update ειναι φυσιολογικο αφου δεν την ειχες κανει αναβαθμιση στο fall update.Τα νεα παιχνιδια συμπεριλαμβανουν το update αυτο.

Τωρα για αυτο που λες οτι σε γυρναει στην αρχικη (υποθετω εννοεις αρχικη σελιδα του dashboard) δεν μου εχει συμβει!

Δηλαδη εκει που παιζεις βγαινει το παιχνιδι και επαναερχεται η κονσολα στο dashboard?Παραξενο μου φαινεται.

Δημοσ.

Στο Lost Odyssey από UCC μπορείς να έχεις ιαπωνικό dub και αγγλικά subs ή μπορείς να διαλέξεις μόνο το dub και δεν υπάρχουν υπότιτλοι;Επίσης τα μενού και τα σχετικά είναι όλα στα αγγλικά ε;Όχι τίποτα άλλο κρίμα να κατεβάσω 6 gb και να μην μπορώ να παίξω:-D

Δημοσ.

ρε μαγκες,θελω να αγορασω μια 3μηνη συνδρομη xboxlive.να βαλω την visa μου,να πληρωσω,και να μου στηλουν αμεσα τον κωδικο ενεργοποιησης.ξερει κανεις κανα site?

Δημοσ.
[...] εχω παρατηρηση οτι 2 η 3 φορεσ η ωρα μου γυρναει στην αρχικη δεν ξερω τι φταει ,και λεω μηπωσ απο τα update των παιχνιδιων? η ειναι κατι αλλο/

Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως σου βάζει τις αρχικές ρυθμίσεις στην ώρα και ημερομηνία,δλδ 20τόσο/11/2004 και 12:00.

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν βγάλεις την κονσόλα από την πρίζα για κάποιο διάστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...