Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ είμαι ρε παίδες(Δεν ξέρω για πόσο όμως...).

Είπα να περάσω να πω τα χρόνια πολλά. Με επιθυμήσατε?

Τελικά danny7 το φλάσαρες το μηχάνημα σου? Και αν ναι πόσα πλήρωσες τελικά?

Έχω να παραθέσω ένα καλό στο σάϊτ. Απ' ότι βλέπω δεν σέρνεται όπως παλιά τι έγινε το φτιάξανε το θέμα σέρνομαι σε ταχύτητα του σάϊτ? Μπράβο τους.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άστο κατάλαβα ποιο πολλά απ' όσα σου ζήταγα εγώ γι' αυτό δεν το λες γιατί πολύ απλά πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.

Δημοσ.

Ενώ θα μπορούσε να δώσει πολύ λιγότερα φίλτατε bouga σε εμένα αλλά τον χάλαγαν όσα του ζήταγα.

Μια άλλη παροιμία λέει όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα....

Τι να κάνουμε όσο ζεις μαθαίνεις...(Αυτό ισχύει και για εμένα έτσι)

Δημοσ.

Bouga όχι μόνο έχω φλασάρει το δικό μου αλλά και 4 άλλα. Και πίστεψε με ΟΛΑ δουλεύουν τέλεια.

Και αν δεν με πιστεύεις φερε μου ένα οποιοδήποτε xbox360 (εκτός του hitachi f79) να στο φλασάρω να δεις ότι ξέρω.

Δημοσ.

επειδη βλεπω ειναι τα τζιμανια εδω, θελω να ρωτησω κατι, μολις πηρα xbox used οταν κανω τεστ live connetion μου βγαζει mtu failed. τι ειναι αυτο και πως φτιαχνετε?

Δημοσ.

Apostolos2 Βρήκα αυτό το λίνκ σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις για να μπεις στο xbox live αλλά δυστυχώς είναι στα αγγλικά. Θα το ψάξω εκτενέστερα και αν βρω κάτι στα ελληνικά θα σε ενημερώσω.

Και κάτι άλλο Το έχεις φλασάρει το xbox360 σου?

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

fits fits!!!οε οε οε!

Έλα ρε μεγάλε!Το site πάει γρήγορα γιατι έλειπες...

Τώρα που θα το ζαλίσεις στα ερωτήματα θα κάνει τα δικά του πάλι δεν τη νπαλέυει με εσένα και για αυτο σε κάνει ban.

Απο την στιγμή που ξέρεις γιατι δεν το έφτιαχνες του παιδιού(κατ έμε χωρίς χρήματα θα σε κέρναγε ένα καφέ και όλα εντάξει).

Δημοσ.

παιδια ας βοηθησει καπιος σημερα, οταν κανω τεστ live connetion μου βγαζει mtu failed "και δεν μπορω να συνδεθω live. εκανα ολες τις οδηγιες για να συνδεθω αλλα τιποτα.

τι ειναι αυτο? και πως φτιαχνεται?

fits αμα ξερεις και δωσεις λυση θα στο δωσω να το flasharis

Δημοσ.
παιδια ας βοηθησει καπιος σημερα, οταν κανω τεστ live connetion μου βγαζει mtu failed "και δεν μπορω να συνδεθω live. εκανα ολες τις οδηγιες για να συνδεθω αλλα τιποτα.

τι ειναι αυτο? και πως φτιαχνεται?

το mtu έχει να κάνει με την ταχύτητα της σύνδεσης σου.

αν νομίζεις ότι έχεις καλή γραμμή δοκίμασε να ανοίξεις και τα 3074 udp/tcp ports στο modem.

edit: ακόμα περιμένω τον άλλον τρόπο για τους υπότιτλους αλλά μάλλον μόνο φιγούρα ξέρουν να κάνουν και να προσβάλλουν άτομα που βοηθάνε κόσμο...

Δημοσ.

Icematrix Τα προγράμματα AVIAddXSub & sub2divx τα έχεις δοκιμάσει λένε ότι κάνουν δουλειά.

Εγώ που τα δοκιμασα δεν μου δούλεψαν ούτε στο dvd player μου αλλά πολλοί λένε ότι τους δούλεψαν κανονικά δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις.

Συγνώμη για το 2πλο post δικό μου λάθος αν θέλει κάποιος ας σβήσει το προηγούμενο ποστ μου.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...