Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ....Τελικα ορισμενες θεωριες αρχιζουν και επαληθευονται...(Η κωλοφαρδια βεβαια ειναι ενας μεγαλος παραγοντας αλλα τεσπα:P).Παιζω απο το Σεπτεμβρη στο live με 1.2c και ζω ακομα.Θα δουμε.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
ξαναγράφω σε αυτο το thread γιατι μου έσβησαν οι moderators την ανακοίνωση που ειχα γράψει.

[...]

Το ότι σου έσβησαν οι Μoderators την "ανακοίνωση" αρκεί. Σημαίνει ότι, για κάποιο λόγο, το μήνυμά σου δεν συνάδει με τους Όρους Χρήσης του forum.

Δεν σημαίνει "ξαναγράψτην και γράψε τους moderators στα παλαιότερα των υποδημάτων σου". :mad:

Δημοσ.

Λοιπόν, την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ φλάσαρα επιτυχώς το benq drive μου. Θα ήθελα να γράψω μερικά σχόλια προς βοήθεια όσον θέλουν να το προσπαθήσουν. Ακολούθησα τις οδηγίες του total noob flash tutorial. Σημαντικό σημείο είναι όταν λέει να αποσυνδέσουμε όλους τους δίσκους sata-ide να το πάρετε σοβαρά και να τους αποσυνδέσετε αφαιρώντας τα καλώδια, και να τα απενεργοποιήσετε απο το bios. το δεύτερο δεν ξέρω κατα πόσο είναι απαραίτητο αν κάποιος έχει αποσυνδέσει τα καλώδια, αλλά καλό είναι να το κάνετε. Όποιος δεν έχει ανοίξει bios, μην τρομάζει, δεν είναι δύσκολο να το βρεις που λέει sata\ide drives - disabled\enabled ή κάτι παρόμοιο. Γενικά δεν θέλει πολλές γνώσεις περί hardware. Όσον αφορά στην κάρτα, βρίσκεις μια θέση που να χωράει και τη βάζεις, δεν ειναι τίποτα. Επίσης, προσπαθώντας να διαβάσω το firmware, δεν προχωρούσε η διαδικασία, έμενε ακίνητο το status δηλαδή. Καπάκι άλλαξα το port στην κάρτα μου και το έβαλε στην δεύτερη θύρα, έκλεισα και ξαναάνοιξα το xbox και έγινε. Τέλος, ο οδηγός αφορά στο πρόγραμμα dosflash 1.3b. Αν κάποιος πάει να το κάνει με την 1.4, θα κολλήσει στην εντολή erase, γιατί είναι διαφορετική για αυτήν την έκδοση (όπου D8 πρέπει να μπει C7). Τα άλλα μένουν ίδια. Αυτά, δεν ξέρω κατα πόσο έχουν αναφερθει. Φυσικά χρησιμοποιούμε Verbatim δισκάκια. Όσα έχω γράψει παίζουν τέλεια.

Δημοσ.

ωραίος flik ;)

και γω περιμένω να γυρίσει η κονσόλα απο το service και θα γυρίσω ένα real-time αμοντάριστο video-tutorial με όλη την διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται.

Δημοσ.
και μετα απο αρκετο καιρο , ενα release

Burnout_Paradise_PAL_XBOX360-DAGGER

πολυ καλο! παμε για Download!

μονο σε τορρεντ υπαρχει ακομα.

Δημοσ.
υπαρχει και σε rapidshare αλλα νομιζω δεν επιτρεπεται να το λεω

γιατι??? το demo ειναι δωρεαν!!!! hehe!

Δημοσ.

στα γνωστά φόρουμ μόλις μπήκε και οδηγός στα Ελληνικά πως να ξεζουμίσεις νόμιμα μια διαφημιστική καμπάνια και να παίρνεις unlimited 48ωρες συνδρομές για LIVE Gold Membership. ;)

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας μου πει με pm ποια εννοείτε γνωστά φόρουμ. είναι συγκεκριμένα ειδικού σκοπού για 360; Παρεπιπτώντος υπάρχει συγκρκριμένος tracker για games, ή τα είναι στα γνωστά, γιατί απο τόρρεντ δεν έχω πιάσει αξιότιμες ταχύτητες.

Δημοσ.
στα γνωστά φόρουμ μόλις μπήκε και οδηγός στα Ελληνικά πως να ξεζουμίσεις νόμιμα μια διαφημιστική καμπάνια και να παίρνεις unlimited 48ωρες συνδρομές για LIVE Gold Membership. ;)

:shock: :shock:

Εξηγήσου άμεσα γιατί αυτό που πέταξες είναι τρελλή βόμβα. Κι επίσης λάβετε υπόψην σας ότι τα "γνωστά λημέρια" είναι μάλλον διαφορετικά για τον καθένα. Αν μπορείς, pm me.

Thanx.

Δημοσ.

κι εμένα ένα pm ρε παιδιά....:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...