Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ποια ειναι η καλυτρη ταχυτα να καψω games τωρα που εχω benq?

η καλυτερη ταχυτητα σε ολα τα DL ειναι 2.4

και δισκακια Verbatim - Philips κατα προτιμηση.και εγω το ιδιο Drive εχω.

Δημοσ.
στα γνωστά φόρουμ μόλις μπήκε και οδηγός στα Ελληνικά πως να ξεζουμίσεις νόμιμα μια διαφημιστική καμπάνια και να παίρνεις unlimited 48ωρες συνδρομές για LIVE Gold Membership. ;)

Καλό ακούγεται! Πες μου και εμένα, please pm.

Δημοσ.
[DISK1]Lost_Odyssey_ASIA_XBOX360-UCC

4DISK 25G

LANGUAGE : KOREAN/ENGLISH/JAPANESE/CHINESE(SUB ONLY)

Region: NTSC/J & PAL

Μετα απο κανα 2 εβδομαδες θα εχει ερθει με τον θειο....με την ζητηση που θα εχει φανταζομαι θα αργησει!

Λενε οτι ειναι και γαμω....θα δειξει!

Δημοσ.

trojan21 αν το έχεις παίξει (τυχεράκια) ένα θέλω να μου πεις: Ήρθε επιτέλους μετά από 10+ χρόνια ένα RPG καλύτερο ή έστω ισάξιο του FF7;

Δημοσ.

τησ φωτο τησ τραβηξα απο την τηλεοραση μου...δεν ξερω να σου πω την αληθεια αν ειναι ,καλύτερο ή έστω ισάξιο του FF7,διοτη δεν ημουνα fun rpg kai δεν εχω την πειρα να κρινω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...