Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] αλλα οπως λενε ολοι το καλυτερο ειναι να εχεις δυο κονσολες, μια για offline, μια για online.

Έτσι ακριβώς.Όπως λέμε "το πρωί κυρία και το βράδυ πόρνη" ...

καλη λυση δε λεω, αλλα θα προτιμουσα μια πιο οικονομικη επιλογη

Πίστεψέ με,είναι η πιο οικονομική (για να μην πω η μόνη) λύση αν θες να παίζεις live.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαιρετω μετα απο μερικες μερες διχως ποστ.Εμεινε πισω το 360.Πηρα κινητο και το λιωσα:P:mrgreen: (offtopic)

Λοιπον οσοι θελετε να hacharete το 360 απλα ξεχαστε το live.Αργα ή γρηγορα θα κολυμπησετε κι εσεις στη λιμνη (που μεγαλωνει πολυ) μαζι με τους υπολοιπους.Αν βεβαια παλι θελετε να το ρισκαρετε....B)Γνωριζω και τρελες καταστασεις, παιδια να παιζουν ακομα με κατι xtreme 2.4 και δε σημαζευεται, αλλα ειναι απλα θεμα τυχης.

Reyad, δοκιμασε να γραψεις με imgburn, σταθερη αξια.:-)

Δημοσ.
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000MR7SNS/shopzilcouk-computer-software-21/ref=nosim αλλα απο το γαλλικο amazon. Πηρε καμμια εβδομαδα να ερθει.

Την βρήκα και στο αγγλικό και στο γαλλικό amazon αλλά δεν κάνουν μεταφορές στην Ελλάδα. Καμιά άλλη απο έμπιστο κατάστημα στην Ευρώπη υπάρχει, ή να το πάρω απο το amazon.com στην Αμερική;

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους νεος στο forum.προσπαθω να φλασαρω ενα benq και απο οτι καταλαβα prepei να να αγορασω mia psi sata me chipset via 6421.εχετε να προτεινετε καποια και απο καπου;

η αν την εχει καποιος να την πουλα;

αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ας στειλει pm ευχαριστω

Δημοσ.
Για όσους ενδιαφέρονται, άνοιξε ο επαναστάτης θείος για το σαββατοκύριακο μόνο και δέχεται καινούργια ανίψια. Μετά ξανακλειδώνει για φέτος. Τρέψτε να προλάβετε.

δεν βλεπω κατι σχετικο....οταν λες ανοιξε εννοεις με invite;

Δημοσ.
Την βρήκα και στο αγγλικό και στο γαλλικό amazon αλλά δεν κάνουν μεταφορές στην Ελλάδα. Καμιά άλλη απο έμπιστο κατάστημα στην Ευρώπη υπάρχει, ή να το πάρω απο το amazon.com στην Αμερική;

αποκλειεται ρε συ, εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο amazon.

Δημοσ.
αποκλειεται ρε συ, εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο amazon.

Στη σελίδα του αγγλικού (πρόσεχε, για το συγκεκριμένο προϊόν, όχι γενικά), λέει delivery restrictions: This item can only be delivered within the UK. Έψαξα στο γαλλικό, (amazon.fr), βρήκα την ίδια κάρτα, λέει μόνο για Γαλλία και Μονακό. Απο το αμερικάνικο πάω να προχωρήσω την παραγγελία, και λέει δεν μεταφέρουν προϊόντα στην Ελλάδα καθόλου. Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία απο το shinyhardware.co.uk. Έχετε ακούσει τίποτα κακό/καλό για αυτό;

Μπορεί κανείς να δώσει link για το αγγλικό amazon για κάρτα που δεν έχει delivery restrictions για UK;

Δημοσ.

ρε παιδια μια ερωτηση.ποιο ειναι καλυτερο να καψω ενα iso(απο τορρεντ) το imburn η το xboxback up creator;ρωταω επειδη δεν εχω τα samsung kai pionner οποτε θα δοκιμασω με του λαπτοπ μου το dvdr ενα optiarc....με ποιο εχω ποιο πολλες πιθανοτητες να τα καταφερω;παλιοτερα ειχα καταφερει με clonecd να γραψω κανα δυο...

Δημοσ.

μερικες ερωτησεις.

οι λιστα των φιλων μας,ειναι αποθηκευμενη στο gametag μας η στο windowslive id? σε περιπτωση που αλλαξω windows live id,θα χασω και τους φιλους μου?

τον κωδικο μου για το gametag,δεν τον εχω αποθηκευσει πουθενα.υπαρχει καποιος τροπος να τον βρω?

Δημοσ.

kirdou χωρίς να έχω δοκιμάσει το xbc, νομίζω οτι το imgburn κάνει τέλεια τη δουλειά του με 2.4x.Απλά μη ξεχάσεις να βάλεις layerBreak 1913760, αν και το πιο πιθανό είναι να είναι προρυθμισμένο απο το αρχείο .dvd

Αα, μήπως μπορείς να μου στείλεις μια πρόσκληση για τον θείο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...