Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ενα χβοχ με το καινουριο drive το 79αρι, διαβασα το thread παραπανω, και αν καταλαβα καλα δεν φλασαρεται το συγκεκριμενο drive;τουλαχιστον αξιοπιστα και χωρις να υπαρχει φοβος προβληματων

πηγαινε το σε καποιον γνωστο να στο φτιαξει.αν δεν εχεις καποιον δικο σου,μην περιμενεις να σου στοιχισει λιγοτερα απο 100 ευρω :fear: .

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
εχω ενα χβοχ με το καινουριο drive το 79αρι, διαβασα το thread παραπανω, και αν καταλαβα καλα δεν φλασαρεται το συγκεκριμενο drive;τουλαχιστον αξιοπιστα και χωρις να υπαρχει φοβος προβληματων

Μονο με κολλήσεις κανεις flash στο συγκεκριμένο. Αν εχεις ικανότιτες βέβαια γιατι είναι πολύ κοντά οι κολλήσεις που πρέπει να κάνεις. Αν θες μου περισέβει ένα Infectus Flash079 επίσημο site εδώ. (το πουλάω) Αν θέλεις στείλε pm. Αλλιώς στείλτο σε κάποιον ειδικό να στο κάνει αλλα όπως σου είπαν και πιο πάνω μην περιμένεις να σου στοιχίσει λιγότερο από 100 ευρό αν στο κάνει κάποιος "ειδικός" πέρα απο εσένα!

Δημοσ.
Vortex πολυ διαφημιση κανεις και δεν κανει.

Πόσοι απο δω παίζετε στο live με κοπιες????Plz ποσταρετε.

Jimaros η διαφημιση εχει ως σκοπο την πωληση, και εγω δεν πουλάω τιποτα, βοηθεια προσφέρω. Ουτε αναλαμβάνω να φλασάρω επι πληρωμή (οπως εχετε διαπιστώσει μερικοι που μου το ζητήσατε με pm) αλλά ουτε και banner εχει το φορουμ και ούτε πρόκειται και να αποκτήσει.

Τωρα αν το ενοεις αλλιώς ζητώ συγνώμη και έχεις τα δίκια σου, νομίζω απο δω και πέρα θα πάει απο στόμα σε στόμα. Χρειαζόταν απλά τις 2-3 πρώτες μέρες για να τσουλήσει.

Δημοσ.

για το cod4 είχε γινει πολυ σάλος με το ban wave πριν κανα 2μηνο και ειναι αρκετοί που ριχνουν το φταίξιμο σε κακο scene release (Call_Of_Duty_4_USA_XBOX360)...

Ξέρει κανείς περισσότερα ? εγω δε το έχω bootαρει στο live ποτέ πάντως.. είμαι κότα ..θα το νοικιάσω να το rippαρω μόνος μου καμιά μέρα καλύτερα :o

Δημοσ.
θελω να παιξω halo 3 + call of duty 4 live να κανω a/c και να μπω η να περιμενω λιγο καιρο ακομα?!?εχω 1.4 ixtreme + benq drive!!

εμπα μεσα,μην μασας.και οτι ειναι να γινει ας γινει.

Δημοσ.

οκ κανω τωρα a/c εχω και 2 μηνεσ τσαμπα live που μου εστειλαν οποτε τελεια!!!v0rtex αφου λεσ ετσι τοτε θα μπω μονο με halo 3 thnx!!!

Δημοσ.

Εγω παντος εχω αποφασισει να περιμενω!

Ετσι και αλλιως δεν βιαζομαι και πολυ να παιξω live.

Για το μονο γεγονος που θα μπω ειναι για updates και κανα demo και παντα χωρις κοπια στο drive!

Αργα ή γρηγορα θα μαθουμε με ποιον τροπο banαρει η ms!

Δημοσ.

εγω δεν εχω καταλάβει τι 'περιμένετε' ακριβως ... :P

αν περιμένετε να μάθετε με ποιο τρόπο banάρει η ms ..ξεχάστε το .. και ενα μεγάλο ban wave να έχουμε και μετά απο κανα μηνα-δυο να καταλάβουν πως και γιατι και να βγάλουν καινούργιο firmware, παλι θα υπάρχει το ενδεχόμενο η ms να βρει καινούργιο τρόπο.

Δημοσ.

gust καλά λέει ο v0rtex

Έμπα λάιβ και άμα είναι να το φας το μπαν θα το φας. Το μοναδικό δήλημα που μπορεί να έχει κάποιος είναι να φλασάρει την κονσόλα ή όχι, από την στιγμή που την έχεις φλασάρει δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις.

Δημοσ.

ναι όντως, υπαρχουν απλά βαθμίδες "προφύλαξης" (που και αυτό μια θεωρία ειναι απλά) , π.χ ...να μην έχεις ποτέ backup στο drive όταν κάνει connect στο live, ή .. να ελέγχεις τα παιχνίδια που έχεις με το mulleter και την online database που εχει για σωστα stealth/CRC ... ή ...να μην παίζεις leaked παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στο εμπόριο...

και φυσικά να έχεις εγκατεστημένο το τελευταίο firmware.

βασικά αυτά είναι νομιζω.. δε μπορώ να σκεφτώ άλλο ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...