Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε νομίζω να φταίει το firmware για τα κολλήματα στην αρχή απ ότι λέει ο trojan21... και γω χ8 το έχω φλασάρει αλλά τέτοια κολλήματα δεν κάνει, μόνο καμιά φορά σε τίποτα video με το που φορτώσει το παιχνίδι τα παίζει λίγο κοφτά. Και κανα 2-3 freeze που με ένα clear cache διορθώθηκαν.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το : "ειχα τοποθετηση την πρωτη μερα to lg dvd για δοκιμη, μειπωσ κλειδωσε?"

Αν αντικαταστήσεις ολόκληρο το drive στο 360 πρέπει να το φλασάρεις και να του κάνεις spoof ...trojan21 έκανες κάτι τέτοιο ?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν συνοδευόταν απο CD με drivers η κάρτα ? Στο website της εταιρίας που φτιάχνει την κάρτα κοίταξες ?

Όπως είπα,ναι έψαξα από το cd,έκανα και το setup που είχε μέσα ( και τα απραίτητα restart εννοείται ) και ακόμα μπήκα και net και κατέβασα κι άλλους drivers αλλά και πάλι... :(

Δημοσ.
Όπως είπα,ναι έψαξα από το cd,έκανα και το setup που είχε μέσα ( και τα απραίτητα restart εννοείται ) και ακόμα μπήκα και net και κατέβασα κι άλλους drivers αλλά και πάλι... :(

Μηπως κανει καποιο IRQ sharing conflict ? Δοκίμασες να την βαλεις σε άλλη PCI ?

αν και φαντάζομαι οτι τα εχεις δοκιμάσει αυτα... Δεν έχω ιδέα φίλε μου τι μπορεί να παίζει... Στη θέση σου θα την δοκίμαζα και σε κανα άλλο Pc να δὠ τι γίνεται.

EDIT:

Κάτσε ρε συ Intruder7s μολις ξαναδιάβασα το αρχικό post σου, που λες οτι δεν βρίσκεις drivers στο CD των windows ...αλλά τώρα λες οτι το CD της κάρτας με τους drivers το έχεις .. ( ? ) με μπερδεψες λιγο. Τελοσπάντων άμα θες γράψε εδώ τι μαρκα ειναι η κάρτα και τι λειτουργικό έχεις μπας και σου βρούμε τίποτα.

Δημοσ.

να σας κανω μια ερωτηση. επειδη εχω δοκιμασει αρκετα dvd dual για την αντιφραφη xbox 360 games ποια ειναι συμβατα με την κονσολα, γιατι στα tdk μου βγαζει οτι ειναι βρωμικα.

γραψτε μου μερικες μαρκες αν ειναι δυνατο...

Δημοσ.
να σας κανω μια ερωτηση. επειδη εχω δοκιμασει αρκετα dvd dual για την αντιφραφη xbox 360 games ποια ειναι συμβατα με την κονσολα, γιατι στα tdk μου βγαζει οτι ειναι βρωμικα.

γραψτε μου μερικες μαρκες αν ειναι δυνατο...

Να προτιμάς Verbatim.-

Δημοσ.
τα δοκιμασα αλλα μου κανουν το ιδιο... λετε να φταιει το nero;

να δοκιμασω dvd clone καλυτερα; εσεις ποιο εχετε;;

εγώ τα γράφω τώρα με το xbox backup creator ..και πιο παλια με το imgburn. πρόβλημα σε δισκάκι δεν εχω μέχρι στιγμής, μόνο ενα TDK κάποια στιγμή χτύπησε και ενα intenso ..

Οτι εχω γράψει σε verbatim σε χ2.4 ταχύτητα δουλευει μια χαρά.

To DVDburner που έχεις ειναι καλό ? εγώ πήρα σχετικά πρόσφατα ενα pioneer 212 (sata) και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

ναι μια χαρα ειναι και ενα intenso μου ειχε γραφτει καλα αλλα δεν θυμαμαι με ποιο προγραμμα το ειχα κανει :-D:-D:-D:o:o:o:o

αυτα τα προγραμματα που λες που μπορω να τα βρω, ειναι δωρεαν;;;

Δημοσ.

Ρε γμτ εδώ και κάνα 2μηνο, δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ Verbatim DVD+R Dual Layer...

800 τηλέφωνα στο Πλαίσιο και από τότε μου λένε ότι θα φέρουν. Ευτυχώς δεν έχει βγει και κανένα "μεγάλο" παιχνίδι, αλλά μεθαύριο βγαίνει το Burnout!!

Μήπως ξέρετε κάπου που να πουλάνε στάνταρ τα συγκεκριμένα; Αν όχι,ίσως κάποια άλλη μάρκα που να'χει μικρά ποσοστά αποτυχίας και πού μπορώ να βρω.

Να αναφέρω ότι έχω κάψει 20 απ'αυτά και ούτε ένα δεν έχει πρόβλημα.(Kαήκανε με το Xbox Backup Creator)

Δημοσ.
Ρε γμτ εδώ και κάνα 2μηνο, δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ Verbatim DVD+R Dual Layer...

800 τηλέφωνα στο Πλαίσιο και από τότε μου λένε ότι θα φέρουν. Ευτυχώς δεν έχει βγει και κανένα "μεγάλο" παιχνίδι, αλλά μεθαύριο βγαίνει το Burnout!!

Μήπως ξέρετε κάπου που να πουλάνε στάνταρ τα συγκεκριμένα; Αν όχι,ίσως κάποια άλλη μάρκα που να'χει μικρά ποσοστά αποτυχίας και πού μπορώ να βρω.

Να αναφέρω ότι έχω κάψει 20 απ'αυτά και ούτε ένα δεν έχει πρόβλημα.(Kαήκανε με το Xbox Backup Creator)

ναι μια χαρα ειναι και ενα intenso μου ειχε γραφτει καλα αλλα δεν θυμαμαι με ποιο προγραμμα το ειχα κανει :-D:-D:-D:o:o:o:o

αυτα τα προγραμματα που λες που μπορω να τα βρω, ειναι δωρεαν;;;

ρε παιδιά ..Ὀλες αυτές οι ερωτήσεις που κάνετε μεχρι στιγμής έχουν απαντήσεις στο φόρουμ που έφτιαξα σε sticky notes.

Και πραγματικά νομίζω ότι ένα τόσο εκτενές και πολὐπλευρο θέμα σαν το hacking του xbox θέλει ενα δικό του φόρουμ, όχι απλά ένα thread.

Αν κάποιος ήθελε τώρα να βρει μια πληροφορία μέσα σε όλα αυτά που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread, θα έπρεπε να διαβάσει 250 σελίδες.

Τελος πάντων. ..Storm1672 το mediacenter.gr πουλάει 10αδα verbatim σε cake με 20ευρω.

BRAXOS ... Xbox Backup Creator v2.7.0.265 : http://www.mediafire.com/?dfayiimmfxn

(braxos, να διαλέγεις το .dvd αρχείο που έχει την πληροφορία για layerbreak για γράψιμο, όχι το .iso)

Δημοσ.

εχω ενα χβοχ με το καινουριο drive το 79αρι, διαβασα το thread παραπανω, και αν καταλαβα καλα δεν φλασαρεται το συγκεκριμενο drive;τουλαχιστον αξιοπιστα και χωρις να υπαρχει φοβος προβληματων

Δημοσ.

βασικά ανοίγοντας και μόνο το xbox υποτίθεται οτι χάνεις την εγγύηση ... αλλά έχω ακούσει από κόσμο που το έστειλε γερμανία για επιδιόρθωση και δεν μπήκαν καν στον κόπο να το φλασάρουν με το original firmware ..που τους το φτιάξανε κανονικά :P

το 79άρι σου αφου δε θές να μπλέξεις με κολλήσεις και ιστορίες, τυπωσε τις φωτο/σχεδιαγράμματα απ το tutorial, αγόρασε και ενα passkey τσιπακι απ το net και πηγαινετα σε εναν καλο ηλεκτρονικό να στο κολλήσει αυτος ...και μετα το φλασάρεις εσυ κανονικά σαν 78άρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...