Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιτς είναι κάποιος χρήστης troll για να καταλάβω ? Οταν το'γραψε ο BOUGAS το εξέλαβα διαφορετικά ..κάτι σε στυλ "ρε λάκη" ..η π.χ "έλα ρε αλεκο" ..you get the drift :)

Οχι, δεν είμαι ο Φιτς... είμαι καινούργιος χρήστης στο insomnia.gr αλλά ιντερνεταρω απ'το 95...εδώ μπήκα για να γνωρίσω κόσμο που ασχολείται με το xbox360 modding ..μιας και έχω φτιάξει πρόσφατα ενα φόρουμ συγκεκριμένα για αυτό το θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι μας μπερδεύτηψες λίγο... βλέπεις το Fits μεταβάλετε συνεχώς κάτι σαν Χαζολαίοντας (απο το χαμαιλέοντας) αλλά καταλαβαίνετε με την μια! Είναι κάτι σαν virus που σκάει συνεχώς με αναβαθμισμένες εκδόσεις. Ζει ανάμεσα μας και μπορεί να μπει μέσα σου κ να σε ελέγχει όπως με τους δαιμονισμένους.... :fear:

Ενας τρόπος υπάρχει για να αποδείξεις ότι δεν είσαι (ελέφαντας) Fits. Ο Fits δεν ξέρει αγγλικά οπότε αν ξέρεις αγγλικά εισαι καθάρός! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :X :o B) :devil: :lol: :lol:

:-)

Ευθυμήσαμε πάλι.. Μπα σε καλό μας.... :o

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιες αι σπικ ινγγλαντ βερι μπεστ !

τσιαρς μειτ.

Η αλήθεια είναι ότι μας μπερδεύτηψες λίγο... βλέπεις το Fits μεταβάλετε συνεχώς κάτι σαν Χαζολαίοντας (απο το χαμαιλέοντας) αλλά καταλαβαίνετε με την μια! Είναι κάτι σαν virus που σκάει συνεχώς με αναβαθμισμένες εκδόσεις. Ζει ανάμεσα μας και μπορεί να μπει μέσα σου κ να σε ελέγχει όπως με τους δαιμονισμένους.... :fear:

Ενας τρόπος υπάρχει για να αποδείξεις ότι δεν είσαι (ελέφαντας) Fits. Ο Fits δεν ξέρει αγγλικά οπότε αν ξέρεις αγγλικά εισαι καθάρός! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :X :o B) :devil: :lol: :lol:

:-)

Ευθυμήσαμε πάλι.. Μπα σε καλό μας.... :o

Δημοσ.

Και το hitachi 79 έτσι φλασαρεται, απλα θελει και ενα έξτρα τσιπακι (ονομαζόμενο KEY). Ενας αλλος τροπος να φλασάρεις το 79αρι χωρις αυτο το εξτρα τσιπακι ειναι να ξηλωσεις την eprom μεσα απο το drive και να χρησιμοποιησεις εναν εξωτερικο eprom programmer.

εσυ ειπες οτι απλα θελει sata καλωδιο για να φλασαριστει ρε φιτς.πως να το κανουμε δηλαδη? αρα,ο ημιμαθης εισαι εσυ,οχι εγω.

αμα το φλασαραμε απλα με ενα καλωδιο και συνδεση σατα,δεν θα καναμε τον σταυρο μας την ωρα που περναμε 360 καινουριο,ουτε θα μπαιναμε στο 360drives.com να κοιταξουμε τους κωδικους.το Hitachi 79 ειναι πολυπλοκη διαδικασια,και οχι ...απλα "ξυλωνουμε την μνημη eprom",και απλα την προγραματιζουμε.δεν ειναι παιχνιδακι.δεν ειναι κατι απλο. μαλλον δεν εχεις δει πως φλασαρετε το συγκεκριμενο drive,και τι διαδικασια-κοπο εχει,και τα λες αυτα.

Δημοσ.
Μερικοί λένε οτι τον βλέπουν τα troll και βάζουν τα κλάματα...

Μερικοί λένε οτι είναι η απορία προσωποποιημένη...

Μερικοί λένε οτι κοιμάται με την pci στο μαξιλάρι...

Μερικοί λένε οτι κυκλοφορεί ανάμεσα μας...

Έχει στοιχειώσει τα πόστ 10δων χρηστών...

Είναι ο φίτς!

jeremy clarkson.... stig??

Δημοσ.

Λοιπόν,πήγα κι εγώ και πήρα την περίφημη Pci Sata κάρτα με το v6421 Via Chipset .

Έλα όμως που δεν μπορώ να βρώ drivers...

Από την αυτόματη αναζήτηση των windows για drivers από το cd δεν βρίσκει τίποτα. Κατέβασα και άλλους από την σελίδα της VIA αλλά πάλι το δείχνει στο device manager σαν Sata Card με ένα ερωτηματικό δίπλα. Help?

Δημοσ.
εσυ ειπες οτι απλα θελει sata καλωδιο για να φλασαριστει ρε φιτς.πως να το κανουμε δηλαδη? αρα,ο ημιμαθης εισαι εσυ,οχι εγω.

αμα το φλασαραμε απλα με ενα καλωδιο και συνδεση σατα,δεν θα καναμε τον σταυρο μας την ωρα που περναμε 360 καινουριο,ουτε θα μπαιναμε στο 360drives.com να κοιταξουμε τους κωδικους.το Hitachi 79 ειναι πολυπλοκη διαδικασια,και οχι ...απλα "ξυλωνουμε την μνημη eprom",και απλα την προγραματιζουμε.δεν ειναι παιχνιδακι.δεν ειναι κατι απλο. μαλλον δεν εχεις δει πως φλασαρετε το συγκεκριμενο drive,και τι διαδικασια-κοπο εχει,και τα λες αυτα.

Ρε φιτς γιατι με κουράζεις ?

Εξήγησα ότι η ιδιαιτερότητα του 79 είναι ότι θέλει KEY, από κει και πέρα η διαδικασία φλασαρίσματος είναι η ίδια με το 78αρι. (Το "ξήλωμα" του TSOP και ο προγραμματισμός του με external programmer είναι ένα εναλλακτικό φλασάρισμα που δεν απαιτεί KEY, και απλά το ανέφερα γιατί πολλοί δεν το γνωρίζουν)

Τώρα εάν είναι δύσκολο η όχι είναι πολύ σχετικό δε νομίζεις ? Εσύ μπορεί να μην έχεις πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια σου, φυσικά και θα είναι δύσκολο.

Και ναι, με λίγα λόγια ακριβώς έτσι είναι "ξηλώνουμε το τσιπάκι, το βάζουμε στον προγραμματιστή και το φλασάρουμε" ...

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα έλα απ το φόρουμ, κάποια στιγμή θα μπει ειδικό thread για τα 79άρια με tutorial απ τον Textbook και πληροφορίες δικές μου για τον eprom programmer του Willem.

my two cents.

Δημοσ.
Λοιπόν,πήγα κι εγώ και πήρα την περίφημη Pci Sata κάρτα με το v6421 Via Chipset .

Έλα όμως που δεν μπορώ να βρώ drivers...

Από την αυτόματη αναζήτηση των windows για drivers από το cd δεν βρίσκει τίποτα. Κατέβασα και άλλους από την σελίδα της VIA αλλά πάλι το δείχνει στο device manager σαν Sata Card με ένα ερωτηματικό δίπλα. Help?

Δεν συνοδευόταν απο CD με drivers η κάρτα ? Στο website της εταιρίας που φτιάχνει την κάρτα κοίταξες ?

Δημοσ.

Εσύ μπορεί να μην έχεις πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια σου, φυσικά και θα είναι δύσκολο.

Και ναι, με λίγα λόγια ακριβώς έτσι είναι "ξηλώνουμε το τσιπάκι, το βάζουμε στον προγραμματιστή και το φλασάρουμε" ...

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα έλα απ το φόρουμ, κάποια στιγμή θα μπει ειδικό thread για τα 79άρια με tutorial απ τον Textbook και πληροφορίες δικές μου για τον eprom programmer του Willem.

my two cents.

1)ειμαι ηλεκτρονικος.

2)το ξηλωμα και η επανακολληση της μνημης eprom,δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα σου πετυχει.ειτε το θες ειτε οχι,ειναι ρισκο,πως να το κανουμε.ειναι απλο.μιλαμε για μια ηλεκτρονικη πλακετα,με πολυ μικρες κολλησεις ακριβειας.πρεπει να εισαι μαστορας με @@,και παλι δεν εισαι σιγουρος.

3)ολη η διαδικασια που περιγραφεις,δεν ειπα εγω το αντιθετο.ωντος ετσι φλασαρετε,αλλα διαφερει απο το αρχικο σου ποστ "χρειαζετε απλα ενα καλωδιο σατα" ,εκτος και αν δεν θυμασε τι εγραψες. ναι διαφερει το "καλωδιο σατα" απο το "ξεκολλαμε την μνημη eprom". ειναι σαν να λες "ελα μωρε drive να ειναι κι'οτι να'ναι. δεν ειναι ετσι.

4)ποσες φορες νομιζεις οτι θα ξεκολλησεις και θα ξανακολλησεις το τσιπακι eprom απο την μητρικη? 1? 2? και μην μου πεις οσες θες και οποτε θες,γιατι θα γελαει ολο το φορουμ.μιλαμε για ηλεκτρονικη πλακετα,και οχι χειροποιητη που φτιαχναμε στα εγραστηρια που σπουδαζαμε. 2-3 φορες να την φλασαρεις θα @@ την μητρικη στο τελος.

5)το BenQ φλασαρετε απλα με ενα καλωδιο σατα και την pci καρτα σωστα? πιστευω οτι ειναι λιγοτερο πολυπλοκο,και χωρις κανενα κινδυνο.εκει δεν ξεκολλαμε ουτε ξανακολλαμε.αρα δεν μπορεις να λες φιλε οτι ειναι τα ιδια,και φλασαρωνται με τον ιδιο τροπο. υπαρχουνε ατομα που γνωριζουνε,δεν ειναι ολοι ασχετοι για να γραφεις οτι θες και να παραμενει ασχολιαστο.

6)καλα θα κανεις και θα φτιαξεις Tutorial για ατομα που θα το χρειαστουνε.πολυ καλη κινηση εκ μερου σου και του φορουμ σου ;)

7)χανεις και την εγγυηση με το φλασαρισμα του 79.εκτος και αν επανακολλησεις την eprom στο εργαστηριο της intracom.

Δημοσ.

Ρε συ bougas απλα ειπε οτι γινετε κι ετσι.Αφου ειπε παντως πως χειριζεται κολλητηρι εγω εγγυομαι οτι δεν ειναι ο Φιτς :P.

Δημοσ.
1)ειμαι ηλεκτρονικος.

2)το ξηλωμα και η επανακολληση της μνημης eprom,δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα σου πετυχει.ειτε το θες ειτε οχι,ειναι ρισκο,πως να το κανουμε.ειναι απλο.μιλαμε για μια ηλεκτρονικη πλακετα,με πολυ μικρες κολλησεις ακριβειας.πρεπει να εισαι μαστορας με @@,και παλι δεν εισαι σιγουρος.

3)ολη η διαδικασια που περιγραφεις,δεν ειπα εγω το αντιθετο.ωντος ετσι φλασαρετε,αλλα διαφερει απο το αρχικο σου ποστ "χρειαζετε απλα ενα καλωδιο σατα" ,εκτος και αν δεν θυμασε τι εγραψες. ναι διαφερει το "καλωδιο σατα" απο το "ξεκολλαμε την μνημη eprom". ειναι σαν να λες "ελα μωρε drive να ειναι κι'οτι να'ναι. δεν ειναι ετσι.

4)ποσες φορες νομιζεις οτι θα ξεκολλησεις και θα ξανακολλησεις το τσιπακι eprom απο την μητρικη? 1? 2? και μην μου πεις οσες θες και οποτε θες,γιατι θα γελαει ολο το φορουμ.μιλαμε για ηλεκτρονικη πλακετα,και οχι χειροποιητη που φτιαχναμε στα εγραστηρια που σπουδαζαμε. 2-3 φορες να την φλασαρεις θα @@ την μητρικη στο τελος.

5)το BenQ φλασαρετε απλα με ενα καλωδιο σατα και την pci καρτα σωστα? πιστευω οτι ειναι λιγοτερο πολυπλοκο,και χωρις κανενα κινδυνο.εκει δεν ξεκολλαμε ουτε ξανακολλαμε.αρα δεν μπορεις να λες φιλε οτι ειναι τα ιδια,και φλασαρωνται με τον ιδιο τροπο. υπαρχουνε ατομα που γνωριζουνε,δεν ειναι ολοι ασχετοι για να γραφεις οτι θες και να παραμενει ασχολιαστο.

6)καλα θα κανεις και θα φτιαξεις Tutorial για ατομα που θα το χρειαστουνε.πολυ καλη κινηση εκ μερου σου και του φορουμ σου ;)

7)χανεις και την εγγυηση με το φλασαρισμα του 79.εκτος και αν επανακολλησεις την eprom στο εργαστηριο της intracom.

Έτσι ...τώρα γράφεις σοβαρά και μπορούμε να συζητήσουμε.

Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου οτι φυσικά δεν είναι το ίδιο πράγμα, θέλει αρκετή προσοχή. Λάθος μου εάν άφησα να εννοηθεί οτι το 79αρι φλασάρεται με την ιδια ευκολία, σίγουρα είναι πιο κουραστικό...αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ξεκόλλημα 2 και 3ς και 10 φορές πάντως δε χρειάζεται γιατί το φλασάρεις με firmware απο το 78άρι, οποτε άπαξ και το φλασάρεις με αυτόν τον τρόπο μια φορά...οι υπόλοιπες θα είναι σαν να έχεις 78άρι.

Και το TSOP να χαλάσεις πάντως στο ξεκόλλημα/κόλλημα είναι SST39VF020-70-4C-WHE οπότε παίρνεις απλά ένα καινούργιο.

Εγγύηση μπορεί και να μην χάσεις γιατί σιγά μην κάτσει ο τεχνικός να ανοίξει το drive (εάν το πρόβλημα που έχεις δεν βρίσκεται εκεί).

Και για να κλείσουμε αυτό το θέμα, δεν πήγα να το παίξω έξυπνος σε κανέναν απλά μου την έσπασε το υφάκι σου στην πρώτη σου απάντηση.

Δημοσ.

εγραψες αυτο

Ολα τα xbox φλασαρονται συνδέοντας το dvd-drive στην μητρική του PC ή σε μια pci sata κάρτα

και απαντησα με αυτο

ρε φιτς,και το hitachi 79 φλασαρετε ετσι? μην τρελαθουμε.

αν αυτη η απαντηση σου φαινετε για υφακι η τουπε,σου ζηταω συγνωμη.αλλη φορα θα το γραφω ετσι

:lol: ρε φιτς,και το hitachi 79 φλασαρετε ετσι? :-) μην τρελαθουμε. :-D:-D:-D:-D

για να μην σου φαινετε το ποστ προκλητικο :-) . το εχω ξαναγραψει και πιο πανω φιλε μου.δεν μπορω σε ολα μου τα ποστ,να βαζω χαμογελακια και :-):-D:devil::fear::confused::-(:lol::P:cool::mrgreen::shifty::-):-):-D:-D για να καταλαβαινετε το υφος με το οποιο μιλαω.θα φαινωμαι για χαζοχαρουμενος.

Δημοσ.
Ρε συ bougas απλα ειπε οτι γινετε κι ετσι.Αφου ειπε παντως πως χειριζεται κολλητηρι εγω εγγυομαι οτι δεν ειναι ο Φιτς :P.

μεγα λαθος.ο φιτς φλασαρει το 79 χωρις καν να χρησιμοποιησει κολλητηρι.απλα δεν λεει σε κανεναν το μυστηκο του. (τωρα θα κανει καινουριο νικ για να απαντηση.κρατα ρολοι).

Δημοσ.

πηγα σημερα και αλλαξα to xbox360 ,το ειχα περαση firmware και στη συνεχια κολλαγε στην αρχη στο xbox kai τερμα(toy ekana παρα πολλεσ φορεσ ρεσταρτ ) ,ειχα το benq ξερεται αν παρουσιαζουν προβληματα με αλλαγη firmware?Μου κολλαγε με το assains creed πεζη κατη?(ειχα τοποθετηση την πρωτη μερα to lg dvd για δοκιμη, μειπωσ κλειδωσε?)

Δημοσ.

trojan21 δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τα benq drives, ίσως να στο έχουν φλασάρει με μικρότερη ταχύτητα από την default (12x) και γι' αυτό τον λόγο να σου κάνει κολληματάκια με το assassin's. Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...