Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άνοιξε προσεκτικά την κονσόλα σου (χωρίς να σκίσεις τίποτα), βάλε την στο ρεύμα και κοίτα το tray.. αν είναι hitachi επειδή δεν μπορείς να ξέρεις ποιο ακριβώς revision είναι αν δεν ανοίξεις την κονσόλα, θα σου πρότεινα να το γυρίσεις όπως είναι πίσω και να πάρεις άλλο.

allthreedvdsf360.jpg

Δημοσ.
ρε p3tran sorry δλδ αλλά αν θες να μαζέψεις κόσμο στο nextgen.gr βρες άλλο τρόπο... αν είναι να κάνουμε RE ENCODE όλη την ταινία για να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους != υπάρχει τρόπος να παίζει το xbox 360 χωριστά αρχεία υποτίτλων .sub .srt κλπ...

δεν υπάρχει τρόπος να παίζει χωριστά υπότιτλους μέχρι στιγμής ούτε το 360 ούτε το PS3 εκτός αν ξέρεις κάτι άλλο...να μας το πεις.

Δημοσ.
ρε p3tran sorry δλδ αλλά αν θες να μαζέψεις κόσμο στο nextgen.gr βρες άλλο τρόπο... το να κάνουμε RE ENCODE όλη την ταινία για να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους != υπάρχει τρόπος να παίζει το xbox 360 χωριστά αρχεία υποτίτλων .sub .srt κλπ...

Παιδιά παρότι έχω xbox δεν έχω δοκιμάσει divx αφού έχω άλλο divx player. Για το πρόβλημα που αναφέρετε, έχετε δοκιμάσει το AVIAddXSubs; Εγώ με αυτό καίω τους subs μαζί με την ταινία. Κάνει μόλις 2 λεπτά για 1 ταινία. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.

Δημοσ.
ρε p3tran sorry δλδ αλλά αν θες να μαζέψεις κόσμο στο nextgen.gr βρες άλλο τρόπο...

δεν ειναι ωραιο αυτο που ειπες.ειδικα για εναν ανθρωπο ο οποιος εχει βοηθησει πολυ κοσμακι εδω μεσα.

Δημοσ.

σημερα μου εφεραν το xbox360 μου εκαναν αντικατασταση το drive + την motherboard και τo πηγα και στουσ grmods και τo flashara...ηρθε η ωρα για πολυ καψιμο :-D!

ΥΓ.xbox live να μπω η να μην μπω ακομα??οι grmods μου ειπαν να περιμενω λιγο καιρο γιατι τωρα πεφτουν μπανια..και ακομα μου ειπαν οτι το xbox live θα ερθει ελλαδα σε κανα μηνα λετε να ισχυει?

Δημοσ.

Ίσως να έχουν πολλές ελπίδες ότι αυτή η συλλογή υπογραφών που έχει ξεκινήσει θα αποδόσει.

ίσως πάλι να ξέρουν όντως κάτι παραπάνω από εμάς!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...