Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οι λιστα των φιλων μας,ειναι αποθηκευμενη στο gametag μας η στο windowslive id? σε περιπτωση που αλλαξω windows live id,θα χασω και τους φιλους μου?

τον κωδικο μου για το gametag,δεν τον εχω αποθηκευσει πουθενα.υπαρχει καποιος τροπος να τον βρω?

Δημοσ.

Λοιπον, πηρα προσφατα 360 φαλκον, πριμιουμ και βλεπω οτι εχω ντραιβ hitachi, TEAM: FDOU, LOT: 0746. Πως μπορω να μαθω πιο ακριβως ντραιβ εχω; Ξερω οτι ενα hitachi ΔΕΝ πρεπει να εχω. Υποψιαζομαι οτι εχω το: Hitachi-LG GDR-3120L γιατι βρηκα αυτο εδω: http://www.360drives.com/profile/1984 που ειναι ακριβως ιδιο + οτι κυκλοφορησε Πορτογαλια που εχει τα ιδια με μας. Οποιος ξερει ας με βοηθησει, δεν εχω ξανασχοληθει...

Επισης θα βοηθουσε να μου λεγατε καποια χρησιμα λινκ για να δω τι και πως γινεται το φλασαρισμα του συγκεκριμενου (εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος και δε το εχω παρει χαμπαρι).:-)

Δημοσ.

ρε p3tran sorry δλδ αλλά αν θες να μαζέψεις κόσμο στο nextgen.gr βρες άλλο τρόπο... το να κάνουμε RE ENCODE όλη την ταινία για να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους != υπάρχει τρόπος να παίζει το xbox 360 χωριστά αρχεία υποτίτλων .sub .srt κλπ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...