Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maγκεσ το μηχανημα ,τα επαιξε αντεξε 2 μερεσ to arcade system !!!μετο που εβαλα το assains κολησε και μετα απο εκει μετο που παταω να ξεκινηση κολαει...καταραμενη τυχη μου μεσα ....to ειχα παη σενα γνωστο μαγαζη και μου το περασανε εκει to firmware...ti φταιη?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το error status code που θα το δω? να σου πω οτι δεν μπορω καθολου να συνδεθω γιατι βγαζει mtu failed

δυστυχώς απ οσο ξέρω, μονο οταν παει να συνδεθεί με το live θα στο βγαλει.

Ριξε μια ματια σ'αυτη τη σελιδα του support της microsoft, ισως βγαλεις ακρη : http://support.microsoft.com/kb/908882

Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαξεις στο google για τον router σου και "MTU", ισως ρυθμίζεται στον router, η ισως βρεις firmware update για τον router που να λυνει το προβλημα.

quote απο αλλο φορουμ : "The normal MTU (Maximum Transmit Unit) value for most Ethernet networks is 1500 Bytes, 1492 Bytes for PPPoE connections, or 1436 for PPTP connections..."

Δημοσ.

λοιπον,ακυρο για μενα...

δν 3ερω τι εφταιγε αλλα οταν εβαλα ενα αλλο .avi το επαι3ε...

αυτο π ειχα δοκιμασει στην αρχη το ειχα κατεβασει απο utube με ενα προγραμμα,αυτο 8α εφταιγε...

Υ.Γ p3tran,ty για το προγραμματακι για .avi/subs...kalo :P

Δημοσ.
να,μου βγαζει αυτο : 41ixno0kzyqhkwcx6ryx_thumb.jpg

help?

αυτό στο βγάζει με συγκεκριμένο avi η με όλα ? Γιατί ισως το avi να ειναι με πολυ παλιο version του divx η απλα να μην ειναι καν divx compressed και ναναι κανα h.264 η κατι τετοιο.

Δημοσ.
Maγκεσ το μηχανημα ,τα επαιξε αντεξε 2 μερεσ to arcade system !!!μετο που εβαλα το assains κολησε και μετα απο εκει μετο που παταω να ξεκινηση κολαει...καταραμενη τυχη μου μεσα ....to ειχα παη σενα γνωστο μαγαζη και μου το περασανε εκει to firmware...ti φταιη?

Αν σου κολλάει απλά και δεν βλέπεις κόκκινα λαμπάκια ίσως θέλει απλά καθάρισμα η cache.

Δεν είναι ορατή η διαδικασία στο dashboard, θα πρεπει να ακολουθήσεις τις εξής οδηγίες:

πας SYSTEM > MEMORY > πατας Y (device options) > και μετα X > X > LB > RB > X > X , εκει θα σου βγαλει μηνυμα "This will perform maintenance on your Xbox 360 storage devices. Do you want to continue ?" πατα YES και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Fits μην σταματάς... μπορεί να σε προσλάβει η M$ να φλασάρεις κονσόλες ανυποψίαστων θυμάτων (μετατρέποντας τες σε φριτέζες), ώστε μετά να αναγκάζονται να αγοράσουν καινούργια κοσνόλα!

Δημοσ.

Παιδιά το benq drive υπάρχει μόνο στις arcade κονσόλες ή και σε premium με hdmi?

Το benq φλασάρεται με το blaster 360 ή με κατευθείαν σύνδεση σε sata μητρικής, χωρίς να πάρεις pci to sata.

Δημοσ.

γυρω στα 20-30 ευρω παραγγελια απο το εξωτερικο,και θα σου σταλει με αντικαταβολη σε 2-3 εργασιμες.

αν ψαξεις 10-20 σελιδες πισω,εχουμε ποσταρει και τα λινκς.

οχι δεν κανει οποιαδηποτε.κανει μονο ενα συγκεκριμενο μοντελο. και στην στουρναρη στην ομονοια σε ενα καταστημα διπλα απο το cosmodata την εχω δει.δεν ξερω αμα υπαρχουν ακομα.

Δημοσ.
Παιδιά το benq drive υπάρχει μόνο στις arcade κονσόλες ή και σε premium με hdmi?

Το benq φλασάρεται με το blaster 360 ή με κατευθείαν σύνδεση σε sata μητρικής, χωρίς να πάρεις pci to sata.

Και τα premium με hdmi εχουν BenQ.

Το Blaster360 ειναι άχρηστο και πεταμένα λεφτά αν θες την γνώμη μου...και μετανιώνω που το ειχα αγοράσει. Ολα τα xbox φλασαρονται συνδέοντας το dvd-drive στην μητρική του PC ή σε μια pci sata κάρτα, το blaster δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Και τα premium με hdmi εχουν BenQ.

Το Blaster360 ειναι άχρηστο και πεταμένα λεφτά αν θες την γνώμη μου...και μετανιώνω που το ειχα αγοράσει. Ολα τα xbox φλασαρονται συνδέοντας το dvd-drive στην μητρική του PC ή σε μια pci sata κάρτα, το blaster δεν είναι απαραίτητο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...