Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το mtu έχει να κάνει με την ταχύτητα της σύνδεσης σου.

αν νομίζεις ότι έχεις καλή γραμμή δοκίμασε να ανοίξεις και τα 3074 udp/tcp ports στο modem.

QUOTE]

το 3074 πορτ που μου λες μου λεει οτι ειναι invalid number, μαλλον ειναι μικρος αριθμος. μηπως ξερεις το σωστο? εχω 18αρα σηνδεση.

sorry δικο μου λαθος, το περασα το port

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το mtu έχει να κάνει με την ταχύτητα της σύνδεσης σου.

αν νομίζεις ότι έχεις καλή γραμμή δοκίμασε να ανοίξεις και τα 3074 udp/tcp ports στο modem.

QUOTE]

το 3074 πορτ που μου λες μου λεει οτι ειναι invalid number' date=' μαλλον ειναι μικρος αριθμος. μηπως ξερεις το σωστο? εχω 18αρα σηνδεση.

sorry δικο μου λαθος, το περασα το port[/quote']

τα νευρα μου, παλι δεν δουλευει

Δημοσ.
ρε p3tran sorry δλδ αλλά αν θες να μαζέψεις κόσμο στο nextgen.gr βρες άλλο τρόπο...

καθολου δεν με ενδιαφερει αυτο που λες, και θα επρεπε να ξερεις καλυτερα.

αν παλι περιμενες οτι αντι για λινκ θα καθομουνα να ξαναγραψω την διαδικασια, τι να πω....

Δημοσ.

fits πιστεψε με δεν μου πηραν παραπανω απο οσα ειπεσ εσυ :-D!!!!και το πηγα σε ανθρωπουσ που ξερουν σιγουρα καλυτερα απο εσενα!!!

Δημοσ.

Βρε PETRAN απλα για να δουμε το λινκ θα πρεπει να κανουμε register.

Φιτς τελικα εισαι μεγαλο καθαρματακι με αυτα που ελεγες στο παιδι.

Δημοσ.
Βρε PETRAN απλα για να δουμε το λινκ θα πρεπει να κανουμε register.

oops! sorry τοτε.

ειμαι σιγουρος οτι αυτο το εχω καταργησει στο παρελθον, μαλλον με την τελευταια αναβαθμιση κατι ξερυθμιστηκε.

Δημοσ.

λοιπον το nextgen ξεκλειδωσε και παλι, και φυσικα ο τροπος που περιγραφουμε εκει για υποτιτλους ειναι ο μοναδικος που γνωριζουμε οτι δουλευει.

αν καποιος ξερει καποιον αλλον καλυτερο, πολυ ευχαριστως να τον πει και σε μενα ωστε να βελτιωσω το guide.

να και το λινκ: http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?t=861

Δημοσ.
αφου γινουν ολα αυτα πρεπει να το μετατρεψουμε για να παι3ει στο xbox ετσι???

σε τι format 8α ηταν καλυτερο να το μετατρεψω???

το ΧΒΟΧ παίζει AVI

Δημοσ.

μεχρι να καταφερω να μπω στο live, μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ελενξω αν το xbox που πηρα δεν ειναι banded ή αν εχει φλασαριστει

Δημοσ.
μεχρι να καταφερω να μπω στο live, μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ελενξω αν το xbox που πηρα δεν ειναι banded ή αν εχει φλασαριστει

αμα εισαι banned στο error status code θα δεις Z: 8015-190D.

τωρα αν εχει φλασαριστει η κονσολα,λιγο δυσκολο να το καταλαβεις...γιατι μπορει να εχουν περασει το original firmware παλι.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το xbox kai να δεις το αλουμινενιο καπακι απο κατω απ το ενα πλαστικο αν εχει δαχτυλιες :P

Αυτο θα ειναι μια ενδειξη μαλλον ασχημη.

Δημοσ.
ρε παιδια γτ οταν περναω στο flashaki μ .avi μ λεει οτι δν τα αναγνωριζει ???

για δωστε help ρε insomniacs...

Τι μήνυμα ακριβώς βγάζει ?

Αν βγάζει οτι δεν αναγνωρίζει τον codec, ενω εχεις ηδη κανει το dashboard update + to codec update, κοιτα να εισαι logged in στο LIVE και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.
αμα εισαι banned στο error status code θα δεις Z: 8015-190D.

τωρα αν εχει φλασαριστει η κονσολα,λιγο δυσκολο να το καταλαβεις...γιατι μπορει να εχουν περασει το original firmware παλι.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το xbox kai να δεις το αλουμινενιο καπακι απο κατω απ το ενα πλαστικο αν εχει δαχτυλιες :P

Αυτο θα ειναι μια ενδειξη μαλλον ασχημη.

το error status code που θα το δω? να σου πω οτι δεν μπορω καθολου να συνδεθω γιατι βγαζει mtu failed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...