Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moυ ηρθε μια ιδεα κ θα ηθελα αν 3ερει καποιος να απαντησει...

σκεφτομουν,που να σκας τωρα 180? για 120gb σκληρο για το 360...αν παρω εναν οποιοδηποτε εξ.σκληρο π.χ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=936731

για πειτε ρε παιδια...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά το benq drive υπάρχει μόνο στις arcade κονσόλες ή και σε premium με hdmi?

Το benq φλασάρεται με το blaster 360 ή με κατευθείαν σύνδεση σε sata μητρικής, χωρίς να πάρεις pci to sata.

Και τα premium με hdmi εχουν BenQ.

Το Blaster360 ειναι άχρηστο και πεταμένα λεφτά αν θες την γνώμη μου...και μετανιώνω που το ειχα αγοράσει. Ολα τα xbox φλασαρονται συνδέοντας το dvd-drive στην μητρική του PC ή σε μια pci sata κάρτα, το blaster δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.
Ολα τα xbox φλασαρονται συνδέοντας το dvd-drive στην μητρική του PC ή σε μια pci sata κάρτα

ρε φιτς,και το hitachi 79 φλασαρετε ετσι? μην τρελαθουμε.

εξαρτατε απο το drive που εχεις.ενα μοντελο samsung φλασαρετε συνδεωντας το με καλωδιο σατα με την μητρικη,αρκει να εχει τσιπακι ιντελ.

το BenQ,χρειαζετε την pci καρτα με το via chipset.

Δημοσ.
εχω ηδη τον 20αρη...

σκεφτομαι απλα για μουσικη,βιντεο κ τετοια...

το θεμα ειναι, κανει οποιοσδηποτε η καποιοι συγκεκριμενοι???

εγω εναν που ειδα ηταν σαμσουνγκ σατα (20αρης)

Δημοσ.

Εννοω οτι εχω τον 20gb του 360...

Τωρα 8ελω να εχω εναν εξωτερικο οπως ειπα απλα για μουσικη,βιντεο κ τετοια...

κ ξαναρωτω,κανουν ολοι οι εξωτερικοι (απο 120gb κ ανω) ή καποιοι συγκεκριμενοι ????

Δημοσ.
Εννοω οτι εχω τον 20gb του 360...

Τωρα 8ελω να εχω εναν εξωτερικο οπως ειπα απλα για μουσικη,βιντεο κ τετοια...

κ ξαναρωτω,κανουν ολοι οι εξωτερικοι (απο 120gb κ ανω) ή καποιοι συγκεκριμενοι ????

Όλοι οι εξωτερικοί δουλεύουν μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να συναντήσεις, είναι αν έχεις στον σκληρό hd ταινίες που είναι πάνω απο 4gb, επειδή υπάρχει περιορισμός στο file system.

Δημοσ.
ρε φιτς,και το hitachi 79 φλασαρετε ετσι? μην τρελαθουμε.

εξαρτατε απο το drive που εχεις.ενα μοντελο samsung φλασαρετε συνδεωντας το με καλωδιο σατα με την μητρικη,αρκει να εχει τσιπακι ιντελ.

το BenQ,χρειαζετε την pci καρτα με το via chipset.

BOUGAS, μην πουλας υφακι κατ'αρχην οταν εισαι ημιμαθής, για να μην χρησιμοποιήσω τον χαρακτηρισμό του ΑΣΧΕΤΟΥ, που δεν ειναι και πολυ ομορφος. (δε μου άρεσε το "ρε φιτς" πως να το κανουμε.. :-) )

Και το hitachi 79 έτσι φλασαρεται, απλα θελει και ενα έξτρα τσιπακι (ονομαζόμενο KEY). Ενας αλλος τροπος να φλασάρεις το 79αρι χωρις αυτο το εξτρα τσιπακι ειναι να ξηλωσεις την eprom μεσα απο το drive και να χρησιμοποιησεις εναν εξωτερικο eprom programmer. (ετσι εχω φλασαρει το τσιπακι στο αμαξι μου).

Τελος παντων, ολα τα drive φλασάρονται μεσω του sata , είτε τα συνδέσεις στον sata controller της μητρικής σου (εάν το chipset υποστηρίζεται), είτε αγοράσεις mia PCI Sata VIA VT6421 καρτα.

Οσο για το BenQ που λες, εγω το δικο μου το φλασάρω με sata πανω στην μητρικη μου που ειναι nforce4

Δημοσ.
Ολοι αρκει αν τους κανεις format σε HFS.

Υπαρχει εργαλειο που το κανει απο Windows και διαβαζεται απο Windows.

Κανε μια ψακτικη

pytzamarama,μπορεις να μ δωσεις καποιες πληροφοριες πανω σ αυτο???

η οποιοσδηποτε ας help...

Δημοσ.

Γράφει φυσιολογικά.. με μερικούς τόνους... Με τελείες! Και μάλιστα στο παραπάνω πόστ δεν έχει ούτε ένα ερωτηματικό! Εγώ λέω ότι δέν είναι ο φίτς (γιατί έχω δεί ακόμα ένα μια χαρά πόστ..)

Γενικά νομίζω δεν είναι καλό να κράζουμε όόόόόόόόόόόποιον καινούριο user μπαίνει και έχει μία άποψη η 10 απορίες... Έτσι απομακρύνουμε νέους χρήστες (δεν μιλάω για το συγκεκριμένο αποκλειστικά) που όλο και κάτι μπορεί να έχουν να προσφέρουν στο φόρουμ.

Καλή σας μέρα και πάντα φιλικά...

On topic : Dark psycho ίσως κάτι απο εδώ σε βοηθήσει σε αυτό που λέει ο pytzamarama

http://www.macwindows.com/disks2.html

Δημοσ.
Γράφει φυσιολογικά.. με μερικούς τόνους... Με τελείες! Και μάλιστα στο παραπάνω πόστ δεν έχει ούτε ένα ερωτηματικό! Εγώ λέω ότι δέν είναι ο φίτς (γιατί έχω δεί ακόμα ένα μια χαρά πόστ..)

Γενικά νομίζω δεν είναι καλό να κράζουμε όόόόόόόόόόόποιον καινούριο user μπαίνει και έχει μία άποψη η 10 απορίες... Έτσι απομακρύνουμε νέους χρήστες (δεν μιλάω για το συγκεκριμένο αποκλειστικά) που όλο και κάτι μπορεί να έχουν να προσφέρουν στο φόρουμ.

Καλή σας μέρα και πάντα φιλικά...

On topic : Dark psycho ίσως κάτι απο εδώ σε βοηθήσει σε αυτό που λέει ο pytzamarama

http://www.macwindows.com/disks2.html

Φιτς είναι κάποιος χρήστης troll για να καταλάβω ? Οταν το'γραψε ο BOUGAS το εξέλαβα διαφορετικά ..κάτι σε στυλ "ρε λάκη" ..η π.χ "έλα ρε αλεκο" ..you get the drift :)

Οχι, δεν είμαι ο Φιτς... είμαι καινούργιος χρήστης στο insomnia.gr αλλά ιντερνεταρω απ'το 95...εδώ μπήκα για να γνωρίσω κόσμο που ασχολείται με το xbox360 modding ..μιας και έχω φτιάξει πρόσφατα ενα φόρουμ συγκεκριμένα για αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Μερικοί λένε οτι τον βλέπουν τα troll και βάζουν τα κλάματα...

Μερικοί λένε οτι είναι η απορία προσωποποιημένη...

Μερικοί λένε οτι κοιμάται με την pci στο μαξιλάρι...

Μερικοί λένε οτι κυκλοφορεί ανάμεσα μας...

Έχει στοιχειώσει τα πόστ 10δων χρηστών...

Είναι ο φίτς!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...